، تهران , (اخبار رسمی): پروژههای علمی کلان ملی و بینالمللی نقشی مهم در راستای پیشبرد علم و نیز رشد صنعت و تکنولوژیهای مرتبط با آن ایفا میکنند. یکی از این طرحهای مهم احداث رصدخانه است. نقش اصلی رصدخانهها همان کشف آسمان و عجایب جهان پیرامون ماست. اما داستان به همین جا ختم نمیشود.
در حاشیه طرحریزی یک رصدخانه و احداث آن، فناوریهای نوینی شکل میگیرد که چه بسا در سایر وجوه زندگی انسانها وارد شده و آینده بشر را تحت تاثیر قرار میدهد
پروژههای علمی کلان ملی و بینالمللی نقشی مهم در راستای پیشبرد علم و نیز رشد صنعت و تکنولوژیهای مرتبط با آن ایفا میکنند. یکی از این طرحهای مهم احداث رصدخانه است. نقش اصلی رصدخانهها همان کشف آسمان و عجایب جهان پیرامون است. اما داستان به همین جا ختم نمیشود. در حاشیه طرحریزی یک رصدخانه و احداث آن و همچنین برای افزایش دقت دادههای حاصل از ابزارهای نجومی و رصدی، فناوریهای نوینی شکل میگیرد که چه بسا در سایر وجوه زندگی انسانها وارد شده و آینده بشر را تحت تاثیر قرار میدهد. به علاوه در کنار همه اینها، شغلهای جدید و فراوانی به وجود میآید که پژوهشگران، مهندسان و صنعتگران بسیاری را وارد فضای علم، پژوهش و فناوری میسازد.
گروه ساینترو با همکاری پارک علم و فناوری مدرس در رویدادی با عنوان «نقش رصدخانهها در توسعه علم و تکنولوژی»، به بهانه پخش مستند «اروپا به سوی ستارگان (ESO)» که توسط گروه آوای کیهان برای اولین بار به زبان فارسی ترجمه و دوبله شده است، به معرفی و بررسی گذشته، حال و آینده طرح رصدخانه ملی ایران میپردازد. همچنین نقش رصدخانهها در توسعه علم و تولید فناوریهای نوین بررسی خواهد شد و از اثرات مفید و حواشی سازنده و موثر اینگونه طرحهای کلان ملی و چالشها و موانع رایج آنها، با حضور اساتید و متخصصان حاضر در طرح رصدخانه ملی ایران، مطلع میشویم.
این رویداد روز چهارشنبه، دوم آبان 97 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این رویداد میتوانند روی لینک زیر کلیک کنند.
### پایان خبر رسمی