اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950816177045730

وزیر بهداشت در همایش کشوری بهورزی و مربیان نمونه بهورزی:

هزینه کردن در حوزه سلامت و آموزش، سرمایه گذاری است

کد: 13950816177045730

https://goo.gl/z0Zn8J

، تهران , (اخبار رسمی): در کشور 17 هزار و 556 خانه بهداشت و بیش از 31 هزار بهورز که شامل 20 هزار بهورز خانم و 11 هزار بهورز آقا است، مشغول ارائه خدمات به مردم هستند اما هنوز هم 4 هزار 500 بهورز کمبود داریم که با نهایت تلاش در متقاعد سازی سازمان های بالادستی، فقط توانسته ایم مجوز استخدام 650 بهورز را بگیریم.

هزینه کردن در حوزه سلامت و آموزش، سرمایه گذاری است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط همومی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، حسن هاشمی، وزیر بهداشت در همایش کشوری بهورزی و مربیان نمونه بهورزی  این خبر را اعلام کرد و گفت: از بهورزان روستایی و شهری انتظار داریم که همانگونه که خدمات ارزنده ای برای کنترل بیماری های واگیر ارائه می دهند، به اجرای کامل سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر نیز کمک کنند تا بتوانیم رفتار و سبک زندگی مردم را تغییر دهیم.

وزیر بهداشت مشکل اصلی حوزه بهداشت و درمان را بدهی بیمه ها عنوان کرد و گفت: امیدواریم آنچه مورد نظر مقام معظم رهبری است اتفاق بیفتد یعنی منابع حوزه سلامت تجمیع شود و بیمه ها از صندوق به مجموعه ای کارآمد در کنار نظام سلامت تبدیل شوند و به تعهدات خود پایبند باشند تا شاهد نظام سلامت کارامدی باشیم.

هاشمی تاکید کرد: امیدواریم دولت و مجلس های آینده هم به حوزه سلامت بها دهند و آن را به عنوان اولویت در نظر بگیرند زیرا هزینه کردن در این حوزه همانند حوزه های آموزشی، هزینه نیست بلکه به نوعی سرمایه گذاری برای ساختن ایرانی آباد و پیشرفته و با نشاط است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: لازم است در معاونت بهداشت بخشی برای سرمایه گذاری بر روی نیروی انسانی ایجاد شود و همواره گفته ام که اساس بهداشت و پیشگیری در سطح یک خدمات به ویژه خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت باید به غیرپزشکان واگذار شود و پزشکان نباید به این مراکز بروند.

 هاشمی با تاکید بر لزوم ارتقای رتبه بندی بهورزان، تاکید کرد: بهورزان باید بتوانند ارتقا یابند و به پزشک، دندانپزشک، داروساز و متخصص تبدیل شوند قبل از انقلاب اسلامی، شاهد بودیم که بسیاری از بهورزان، پزشکان و متخصصان بسیار موفقی در ایران و جهان شدند و باید بیشتر از ساخت فضای فیزیکی، برای نیروی انسانی ارزش قائل شویم.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت تا کنون، دو هزار و 500 خانه بهداشت ساخته، 8 هزار خانه بهداشت بازسازی و تجهیز شدند و 3 هزار واحد بهداشتی نیز در دست تعمیر و تجهیز است.

هاشمی کارنامه بهورزان را بسیار درخشان توصیف کرد و خطاب به آنها گفت: با کارنامه درخشان خود، در حاشیه شهرها و کلانشهرهای کشور نفوذ کردید و همکاران جدید شما با عنوان مراقبان سلامت یا همان بهورزان شهری، خدمات بهداشتی مناسبی را به مردم ارائه می دهند.

وزیر بهداشت با اشاره به سنگینی وظایف بهورزان، یادآور شد: شبکه بهداشت در کشور در حال تکمیل شدن است و انتظار داریم که مردم و دولت از این فرصت به وجود آمده، حداکثر بهره را ببرند چرا که در این صورت می توان به کاهش هزینه های دولت و شکل گیری نظام ارجاع امیدوار بود.

هاشمی با تقدیر از تلاش های بهورزان کشور، گفت: خوشبختانه کشور در حوزه بهداشت توفیقات خوبی به ویژه در مناطق روستایی داشته که بخشی از آن به دلیل راهسازی، فراهم کردن آب، برق، گاز، تلفن و تحصیل مردم در روستاها و بخش مهمی از این توفیقات نیز به دلیل حضور بهورزان در روستاها بود که به توانمندتر کردن مردم کمک کرد.

وزیر بهداشت اسم بهورز را بسیار زیبا و با مسما عنوان کرد و گفت: بهورزان برای آموختن به مردم در جهت سالم ماندن خدمات شایسته ای ارائه می دهند و افتخارات بسیار ارزشمندی مانند اصلاح بهداشت محیط، کاهش مرگ ایرانیان به ویژه مادران باردار، نوزادان و کودکان کمتر از 5 سال و ریشه کن کردن بسیاری از بیماری ها مانند فلج اطفال در کارنامه خود دارند.

 هاشمی با اشاره به دوران زندگی خود در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، یادآور شد: در دوران پیش از دانشجویی ام برای آب رسانی و درو محصولات کشاورزی به کمک مردم روستا می رفتیم و در دوران دانشجویی نیز در قالب گروه های مختلف به این مناطق می رفتیم اما پس از تشکیل جهاد سازندگی در خراسان، اولین کار ما بعد از برداشت محصولات کشاورزی روستایی، آموزش مامایی به افرادی بود که تا ششم ابتدایی تحصیل کرده بودند و شیرین ترین دوران زندگی من بعد از حضور در دوران دفاع مقدس، حضور در روستاها بود.

وزیر بهداشت در پایان خطاب به بهورزان گفت: شما بهورزان را دوست دارم زیرا شما مردم محروم و مستضعف روستاها را دوست دارید و رسالت انقلاب اسلامی هم توجه به اقشار آسیب پذیر جامعه بود و افتخار می کنیم که انقلاب اسلامی به عنوان یکی از موهبت های بزرگ الهی، در زمان حیات ما به ایران و ایرانیان اعطا شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی

شعار «انسان سالم؛ محور توسعه پایدار» یکی از موضوعاتی است که در تدوین سیاست های کلی برنامه پنجم توسعه در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد توجه قرار گرفته است. اهمیت این موضوع این است که از این پس تمام برنامه ها و سیاست های کشور در این مدت 5 سال که در کشور مصوب و اجرایی باشد، باید تحت تاثیر این شعار محوری باشد و سلامت مردم و نقش انسان سالم در توسعه کشور مد نظر قرار گیرد و این، موضوع مهمی در کشور محسوب می شود. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مسئول "تأمین سلامت مردم" در تحقق این هدف مصمم بوده و تمام توان خود را برای تحقق آن بسیج خواهد کرد. یکی از حقوق اساسی مردم دانستن و آگاهی است، آن هم در عصر ارتباطات و جامعه اطلاعاتی که بر اساس آگاهی و دانایی استوار است. بدیهی است در این میان، آگاهی دادن و اطلاع رسانی به مردم در زمینه سلامتی و بهداشت، اولی تر و ابتدایی ترین حق مردم خواهد بود. روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای مأموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]