، تهران , (اخبار رسمی): با توجه به افزایش جمعیت کشور و افزایش مطالبات بخش درمانی، تقویت جایگاه خیّرین سلامت در جامعه باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت،مهدی مقدسی،نماینده اراک در نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با سمن ها و خیریه های حوزه سلامت، با تاکید بر این موضوع گفت: هم اینک خیّرین سلامت در بخش های مختلف درمانی حضور فعال داشته و در کنار دولت به خدمت رسانی مشغول هستند که نیاز است این حضور و خدمت رسانی با مشارکت بیشتر دولت تسهیل و استمرار یابد.
وی با بیان اینکه فعالیت خیّرین در تمام جهان قابل مشاهده است و در ایران نیز با توجه به اعتقاد مردم این کشور به دین اسلام این مهم قطعاً باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، اظهار داشت: انجمن های خیریه در حال حاضر در استان فعال هستند و مسئولان باید آنان را یاری کنند، هرچند این مهم در ایران تازگی ندارد و حتی در دورانی که از انجمن های خیریه در ایران خبری نبود بسیاری در این حوزه باقیات صالحات از خود بجا گذاشتند، ولی تشکیل انجمن میتواند در بهبود امور حوزه سلامت تاثیر بیتری داشته باشد.
نماینده اراک با تاکید بر اینکه تقویت انجمن های خیریه باید در دستور کار قرار بگیرد و هم مردم و هم دولت در این راستا کمک کنند، بیان کرد: نمی خواهیم این جلسات تشریفاتی باشند. دولت و خیرین باید در کنار هم به مشکلات مردم بپردازند و این امر به صورت مستمر تداوم پیدا کند.
وی ادامه داد: بخشی از خواسته های خیّرین سلامت نیازمند پیگیری در سطح ملی است که به همراه دکتر کریمی در موارد متعدد با وزیر بهداشت گفتگو شده و مشکلات مطرح شده است و برخی مطالبات سمن های سلامت نیز به مجلس بازمی گردد که در این خصوص نیز باید مطالبات به صورت مکتوب به نمایندگان ارائه شود تا آنان در مجلس و کمیسیون پیگیر این مطالبات باشند.
مقدسی ادامه داد: مطالبات استانی نیز باید پیگیری شود که در این بخش نیز باید موارد احصا شده و به نمایندگان اطلاع رسانی شود تا موضوعات را دنبال کنیم.
وی در ادامه با اشاره به برنامه تحول نظام سلامت با بیان اینکه نگاه به این برنامه باید واقع بینانه باشد، افزود: واقعیت اینست که این برنامه اقدام ارزشمندی بود و منتقدان نباید نکات مثبت این برنامه را در سایه انتقاد غیرمنصفانه از نظر دور کنند، هرچند این برنامه اشکالاتی هم دارد.
نماینده اراک گفت: اشکالات هر طرحی در مقام اجرا مشخص میشود و باید برای استمرار و تدوام، آن مشکلاتی که در مرحله اجرا خودنمایی میکنند را رفع کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمارانی از استانهای دیگر برای دریافت برخی خدمات درمانی همچون درمان سرطان به این استان مراجعه میکنند، میتوان با نمایندگان آنها به گفتگو نشست تا هم برای گرفتن امکانات برای خودشان اقدام کنند و هم نمایندگان استان را برای توسعه زیرساخت های درمانی همراهی و حمایت کنند تا بتوانیم به بیماران استانهای دیگر نیز به خوبی خدمات ارائه کنیم.
مقدسی در پایان خاطرنشان کرد: 1200 میلیارد ریال در سفر دولت تدبیر و امید به استان مرکزی به بخش درمان این استان اختصاص یافت که نیاز است مسئولان استانی برای جذب این اعتبارات تمام تلاش خود را به کار گیرند.
### پایان خبر رسمی