اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950725159565793

ثبت آبشار وارک لرستان در فهرست میراث طبیعی

کد: 13950725159565793

https://goo.gl/dcek7c

، تهران , (اخبار رسمی): آبشار وارک لرستان در فهرست میراث طبیعی کشور به ثبت رسید.

ثبت آبشار وارک در فهرست میراث طبیعی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، غلامرضا سلیمانی ،مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان  لرستان با اعلام این خبر گفت: آبشار « وارک »،یکی دیگر از جاذبه های طبیعی استان لرستان است که در 65کیلومتری جنوب شرق خرم آباد، بخش پاپی، دهستان کشور  قرار دارد و یکی از سرشاخه های حوضه آبریز رودخانه دز است ،این آبشار درسینه کش جنوبی کوهی بنام تِوی و از چند آبریز با ارتفاع مختلف از 26 تا 12 متر بصورت پلکانی تشکیل شده است .آبراهه آبشار در پائین دست  به طول تقریبی 1 کیلومتر پوشیده از درختان کهنسال چنار ، بلوط و داغداغان است .

سلیمانی ادامه داد:اثر طبیعی آبشار وارک خرم آباد با قدمت کواترنری به شماره 330 در تاریخ 95/6/16 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

وی افزود: بکر بودن پدیده ، تنوع جانوری وگیاهی ، قابلیت اکوتوریستی منطقه، وسعت قابل توجه و خارج بودن از حریم مناطق تحت مدیریت دستگاه های اداری، از جمله ویژگیهای منحصر به فرد این اثر ارزشمند می باشد که آن را واجد ثبت در فهرست میراث طبیعی کشور کرده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی