اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950805169795793

تنگه تاریخی بهرام چوبین در دسترس

کد: 13950805169795793

https://goo.gl/E7VyDd

، تهران , (اخبار رسمی): راه دسترسی به تنگه تاریخی بهرام چوبین در دره شهر احداث شد.

تنگه تاریخی بهرام چوبین در دسترس

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مجتبی فرهادی ،رییس میراث فرهنگی شهرستان دره شهر با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه مسیر ارتباطی این اثر تاریخی نامناسب بود به منظور رفاه حال گردشگران امسال با جذب اعتبارهای استانی و ملی راه آسفالت با هدف سهولت در تردد بازدید کنندگان به این منطقه احداث شد.

وی افزود: در این زمینه امسال یک میلیارد ریال اعتبار ملی و 600 میلیون ریال اعتبار استانی برای احداث این راه ارتباطی به طول یک و نیم کیلومتر هزینه شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی دره شهر با اشاره به آغاز عملیات بهسازی و زیباسازی محوطه این اثر تاریخی منحصر بفرد گفت: این طرح شامل احداث آلاچیق، سکوی استراحتگاه، سرویس بهداشتی، آب و برق است که در 2 فاز اجرایی و نیازمند سه میلیارد ریال اعتبار است.

وی یادآور شد: این تنگه باستانی شگفت انگیز در هشت کیلومتری مسیر دره شهر - پلدختر و در دل یکی از   دره های کبیرکوه واقع شده که مورخان آن را شکارگاه ییلاقی و بنا به روایاتی مخفیگاه بهرام چوبین یکی از سرداران بنام ایرانی می دانند و به عنوان یکی از پدیده های زیبای طبیعی شهرستان دره شهر در بر گیرنده بناهایی است که در نوع خود بی بدیع و کم نظیر است.

 تنگه بهرام چوبین واقع در شهرستان دره شهر یکی از مهمترین آثار تاریخی این شهرستان است که در ایام تعطیلات نوروز امسال به عنوان پربازدید کننده ترین اثر تاریخی در استان ایلام پذیرای 400 هزار گردشگر داخلی و خارجی بود.

شهرستان تاریخی دره شهر در 120 کیلومتری جنوب مرکز استان ایلام دارای 400 اثر تاریخی است که از این تعداد، 145 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

گردشگری و میراث فرهنگی