، تهران , (اخبار رسمی): روغن سیلیکون ویژگی براقیت دادن و قدرت جداکنندگی دارد و در صنایع لاستیک سازی، پلاستیک سازی، لوله سازی، شیلنگ سازی، ساخت پولیشها و واکسها، داروسازی، خودروسازی، هوا و فضا استفاده می شود.
در ادامه در مورد اینکه روغنهای سیلیکونی چیست؟ کاربردها، خواص و ویژگیهای آن و همچنین انواع مختلف روغنهای سیلیکون بیان میشود.
روغن سیلیکون چیست؟
پلی متیل سیلوکسان یا روغن سیلیکون در دمای اتاق به صورت مایع شفاف وجود است. این محصول به عنوان یک روان کننده در طیف گستردهای از برنامههای کاربردی به عنوان مثال پردازش غذا، بسته بندی مواد غذایی، تولید روکش کاغذی مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی، بطری و کنسرو، نگهدارندههای مواد غذایی، واشر و مهر و موم مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع مختلف روغنهای سیلیکون (SILICONE OIL) با غلظتهای متفاوت شامل روغن سیلیکون با غلظت ۱۰۰، روغن سیلیکون با غلظت ۳۵۰، روغن سیلیکون با غلظت ۱۰۰۰، روغن سیلیکون با غلظت ۱۲۵۰۰ و روغن سیلیکون با غلظت ۶۰۰۰۰ و … است.
روغن سیلیکون قدرت روان کنندگی زیاد و مقاومت حرارتی و برودتی خوب (۳۵۰+ درجه تا ۵۰- درجه) و عایق بودن در مقابل الکتریسیته و بی رنگ و بی بو بودن و هم چنین ویژگی و مشخصات دیگری مثل براقیت دادن، قدرت جدا کنندگی (RELEASE AGENT) در بسیاری از صنایع کاربردهای بسیار زیادی دارد و به طور مداوم مورد استفده قرار میگیرد.
از جمله صنایعی که روغنهای سیلیکون در آن مورد استفاده قرار میگیرند شامل صنایع لاستیک سازی، صنایع پلاستیک سازی، صنایع لوله سازی و شیلنگ سازی و صنایع ساخت پولیشها و واکسهای مختلف است.
روغن سیلیکون:
سیلیکوسان بسپار شده مایع، با زنجیرههای جانبی آلی را میتوان روغن سیلیکون نامید. روغن سیلیکون دارای اتمهای متغیر سیلیکون و اکسیژن است. روغن سیلیکون دارای غلظتهای (ویسکوزیته) متفاوتی است که با در نظر گرفتن ساختار زنجیره پلیمری از بازه 40 تا 1000 متغیر و موجود است.
خصوصیات و ویژگیهای روغن سیلیکون:
روغن سیلیکون، غیر سمی، بدون بو و غیر اشتعالزا است. به خاطر دارا بودن خاصیت روغن کاری شونده و پایداری حرارتی خاص، از روغنهای سیلیکون در صنایع بسیار زیادی استفاده میشود.
صنعتهایی که روغن سیلیکون در آن مورد استفاده قرار میگیرد شامل استفاده از روغن سیلیکون در صنعت داروسازی، استفاده از روغن سیلیکون در صنعت خودروسازی و استفاده از روغن سیلیکون در حوزههای نظامی و صنعت هوا و فضا است.
خواص روغن سیلیکون:
1. بدون مزه و چسبندگی بسیار متغیر.
2. کشش سطحی بسیار پایین روغن سیلیکون.
3. روغن سیلیکون عامل دی الکتریک بسیار خوبی است.
4. روغنهای سیلیکون دارای خواص ضد کف (آنتی فوم) بوده و در صنایع غذایی استفاده گستردهای دارد.
کاربردهای مختلف روغن سیلیکون:
1. روغن سیلیکون در صنعت هوا و فضا به عنوان روغن هیدرولیک مورد استفاده قرار میگیرد به خاطر دارا بودن خواص ضد برش.
2. روغن سیلیکون در فرآیند تخمیر در کارخانههای دلسترسازی مورد استفاده قرار میگیرد.
3. تمامی منسوجات به پرداخت کاری نرم نیاز دارند، از روغن سیلیکون جهت به وجود آوردن این نرمی استفاده میشود.
4. روغن سیلیکون به عنوان جایگزینی برای مایع زجاجی چشم در طی بسیاری از اعمال جراحی استفاده میشود به دلیل اینکه، هیچ ماده دیگری خلوص این روغن را ندارد.
5. روغن سیلیکون در پمادها و کرمهای پوست مورد استفاده قرار میگیرد.
6. از روغن سیلیکون جهت روغن کاری ابزار آلات پزشکی استفاده میشود.
7. از روغن سیلیکون جهت روغن کاری در نجاری استفاده میشود.
8. روغن سیلیکون در تهیه اسپریهای روان کننده مورد استفاده قرار میگیرد.
9. روغن سیلیکون در تهیه محلولهای ضد زنگ مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت روغن سیلیکون:
میتوان جهت اطلاع از قیمت این محصول و هم چنین سایر محصولات شیمیایی و پلیمری با کارشناسان شیمی کهکشان فعال در زمینه تامین مواد شیمیایی و پلیمری در ارتباط بود.
روغن سیلیکون را از کجا خریداری کنیم؟
در حال حاضر شیمی کهکشان به عنوان یکی از تامینکنندگان محصولات شیمیایی و پلیمری کشور, طیف گستردهای از مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی را از برندهای معتبر در اختیار تولیدکنندگان قرار میدهد.
### پایان خبر رسمی