اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13960921271288042

شرکت در نمایشگاه و راهکارهایی برای حداکثر استفاده از آن

کد: 13960921271288042

https://goo.gl/gcF46m

، تهران , (اخبار رسمی): به عنوان بازاریاب حرفه‌ای باید درباره‌ی نحوه‌ی سرمایه‌گذاری مالی و زمانی نمایشگاه‌های تجاری قضاوت صحیحی انجام دهید و مراقب باشید که برند شما بیشترین بهره‌وری را از سرمایه‌گذاری و تجربه در نمایشگاه تجاری داشته باشد. فرآیندهای این مقاله را برای بالا بردن بازدید غرفه‌ی خود در نمایشگاه به کار ببرید.

شرکت در نمایشگاه و راهکارهایی برای حداکثر استفاده از آن
شرکت در نمایشگاه و راهکارهایی برای حداکثر استفاده از آن

1. هدف تعیین کنید

محیط نمایشگاه‌های تجاری معمولا شلوغ به نظر می‌رسد. داشتن ایده‌ای برای آنچه که می‌خواهید به دست آورید، به شما کمک می‌کند تا تمرکز خود را حفظ کرده و برای رسیدن به هدف خود تلاش کنید. احتیاجی نیست که اهداف شما برای یک نمایشگاه تجاری، دقیقا به میزان شاخص عملکردی باشد که  برای خود و تیم‌تان در ابتدای سال تعیین کرده بودید. مسئله‌ای که بیشتر در این هدف‌گذاری اهمیت دارد این است که این شاخص‌هایی را تعریف کنید که در آن نمایشگاه معنی پیدا کنند و قابل دسترسی باشند و بازدیدکنندگان و موضوعات نمایشگاه را هم پوشش دهند.

2. قبل از شروع نمایشگاه، اخبار مربوط به آن را بین مخاطبان خود پخش کنید

تقریبا در تمامی دفعات حضور در یک نمایشگاه تجاری به این موضوع دقت نمی‌کنید که باید مشتریان، جامعه‌ی اجتماعی، شرکا، کارمندان و دیگر رابط‌های تجاری شما از جزئیات حضورتان در نمایشگاه شوند. جهت انجام درست این کار باید از قبل از نمایشگاه برنامه‌ای استراتژیک برای بخش ارتباطات و روابط‌ عمومی خود آماده کنید و برای چند سوال جواب مناسب پیدا کنید:

  • آیا برای حضور در این رویداد نیاز به مجری و سخنرانی هست؟
  • آیا صرفا باید به نمایش کالا و خدمات مشغول باشیم یا فقط باید در گردهمایی و جلسات شرکت کنیم؟
  •  آیا احتمال جذب تعداد قابل توجهی از مشتریان در این رویداد وجود دارد؟

و سوالاتی از این دست که با توجه به پاسخ‌ها، می‌توانید درک بهتری از ارزش این رویداد برای کسب و کار خود پیدا کنید و در تعیین استراتژی ارتباطات، برای حضور بسیار مناسب خواهد بود و اگر بودجه اجازه داد و از نظر اقتصادی به صرفه بود با طراحی کمپینی اطلاع‌رسانی با استفاده از «ابزارهای ارتباطات یکپارچه بازاریابی»  و قدرت نفوذ آنها اطلاع‌رسانی مناسبی برای مخاطبان خود انجام دهید.

3. برنامه‌ای جایگزین برای برنامه‌ی پشتیبان خود داشته باشید

از آنجایی که همیشه یک جای کار مشکل پیدا خواهد کرد، مثل دیر رسیدن یا جا ماندن و... تا لحظه‌ی آخر، سعی کنید انعطاف‌پذیر باشید. برنامه‌ای هفتگی برای تماس با سرمایه‌گذاران تدوین کنید؛ چه لیست تک نفره باشد و چه تعداد زیادی از افراد را شامل شود. این کار را حداقل تا 4 هفته قبل از شروع نمایشگاه انجام دهید. این مسئله بنا به پیچیدگی نمایشگاه و میزان بودجه‌ متغیر است.

بعضی راهبردهای دیگر که باید به خاطر بسپارید:

- یک کامپیوتر، تعدادی باتری و سیم یدکی و چند ابزار ساده‌ی دیگر به همراه داشته باشید.  قبل از نمایشگاه، مطمئن شوید که گیرنده‌ی صوتی/تصویری و بقیه‌ی اقلام تصویری که تصمیم دارید تا در غرفه‌ی خود استفاده کنید، همگی به درستی کار می کنند. توجه داشته باشید که مشکل پخش صدا در ایران همیشه وجود دارد.

- گروهی که برای انجام سرویس‌های نمایشگاهی با آن کار می کنید را بررسی کنید و برای پی بردن به اشتباهات احتمالی زودتر در غرفه خود حاضر باشید.

