اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950827185375793

فراخوان پروژه کمپین "میراث در دستان ما"

کد: 13950827185375793

https://goo.gl/eqK4qg

، تهران , (اخبار رسمی): کمپین داوطلبان میراث جهانی 2017 با عنوان "میراث در دستان ما" به منظور دریافت طرح در زمینه حفاظت از میراث جهانی اعلان فراخوان عمومی داده است.

فراخوان پروژه کمپین "میراث در دستان ما"

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، این کمپین که زیر نظر سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) فعالیت می کند، در فراخوان خود اعلام کرده است که طرح های ارسالی توسط مرکز میراث جهانی یونسکو (WHC) در چارچوب برنامه های آن سازمان مدیریت شده و مقرر است با همکاری کمیته هماهنگی خدمات داوطلبانه بین¬المللی (CCIVS) به اجرا گذاشته شود.

هدف از طرح های ارسالی، بالا بردن سطح آگاهی در میان جوانان، جوامع محلی و مراجع ذیربطی است که به حمایت و ترویج میراث جهانی می پردازند.

 همچنین ورود جوانان در حفظ میراث جهانی به واسطه پروژه های واقعی و توانمندسازی آنها از طریق آموزش مهارت های حفاظتی و ظرفیت سازی این افراد به عنوان نسل آینده تصمیم گیرنده، تقویت همکاری پایدار میان سازمان های غیرانتفاعی، مدیران سایت ها و جوامع محلی و در نهایت شناسایی بهترین شیوه ها و توسعه ابزارهای آموزشی غیر رسمی به منظور تسهیل مشارکت ذینفعان در آموزش میراث جهانی از دیگر اهداف این طرح ها می باشد.

داوطلبان باید با مراجعه به سایت http://bit.ly/2cQ1HLa  و تکمیل فرم های مخصوص، طرح های خود را ارسال نمایند. همچنین جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توان به سایت whc.unesco.org/document/147507 مراجعه نمود. ضمن آنکه آخرین مهلت ارسال طرح ها 30 نوامبر 2016 برابر با 10 آذر ماه سالجاری است.

 سال آتی میلادی دهمین سال تاسیس کمپین داوطلبان میراث جهانی (WHV) می باشد. این کمپین در طول نه سال گذشته، فعالیت های متعددی در زمینه حفاظت و ارتقاء سایت های میراث جهانی انجام داده است

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]