اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950718155555638

برای مبارزه با قاچاق اعلام شد

برنامه‌ریزی وزارت جهاد برای پیاز زعفران مازاد

کد: 13950718155555638

https://goo.gl/pjGvHe

، تهران , (اخبار رسمی): جلسه تشدید مبارزه با قاچاق پیاز زعفران با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، استان‌های خراسان رضوی و جنوبی، دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز ،ناجا، اتاق بازرگانی ایران و کارشناس بخش مربوطه در محل سالن جلسات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد.

برنامه‌ریزی وزارت جهاد برای پیاززعفران مازاد کشور

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز،در این جلسه نخعی، مدیرکل برنامه ریزی کالاهای هدف ستاد مبارزه با قاچاق با بیان اینکه تشدید مبارزه با قاچاق پیاز زعفران در دستور کار ستاد قرار دارد، گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، حدود  60 هزار کیلوگرم پیاز زعفران کشف و ضبط شده است.

وی اظهار داشت: برای پیشگیری از قاچاق این کالا ساماندهی بخش مربوطه، باید در دستور کار قرار گرفته و با استفاده از پرتال کشاورزی، وضعیت کشت و برداشت پیاز زعفران در سامانه ثبت شده و پیاز مازاد زعفران‌کاران برای توسعه کشت در کشور یا استحصال محصولات جانبی از آن تعیین تکلیف شود.
نخعی با اشاره به اینکه سالانه بیش از 120 هزار تن پیاز زعفران مازاد در کشور تولید می‌شود، افزود: وزارت جهاد کشاورزی باید برای این میزان پیاز زعفران مازاد کشاورزان برنامه‌ریزی کند.
وی اقدامات مرزبانی، همکاری کمیسیون‌های استانی و جهاد کشاورزی استان‌های خراسان جنوبی و رضوی را موجب کنترل رشد قاچاق این محصول دانست و از مرزبانی و گمرک خواست که اقدامات کنترلی خود را تشدید نمایند.
در این جلسه بر لزوم اطلاع‌رسانی به مردم در خصوص عدم فروش کالا به واسطه‌ها برای خروج پیاز زعفران از کشور، آموزش کارکنان سازمان‌های کاشف، نحوه تشکیل پرونده و امحای اقلام کشف شده تأکید شد .

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]