اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950823181705793

13 و 14 دی ماه برگزار می شود

همایش توانمند سازی بناهای تاریخی در برابر زلزله

کد: 13950823181705793

https://goo.gl/7dj8VI

، تهران , (اخبار رسمی): مهلت ارسال مقالات به همایش بین المللی "توانمند سازی بناهای تاریخی در برابر زلزله "که دیماه امسال برگزار می شود تا سی ام آذر ماه تمدید شد.

همایش توانمند سازی بناهای تاریخی در برابر زلزله

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی  و گردشگری ، علیرضا انیسی، عضو هیأت علمی پژوهشکده ابنیه و بافت های تاریخی – فرهنگی این مطلب را در جلسه ای که با حضور اعضای کمیته علمی  همایش بین المللی "توانمند سازی بناهای تاریخی در برابر زلزله " به منظور بررسی اهداف و محورهای این همایش برگزار شد مطرح کرد .

وی افزود :تا کنون 32مقاله به دبیرخانه همایش بین المللی "توانمندسازی بناهای تاریخی در برابر زلزله "ارسال شده است .

انیسی گفت :علاقمندان می توانند برای اطلاع از زمان دقیق و محل برگزاری همایش ، موضوع و نحوه ارسال مقالات به سایت srhs.ir مراجعه کنند .  همایش بین المللی توانمند سازی بناهای تاریخی در برابر زلزله توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری 14و 13دی ماه امسال برگزار می شود .

مداخلات بهسازی و مبانی نظری حفاظت ومرمت، اصول و ضوابط بهسازی لرزه ای در بناهای تاریخی،   آسیب پذیری بناهای تاریخی در زلزله، بررسی و تحلیل رفتار لرزه ای بناهای تاریخی ، روشها، ابداعات و مصالح نوین، تدابیر و شیوه های معماری سنتی در مقابله با زلزله،نگهداری و پایش سازه ای، تعمیر، استحکام بخشی و بازسازی، مدیریت خطر زلزله در بناهای تاریخی و تجارب و مطالعات موردی محورهای برگزاری این همایش هستند

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]