اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950725158715730

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت وزارت بهداشت :

جمعیت زنان میانسال افزایش می یابد

کد: 13950725158715730

https://goo.gl/f2jwqO

، تهران , (اخبار رسمی): جمعیت زنان میانسال هم اکنون 18 میلیون نفراست که در سال های آینده افزایش می یابد.

جمعیت زنان میانسال افزایش می یابد

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت ،محمد اسماعیل مطلق با اعلام این خبر گفت: بر اساس سرشماری سال 90 از 75 میلیون و 149 هزار و 669 نفر جمعیت کل کشور بالغ بر 37 میلیون و 244 هزار نفر یعنی نیمی از جمعیت کشور زن هستند.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت افزود: همۀ گروه های سنی زنان از دختران تا سالمندان نیازمند حمایت جدی برای ارتقای همه جانبه کیفیت زندگی و سلامت هستند.

وی بیان کرد: طبق بررسی ها بیماری های اسمیک قلب و عروق و مغز و همه عوامل خطر و زمینه ای که منجر به آنها می شود مانند دیابت، فشار خون و چاقی از اولویت های ویژه ای در سلامت زنان برخوردارند و از مهم ترین علل مرگ و میر زنان محسوب می شوند. مطلق گفت: در زنان ایران بار اصلی سرطان ها مربوط به سرطان پستان است. سرطان دهانۀ رحم هم از اهمیت برخوردار است.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت ادامه داد: اگرچه مرگ و میر زنان در بعضی از گروه های سنی کمتر از مردان است اما بر اساس بررسی ملی بار بیماری ها، زنان در مقایسه با مردان آسیب پذیرترند و ناتوانی های ناشی از بیماری های مزمن در آنها به مراتب بیشتر از مردان است.

وی تصریح کرد: از بین بیماری های روان افسردگی و همچنین سایر بیماری ها مانند بیماری های موسکولو اسکتال به ویژه کمردرد و آرتروز، کم خونی و یائسگی اولویت های بیماری در زنان هستند.مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: این بیماری ها در همه گروه های سنی مختلف زنان دارای رتبه های متغیر است. به عنوان مثال یائسگی و مشکلات ناشی از آن در گروه سنی 45 تا 60 سال رتبۀ دوم موربیدیته را به خود اختصاص می دهد.

 مطلق در خصوص ضرورت توجه به شیوه زندگی سالم و عوامل خطر بیماری ها در زنان گفت: همه اولویت های سلامت زنان به نوعی با شیوه زندگی زنان در ارتباط است. به ویژه در خصوص پیشگیری از بیماری ها این مسأله اهمیت دارد.

وی افزود: فعالیت فیزیکی به عنوان یکی از جنبه های مهم شیوه زندگی سالم در کنار تغذیه سالم اهمیت بسزایی دارد. در بررسی های انجام شده برای تدوین سند راهبردی سلامت زنان نیز کمبود تحرک و فعالیت فیزیکی به عنوان معضل اصلی سلامت زنان و محور برنامه استراتژیک سلامت زنان گزارش شده است.

وی در ادامه گفت: فعالیت فیزیکی کافی در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی و عروقی و تصلب شرائین ، سکته قلبی و مغزی، فشار خون، چربی خون بالا، دیابت قندی، دیابت نوع 2، پوکی استخوان، کمر درد، سنگ کیسه صفرا، بیماری روحی و روانی، افزایش کیفیت زندگی، کاهش اثرات سالمندی، لذت بردن از زندگی، کمک به موثر بودن کار، کمک به توان خلاقیت، کمک به کاهش هزینه های زندگی و بالاخره کاهش مرگ و میر بسیار موثر است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

شعار «انسان سالم؛ محور توسعه پایدار» یکی از موضوعاتی است که در تدوین سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد توجه قرار گرفته است. اهمیت این موضوع این است که از این پس تمام برنامه ها و سیاست های کشور در این مدت 5 سال که در کشور مصوب و اجرایی باشد، باید تحت تاثیر این شعار محوری باشد و سلامت مردم و نقش انسان سالم در توسعه کشور مد نظر قرار گیرد و این، موضوع مهمی در کشور محسوب می شود. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسئول "تأمین سلامت مردم" در تحقق این هدف مصمم بوده و تمام توان خود را برای تحقق آن بسیج خواهد کرد. یکی از حقوق اساسی مردم دانستن و آگاهی است، آن هم در عصر ارتباطات و جامعه اطلاعاتی که بر اساس آگاهی و دانایی استوار است. بدیهی است در این میان، آگاهی دادن و اطلاع رسانی به مردم در زمینه سلامتی و بهداشت، اولی تر و ابتدایی ترین حق مردم خواهد بود. روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای مأموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

بهداشت و درمان | شهر و جامعه