، تهران , (اخبار رسمی): اکثر کسبوکارهایی که از شبکههای اجتماعی در راستای بازاریابی کسبوکار خود بهره میبرند، درگیر این مورد مهم هستند که چه ابزارهایی میتواند آنها را در مسیر مدیریت محتوا و پستهایشان نیز یاری کند. در ادامه به معرفی ۵ ابزار مدیریت شبکههای اجتماعی میپردازیم که هر کسبوکاری میتواند از آنها بهره ببرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت اینتورک، اکثر کسبوکارهایی که از شبکههای اجتماعی در راستای بازاریابی کسبوکار خود بهره میبرند، درگیر این مورد مهم هستند که چه ابزارهایی میتواند آنها را در مسیر مدیریت محتوا و پستهایشان نیز یاری کند. در ادامه به معرفی ۵ ابزار مدیریت شبکههای اجتماعی میپردازیم که هر کسبوکاری میتواند از آنها بهره ببرد:
۱- بافر (Buffer):
بافر در ژانویه سال ۲۰۱۵ شروع به کار کرد و به سرعت توانست به یکی از ابزارهای رایگان مناسب برای مدیریت شبکههای اجتماعی تبدیل گردد. آنقدر رابط کاربری بافر با کاربران سازگار (User-Friendlyy) است که هر فردی میتواند با آن کار کند و پیچیگی خاصی در آن لحاظ نشده است و حتی افرادی غیرمتخصص میتوانند به راحتی حسابهای کاربری خود در شبکههای اجتماعی را مدیریت کنند.
یکی از امکانات نسخه ویژه (Premium) بافر این است که مدیر اصلی حسابهای کاربری میتواند به افراد دیگر دسترسی محدود دهد تا یک یا چند تا از حسابهای کاربری دیگر را مدیریت کنند.
بافر بیشتر برای مدیریت شبکههای اجتماعی توییتر و لینکداین پیشنهاد میگردد.
۲- ادسنسور (AdSensor):
ادسنسور که یک پلتفورم آنلاین برای تبلیغات در تلگرام است و بیشتر در راستای بازاریابی در شبکههای اجتماعی میتوان از آن استفاده کرد نیز یک ابزار مدیریت شبکههای اجتماعی هم محسوب میشود و این امکان را فراهم کرده که در کنار تبلیغات، بتوانید حسابهای کاربری تلگرام کسبوکار خود را مدیریت کنید.
در کنار امکان مدیریت محتوای تلگرام، ادسنسور امکان مدیریت محتوای حسابهای کاربری توییتر، فیسبوک و لینکدین را برای مخاطبان خود فراهم کرده است.
۳- هوتسوییت (Hootsuit):
هویتسوییت که بیشتر به خاطر سیستم آنالیز قوی و گزارشدهی خود نیز مورد توجه متخصصان بازاریابی شبکههای اجتماعی قرار گرفت، در کنار این امکانات فوقالعاده به مخاطبان خود این امکان را میدهد تا با اتصال شبکههای اجتماعی خود نیز حسابهای کاربری شبکههای اجتماعی خود را مدیریت کنند.
۴- اِوری پست (Everypost):
اِوری پست از معدود اپلیکیشنهای مدیریت شبکههای اجتماعی برای دو سیستم عامل اندروید (Android) و آس اُ اِس (iOSS) است که نخست فقط اتوماتیکسازی پستهای شبکه اجتماعی توییتر را امکانپذیر میکرد و بعدها امکان مدیریت دو شبکه اجتماعی اینستاگرام و لینکدین را هم مقدور ساخت.
۵- رونگار (Roonegar):
رونگار از معدود نرمافزارهای تحتوبی است که به مخاطبان خود این امکان را میدهد تا بتوانند اینستاگرام خود را به صورت کاملا اتوماتیک مدیریت کنند و مانند دیگر نرمافزارهای مدیریت شبکههای اجتماعی نیست که برای پست هر محتوای اینستاگرامی نیاز به تاییدیه دوباره محتوا وجود داشته باشد تا در حساب کاربری اینستاگرام نیز انتشار صورت گیرد.
کار با رونگار بسیار راحت است و فقط کافیست که حسابهای کاربری شبکههای اجتماعی خود را به آن متصل نمایید و پستهای خود را در آن برنامهریزی کنید.
اگر شما هم ابزاری را میشناسید که در مسیر اتوماتیکسازی محتوای شبکههای اجتماعی مفید هستند نیز آنها را در بخش نظرات بلاگاَد به اشتراک بگذارید.
### پایان خبر رسمی