، تهران , (اخبار رسمی): تقویت نیروهای روحی و روانی مجموعهای از روشهای ساده و موثر برای ارزشیابی و تقویت نیروهای روحی و روانی در اختیار شما میگذارد. برخی از آنها عبارتند از تلهپاتی، روشنبینی، آیندهنگری، پسیکومتری یا روانسنجی، سایکومتری و...
دریافتهای فراحسی در تمام انسانها به مقادیر متفاوت وجود دارد. کتاب «تقویت نیروهای روحی و روانی» قصد دارد به صورت علمی و عملی این استعداد را پرورش دهد.
به گزارش انتشارات لیوسا، کتاب «تقویت نیروهای روحی و روانی» به نگارش «زاک مارتین» و ترجمه «دکتر سیدرضا جمالیان» و «علی بیات» توسط انتشارات لیوسا به بازار نشر عرضه شد.
اگر حس میکنید که دارای استعداد و قدرتی روحی هستید، قابلیتهای خداداد خود را قدرت و وسعت ببخشید. گزیدهای از این کتاب به اختصار آورده شده است.
« هدف از تمرکز در معنای عادی و معمولی حالتی است که توجه فرد بر شخص یا موضوع خاصی متمرکز شود تا قابلیت و پدیدهای خاص ظاهر شود. وقتی به شدت مایلید به یکی از حالات ادراک فراحسی برسید، باید از این کار احتراز کنید. برعکس، در این مواقع باید به وانهادگی و بیاعتنایی روی آورید.
تمرکز نوعی کوشش و فعالیت به شمار میرود و هر نوع فعالیتی با درجاتی از فشار و اظطراب همگام است. در شرایط وجود فشار روحی، نمیتوان به دریافتهای فراحسی دسترسی پیدا کرد.
یک امتحان ساده انجام دهید:
برای به یاد آوردن شماره تلفن یکی از دوستان قدیمی که فراموشش کرده اید، تمرکز کنید و این تمرکز شدید را مدتی ادامه دهید. تمرکز بیشتر نوعی فشار عضلانی به بار میآورد، به این دلیل که هر تمرکزی مثلاً با انقباض عضلات تنگکننده چشم و عضلاتی که بر پیشانی چین میاندازند همراه است. در موارد شدیدتر حتی ممکن است با انقباض مشت و فشار دندانها بر یکدیگر همراه باشد. بسیاری از افراد در موقع تمرکز تمام این فشارهای جسمانی را بر خود روا میدارند. واضح است که این فشار با آنچه برای تفکری شفاف و روحانی لازم است، شدیداً تضاد دارد. در چنین وضعیتی نمیتوان به روشنبینی رسید.
### پایان خبر رسمی