اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950824183325638

جریمه‌های سنگین برای صیادان غیرمجاز ماهیان خاویاری

کد: 13950824183325638

https://goo.gl/0zhU0y

، تهران , (اخبار رسمی): در جلسه بررسی وضعیت صید غیرمجاز خاویار از دریای خزر بر جریمه‌های سنگین صیادان غیرمجاز ماهیان خاویاری تا ده برابر ارزش کالا تاکید شد.

جریمه‌های سنگین برای صیادان غیرمجاز ماهیان خاویاری

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در این جلسه که با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، وزارت کشور، شرکت خدمات کشاورزی دبیران کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان های گلستان، گیلان، مازندران، معاون شیلات گیلان ومرزبانی  ناجا در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار شد، موضوع صید و برداشت غیرمجاز ماهیان خاوری از دریای خزر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم اقدامات هماهنگ در پیشگیری از وقوع جرم نظیر ایجاد اشتغال مولد، فرهنگ‌سازی حفظ ذخائر استراتژیک در دریای خزر، برخورد قاطع با صیادان غیرمجاز تأکید شد.
شاه محمدی مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی خواستار جمع‌آوری تورهای غیرمجاز که در خارج از فصل صید، اقدام به صید ماهیان خاویار می‌کنند شد و گفت: مبارزه با قاچاق ماهیان خاویاری باتوجه به برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش این‌گونه از  ماهیان در دریای خزر باید هم‌زمان با آن انجام شود .
معاون شیلات گیلان نیز از آمادگی یگان حفاظت شیلات برای برخورد با صیادان غیرمجاز خبر داد و خواستار توجه بیشتر و تأمین تجهیزات این یگان شد.
نخعی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کالاهای هدف ستاد مرکزی نیز اظهار داشت: مطابق ماده 26 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز صید، عمل آوری، تهیه، عرضه، فروش، حمل، نگهداری و صدور غیرمجاز ماهیان خاویاری مشمول مجازات قاچاق کالای ممنوعه است و در صورتی که ارزش تعیین شده این کشفیات مطابق ماده 22 همین قانون بیش از یک میلیارد ریال باشد علاوه بر ضبط کالا (گوشت ماهی و خاویار آن) مرتکب یا مرتکبین به دو سال تا 5 سال حبس و جزای نقدی تا ده برابر ارزش کالا محکوم می‌شوند.
وی مجازات‌های تعیین شده را بازدارنده توصیف نمود و خواستار برخورد با عناصر اصلی قاچاق خاویار شد.
نخعی اظهار داشت: طبق برنامه پیش‌بینی شده که به زودی ابلاغ می‌شود پیشگیری از صید غیرمجاز ماهیان خاویاری در اولویت کاری سه استان گیلان، مازندران و گلستان قرار گرفته و از همه سازمان‌های مسوول می‌خواهیم با هم افزایی و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و با تشکیل کمیته های کاری، تشدید مبارزه با قاچاق ماهیان خاویاری را در دستورکار خود قرار دهند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

با صدور فرمان رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) ابتدا دفتر این کانون در محل وزارت کشور تشکیل و پس از آن در سال 1383 در قالب یک ستاد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری فعالیت خود را گسترش داد. در سال 1383، محمدباقر قالیباف با حکم رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد. پس از وی در آبان‌ماه سال 1384، محمدرضا نقدی، ریاست ستاد را عهده‌دار شد. سپس در تیرماه سال 1386، غلامحسین الهام، جایگزین نقدی شد و پس از الهام در اواخر آذرماه 1388، سعید مرتضوی و پس از وی در تیرماه سال 1391، فداحسین مالکی به ریاست ستاد رسید. در مهرماه سال 1392، با حکم حسن روحانی، رییس محترم جمهوری، حبیب‌الله حقیقی به عنوان رییس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز انتخاب شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]