اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950807170705638

نشست دبیران کمیسیون‌های استانی ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز برگزار شد

تشکیل اداره مبارزه با قاچاق کالا در فضای مجازی

کد: 13950807170705638

https://goo.gl/IXIi8n

، تهران , (اخبار رسمی): رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در نشست تخصصی دبیران کمیسیون‌های برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان‌های سراسر کشور، از تشکیل اداره مبارزه با قاچاق کالا در فضای مجازی خبر داد.

تشکیل اداره مبارزه با قاچاق کالا در فضای مجازی

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز،حقیقی با اشاره به اهمیت و دشواری مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه، آن را مبارزه‌ای نرم خواند و اظهار کرد: با توجه به گستردگی و ارتباط عموم مردم با سطح عرضه، در این طرح ملاحظاتی در نظر گرفته شده تا ضمن کنترل بازار هیچ آسیبی متوجه مردم نباشد.
رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به لزوم اصلاح رویه‌های موجود از طریق فعال کردن کد شناسه و رهگیری، افزود: با ساماندهی فروشگاه‌های مجازی، دستفروش ها و صنوف بدون مجوز باید ترتیبی اتخاذ شود تا خریدار از طریق سامانه های الکترونیکی قادر به تشخیص اصالت کالای مورد نظر باشد.
حقیقی با بیان اینکه عرضه کالا از سطح فیزیکی به فضای مجازی منتقل شده است، گفت: برای کنترل قاچاق در فضای مجازی، اداره مبارزه با قاچاق کالا در فضای مجازی راه اندازی می‌شود تا با همکاری پلیس فتا، وزارت اطلاعات و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط با عرضه قاچاق در فضای مجازی مقابله شود.
گلستانی زاده، معاون برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این جلسه ضمن بیان اهمیت استمرار و همه جانبه بودن برخورد در سطح عرضه گفت: برای شفاف سازی و انضباط بخشیدن به عرضه کالا از حداکثر ظرفیت اتحادیه ها و اصناف، استفاده خواهیم کرد.
وی سطح پنهان و آشکار را به عنوان دو شکل از برخورد در سطح عرضه برشمرد و اظهار داشت: با انجام کار اطلاعاتی و بررسی تغییر و تحولات انبارها در پی ضربه زدن به حوزه پنهان انبارهای دپوی کالای قاچاق هستیم.
معاون برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی اقتصادی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از با تأکید بر لزوم مبارزه نرم‌افزاری با قاچاق گفت: با شکل‌گیری سامانه‌ها و حوزه‌های الکترونیک امکان رهگیری و پیگیری کالای قاچاق فراهم خواهد شد.

در این جلسه نخعی مدیرکل مبارزه با قاچاق کالاهای هدف نیز با اشاره به طرح جامع پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه و شیوه های اجرای آن گفت: پیوست فرهنگی این طرح با بهره مندی از ظرفیت بسیج اصناف و تشکل ها و نیز توجه به تنویر افکار عمومی تدوین شده است.
وی در ادامه به ارائه سیاست های ستاد مرکزی در حوزه مبارزه با قاچاق در سطح عرضه پرداخت و افزود: شفاف‌سازی گردش کالا و انضباط‌بخشی به عرضه کالا در سطح عرضه و مسئولیت‌پذیری دستگاه‌ها، اتحادیه‌ها و اصناف در امر مبارزه از اهم این سیاست‌هاست.
نخعی با بیان اینکه در امر مبارزه با قاچاق در سطح عرضه، اولویت با مبارزه نرم افزاری است، گفت: بایستی با مدیریت تقاضا به کاهش قاچاق کالا در سطح عرضه دست یابیم.
شایسته مدیرکل امور مجلس نیز با ارائه گزارش و برنامه‌های ستاد بر اهمیت استفاده از ظرفیت کمیسیون‌های استانی در تعامل با نمایندگان مجلس تأکید کرد.
وی جایگاه مجلس در امر مبارزه با قاچاق را مهم برشمرد و افزود: مجلس دارای اختیارات قانونی، نظارتی و حمایتی است که مبارزه با قاچاق به تمام این موارد نیازمند است.
وی ضمن اشاره به استفاده از توان مرکز پژوهش‎ها و کمیسیون‌های تخصصی و نظارتی را در اصلاح و تأمین قوانین، تأکید کرد و افزود: تعامل و استفاده بهینه از توان کارشناسی و پژوهشی متقابل مرکز پژوهش‌ها و ستاد در تهیه گزارش های مشترک راهبردی و تأمین نیازهای علمی موثر خواهد بود .
شایسته از آغاز تهیه اطلس جغرافیایی حوزه‌های انتخابیه درگیر و متأثر از قاچاق خبر داد و گفت: دبیران کمیسیون های استانی با تهیه خبرنامه های استانی برای نمایندگان و حضور در مجلس باید به گسترش ارتباط و تعامل با نمایندگان بپردازند.
دهقانی‌نیا، مدیرکل فناوری و اطلاعات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گزارشی از روند نهایی شدن طرح رجیستری ارائه کرد.
وی با بیان اینکه لازمه اجرای این طرح اطلاع‌رسانی صحیح و تنویر افکار عمومی است، گفت: پس از انجام مقدمات، این طرح در آینده ای نزدیک اجرا خواهد شد.
در ادامه این نشست آیین‌نامه‌های مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق و همچنین ابعاد قانونی دستورالعمل ارز همراه مسافر و زوایای اجرای آن مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]