، تهران , (اخبار رسمی): "جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی" که با همت دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برپا شد با معرفی محصولات نوآورانه برگزیده کمیته ارزیابی جشنواره، به کار خود پایان داد.
به گزارش اخبار رسمی از روابط عمومی شرکت فناوران نواندیش ویژن،این جشنواره در راستای تقویت دانش کاربردی و انتقال تجربیات شرکتهای موفق به سایر مدیران و کارشناسان شکل گرفته و به دنبال فضایی برای همفکری جهت ارتقای سطح نوآوری درکسب و کارهای ایرانی است.
بر اساس این گزارش، این مراسم در 3 بخش اصلی برگزار شد و در بخش نخست رئیس کمیته اجرایی جشنواره و اساتید علمی به ارایه گزارش فعالیتها و چارچوبهای نظری جشنواره پرداختند.
در بخش دوم به ارائه تجربیات شرکتهای موفق در حوزه نوآوری از زبان مدیران آنها پرداخته شد و در بخش پایانی جشنواره نیز محصولات نوآورانه منتخب جشنواره معرفی شدند و با اعطای "لوح زرین نوآوری محصول برتر ایرانی" از آنها تقدیر به عمل آمد.
هادی اسدی رئیس کمیته اجرایی جشنواره در آغاز مراسم گزارشی را درباره نحوه شکلگیری جشنواره و اهمیت آن در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بیان کرد و برگزاری این جشنواره را فصلی نو در ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برای رقابت با محصولات مشابه خارجی و تقویت حضور شرکتهای ایرانی در بازارهای بینالمللی شمرد و خاطرنشان کرد این موضوع در جهت منویات مقام معظم رهبری برای تحقق مقام اول در منطقه خواهد بود.
مسعود مسعود کیماسی، عضو هیات علمی دانشگاه مدیریت دانشگاه تهران و رئیس مرکز آموزشهای کاربردی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، به عنوان رییس کمیته علمی جشنواره، سخنران بعدی مراسم بود.
وی در این خصوص گفت: بر اساس گزارش نوآوری جهانی، شاخص نوآوری در ج.ا.ایران در بین141 کشور دنیا، رتبه 106 است و امتیاز کشورمان در این جدول 29 از 100 می باشد که این رتبه به هیچ وجه مناسب و برازنده ایران نیست. ایشان عدم برخورداری از فرایندهای استاندارد و مدون را یکی از ضرورتهای اصلی برای توسعه نوآوری در کسب و کارهای ایرانی مطرح کردند.
غلامرضا کاظمی دینان، رئیس انجمن روابط عمومی های ایران و مشاور رئیس کل بانک مرکزی ج.ا.ایران هم سخنران دیگر جلسه بود که بر روی توسعه و تقویت ارتباطات جهت ارایه محصولات نوآورانه تاکید داشت.
داریوش مهاجر، رئیس کنفدراسیون صنعت ایران و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره دیگر سخنران مراسم بود که درباره ضرورت تکمیل زنجیره نوآوری سخنرانی خود را ارایه داد.
وی نوآوری در صنعت را یک الزام معرفی کرد.
محمد ناطق، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره، هم به عنوان دیگر سخنران مراسم جشنواره ملی نوآوری محصول برتر شرکت های برتر ایرانی، به معرفی مدل مرجع نوآوری محصول پرداخت.
وی این مدل را در 6 فاز "توسعه ایده ها"، "بررسی و غربال اولیه ایده ها"، "توسعه طرح کسب و کار"، "توسعه محصول"، "آزمون و اعتبار سنجی در بازار" و "لانچ به بازار" ارایه کرد.
در بخش دوم "جشنواره ملی نوآوری محصول برتر شرکت های برتر ایرانی" به ارائه تجربیات شرکتهای موفق در زمینه نوآوری محصول از زبان مدیران آنها پرداخته شد و تجربیات ارزنده این شرکتها با حاضرین در مراسم به اشتراک گذاشته شد.
در پایان و قبل از معرفی محصولات نوآور، جعفر اسدی مدرس و مشاور بازاریابی و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره، گزارشی از روند ارزیابی و انتخاب محصولات نوآور ارائه نمودند. ایشان با بیان اینکه در سال اول این جشنواره با توان کارشناسی موجود در دبیرخانه، پس از اسکن اولیه بازار 121 محصول نوآور شناسایی و در ادامه با تکمیل فرمهای خوداظهاری توسط شرکتهای دارای محصولات نوآور، 21 محصول وارد فاز ارزیابی حضوری شدند که در نهایت 12 محصول توسط شورای سیاستگذاری تأیید گردید.
محصولات منتخب جشنواره عبارتند از "نرم افزار بانکداری بر روی ساعت هوشمند" بانک پاسارگاد، خدمت "بانکآشنا" بانک اقتصاد نوین، "سیم کارت گردشگر" شرکت همراه اول، "قطار 5 ستاره فدک" شرکت ریل پرداز نوآفرین، "سامانه بام(بانک اول من)" بانک ملی ایران، "قرص ریزاملت 10" و "قرص استراموکس 25" شرکت تدبیر کالای جم، "طرح حاتم" و "سامانه پرداخت جرائم راهنمایی و رانندگی در همراه بانک" بانک انصار، "تبلت بانک" بانک رفاه، "کارت اعتباری کالای ایرانی" بانک مهر اقتصاد و "ژنراتور 185 مگاواتی" شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس).
در ادامه نیز با حضور اعضای کمیته علمی و شورای سیاستگذاری جشنواره از شرکتهای نوآور با اهدای لوح زرین نوآوری محصول برتر ایرانی تقدیر شد.
گفتنی است: جشنواره معرفی برترین های نوآوری محصول روز پنجشنبه 8 مهر ماه 1395 در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار گردید. شایان ذکر است این جشنواره توسط دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و شرکت فناوران نواندیش ویژن و با مشارکت و حمایت کنفدراسیون صنعت ایران، مرکز رسانه های دیجیتال وزارات و فرهنگ اسلامی، شورایعالی مناطق آزاد و تجاری و سایر نهادها و سازمانهای مرجع به انجام رسید.
### پایان خبر رسمی