4.رسانه هارا فراموش نکنید

از رسانه به عنوان بخشی از استراتژی خود استفاده کنید و از طریق مطبوعات حاضر در رویداد، سرمایه‌ی اجتماعی کسب کنید. نمایشگاه‌های تجاری فرصتی عالی برای ملاقات‌های رو در رو و ایجاد روابط مطبوعاتی با ارزش ایجاد می‌کنند. اگر قصد دارید برنامه‌ای برای ملاقات با مطبوعات تدوین کنید، مطمئن شوید که چیزی جالب توجه یا خردمندانه در ارتباط با رویدادی که می‌خواهید به اشتراک بگذارید، برای عرضه کردن داشته باشید. در ضمن تنظیم وقت برای هرگونه اخبار مرتبط و شروع یک نمایشگاه تجاری می‌تواند روشی مناسب برای جلب توجه به سمت محصول یا آیتم‌های شما باشد.

5. از وقت خود در نمایشگاه بیشترین بهره را ببرید

برای اینکه بیشترین استفاده را از رویداد خود داشته باشید، برنامه‌ی خود را برای بعد از رویداد هم تمدید کنید. جمع آوری تصاویر، ویدیوها، مصاحبه‌ها، نقل‌قول‌ها و... محتوایی ارزشمند برای بعد از نمایشگاه امری ضروری است. تهیه‌ی مقدمات نمایشگاه و اطمینان از اینکه غرفه‌ی شما، برای هرگونه ابزار ویدیویی یا عکس‌برداری و تست آنها قبل از شروع رویداد، مهم است. در ضمن از برنامه و حضور بازدیدکنندگان استفاده کنید و به شرکت کنندگان فرم ارزشیابی هدفمند بدهید که در تحقیقات آینده و برای چگونگی حضور در نمایشگاه تجاری یا هر رویداد دیگری مورد استفاده قرار گیرند.

6- مکالمه‌های خود را به درازا بکشانید

یادتان باشد که پیگیر تمامی اشخاص و مسائل مهمی که در هنگام رویداد با آن برخورد داشته‌اید، باشید. پیگیر مشتریان احتمالی و رابط‌هایی که در نمایشگاه ملاقات کرده‌اید، باشید. آنها را در شبکه‌ی مجازی اضافه کرده و فعالیت‌های آنها را در فرصت‌های مناسب، دنبال کنید. در ضمن آنها را به لیست مدیریت ارتباط با مشتریان اضافه کنید و آنها را به عنوان اهدافی مهم یا اهدافی که نیاز به کار بیشتر دارند، تگ کنید. پس از  تگ‌کردن این اشخاص بخش‌های محتوایی ایجاد کنید و در کمپین‌هایی در چرخه‌ی فروش مناسب هستند، ایمیل بفرستید. به خاطر داشته باشید که بعد از پایان رویداد لزوما مشتری جدیدی پیدا نخواهد شد؛ مگر اینکه  بازدیدکنندگان چند نقطه تماس مناسب از سمت دریافت کنند. صبور باشد و ایستادگی کنید.

فضای نمایشگاه می‌تواند موجب آشفتگی شود و به تصمیم‌گیری سریع شما برای اطمینان از اجرای صحیح همه‌ی مراحل نیازمند است. به خاطر سپردن این نکات، قبل از حضور شما در نمایشگاه یا هر رویداد تجاری، به شما کمک می‌کنند تا با آرامش کامل کار را دنبال کرده، بودجه خود را افزایش داده و بیشترین استفاده را از رویداد ببرید.  

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

کلید بازار

شروع هر کسب و کار، داستانی منحصر به فرد دارد. داستان کلید بازار از یک نگرش شروع شد. از پچ پچ کردن‌های دوستانه، از غر زدن‌های محیط شرکت، از همفکری درباره معضلات کسب و کارِ امروزِ ایران و رویای موفقیت در بازار آینده. انگیزه ای که مجموعه ی کلید بازار را به یکدیگر نزدیک می‌کرد، چیزی نبود جز رفع یک نیاز. اگر شما هم به این گپ و گفت‌ها علاقه دارید، داستان ما را در چند خط بخوانید. شاید کلاغ داستان ما و شما سرنوشتی مشابه داشته باشد. کتاب Attention Economic ” ابتدا گمان کردم این کتاب، یک کتاب اقتصادی است. اما کمی که آن را ورق زدم، متوجه شدم که از چه مسئله مهمی پرده برداشته است. این کتاب یادآوری می‌کند که اقتصاد چیزی نیست جز مدیریت منابع کمیاب. یعنی زمانی که با منابع محدود مواجه هستیم، ناچاریم که علم اقتصاد را بدانیم. اما منبع محدود و کمیابِ امروز چیست؟ کسب و کارها در تلاشند تا چه چیزِ کمیابی را بیشتر به دست بیاورند؟ پاسخ، «توجه مخاطبان» است. پس برای مدیریت این منبع محدود و با ارزش، باید برنامه ریزی کنیم. ” (دکتر محمود محمدیان)

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

جشنواره، نمایشگاه و همایش