اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950910192835793

با حمایت دفترصادرات معاونت صنایع دستی صورت گرفت

میراث فرهنگی میزبان نمایشگاه آبگینه نقش ایران

کد: 13950910192835793

https://goo.gl/03uXWq

، تهران , (اخبار رسمی): نمایشگاهی از آثار نقاشی روی شیشه و بلور و سفال محمد بنی جواد به حمایت دفترصادرات معاونت صنایع دستی میزبان علاقمندان است.

میراث فرهنگی میزبان نمایشگاه آبگینه نقش ایران

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛  محمد بنی جواد ،هنرمند کشورمان که مدت 24 سال است به صورت حرفه ای در این رشته  فعالیت دارد و دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی است در زمینه معرفی این رشته گفت: این رشته متعلق به تهران و شهرری میباشد یعنی در کل رشته شیشه و نقاشی و تراش آن متعلق به تهران وحومه است .

وی افزود: در این نمایشگاه که به حمایت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی برپا شده است؛ 57 اثر  با تنوع طرح و رنگ  بر روی زمینه بلور به صورت چراغ ،  لاله  ، گلدان ، تنگ و شکلات خوری به نمایش درآمده  که شاخص ترین و پرکارترین مجموعه این نمایشگاه چراغ سه پوست همراه با  دو تنگ نیزه ای است .

بنی جواد ادامه داد: دراین هنر بسیارزیبا پس از تهیه بلور خام ( ساده ) و طراحی و نقاشی به صورت اسلیمی و نقوش سنتی که البته همواره سعی بر نوآوری و خلاقیت در این نقوش با توجه به خواست بازار مد نظر بوده است ، سپس برجسته کاری و طلاکاری انجام می شود و بالاخره به مرحله پخت میرسد. البته هر کاری روی هم سه کوره پخت دارد.

وی ضمن تشکر از معاونت صنایع دستی کشور برای فراهم سازی فرصت نمایشگاه تاکید کرد:  برپایی چنین نمایشگاه هایی گام موثری برای معرفی آثار هنرمندان و آشنایی بیشتر مخاطبان است . همچنین علاقمندان نیز می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتربه کانال تلگرام با شماره :  09016139302 مراجعه کنند.

 این نمایشگاه به حمایت دفتر صادرات معاونت صنایع دستی از 6 تا 10 آذر ماه به اسثنای دو روز تعطیل عمومی  در ساختمان شماره 1 سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از ساعت 9صبح تا 16 عصر پذیرای علاقمندان است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری

گردشگری در سرزمین ایران از پیشینه‌های چند هزار ساله برخوردار است. در تمامی دوران باستان، تا قبل از اسلام مستندات تاریخی حکایت از گسترش شهرها، راه‌ها و اقامتگاه‌ها در سرزمین پهناور ایران دارد. آثار مکتوب‌ بر جای مانده حاکی از سفر یونانیان و رومیان به ایران است، اگرچه از سیاحانی که قبل از اسلام به ایران سفر کرده‌اند اطلاع دقیقی در دست نیست. در قرون اولیه پس از اسلام، بعد از پشت سر نهادن یک دوره بحرانی، رویکرد ادبی، فرهنگی و علمی در ایران آغاز شد و از رونقی بی‌نظیر برخورداد گردید . شاعران و نویسندگان به گشت و گذار در سرزمین اسلامی پرداختند که حاصل آن سفرنامه‌هایی بود که اکنون بر جای مانده و از خلال آنها می‌توان با جغرافیا، فرهنگ و تمدن آن روزگار آشنا شد. از جمله معروفترین این جهانگردان می‌توان به ناصرخسرو قبادیانی شاعر، فیلسوف و سفرنامه‌نویس قرن پنجم اشاره کرد. از سوی دیگر به تدریج و به ویژه طی قرون هفتم به بعد جهانگردان غربی نیز در پی سفر به شرق و از جمله ایران برآمدند. در همان دوران اقامتگاه‌هایی در ایران تأسیس شد که بسیاری از آنها همچنان بر جای مانده است. ایران در دوران صفویه و علی‌الخصوص در دوره شاه عباس اول به عنوان کشوری جذاب نظر بسیاری از جهانگردان اروپایی را به خود جلب کرد. به همین دلیل می‌توان دوره سلطنت شاه عباس اول تا انقراض سلسله صفوی را یکی از مهمترین ادوار توسعه جهانگردی در ایران به حساب آورد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]