کد: 139807104095813369

تاثیر ورزش در افراد مبتلا به پارکینسون

کد: 139807104095813369

http://bit.ly/2VoWIJb

، (اخبار رسمی): پارکینسون نوعی بیماری است که بیشتر در افراد سال‌خورده دیده می‌شود اما ممکن است جوان‌ترها را هم درگیر کند. علائم این بیماری حاصل تخریب تدریجی سلول‌های عصبی در بخش‌هایی از مغز میانی است که کنترل‌کننده‌ی حرکات بدن هستند.

تاثیر ورزش در افراد مبتلا به پارکینسون
افراد مبتلا به پارکینسون

افرد مبتلا به پارکینسون در بعضی نقاط از بدن مانند دست، سر و… دچار لرزش می‌شوند و نمی‌توانند کنترلی بر روی این لرزش‌ها داشته باشند.

طبق تحقیقاتی که جدیدا انجام شده مشخص شد که ورزش کردن برای کمک به حفظ تعادل و تحرک بهتر در افراد مبتلا به پارکینسون بسیار مفید است، اما ادامه دادن این ورزش‌ها و انجام دادن آنها طبق برنامه برای افراد مسن کمی دشوار است. یک مطالعه که در کشور هلند انجام شده  که توانسته به کمک یک بازی رایانه‌ای خانگی که فرد را تشویق به انجام حرکات ورزشی می‌کند نتایج مثبتی را به دست آورد. ورزش برای سلامتی مبتلایان به پارکینسون بسیار مهم است.

محققان بر طبق پروژه‌ای به نام Parkinson’s Outcomes که یک مطالعه 10 ساله از 12000 نفر در پنج کشور است، دریافتند که انجام هر روزه حداقل 2.5 ساعت حرکات ورزشی در صبح زود می‌تواند پیشرفت این بیماری را کندتر کند.

کدام تمرین برای بیماران مبتلا به پارکینسون بهتر است؟

دسترسی به امکانات کافی، هزینه، تعهد و خودآگاهی همگی برای تمام افرادی که مبتلا به پارکینسون هستند بسیار مهم و حیاتی است. بنیاد پارکینسون توصیه می‌کند حرکات کششی را به همراه ورزش‌های هوازی و لذت بخش انجام داد.

طی یک مطالعه در هلند از برنامه‌های انگیزشی برای جذب افرادی که مبتلا به پارکینسون بودند استفاده شده است. یک گروه تمرینات کششی را انجام داد، در حالی که گروه دیگر از دوچرخه ثابت در خانه استفاده می‌کردند. نتایج این تحقیقات نشان داد که گروه دوم پیشرفت قابل توجهی در توانایی حرکتی بدست آورد. این پیشرفت‌ها حتی از استفاده از داروهای مخصوص پارکینسون هم بهتر بود!

برای تحقیق در مورد تاثیر ورزش بر روی بهبود علائم بیماری پارکینسون یک گروه از بیماران حرکات کششی را انجام دادند.

نیکولین وان در کلک دانشجوی دکترا در مرکز پزشکی دانشگاه رادبود در نیمگنگن هلند در مجله Medical News Today گفته است: «ما این مطالعه را به دلایل مختلفی انجام دادیم» او در ادامه گفت: «در تحقیقات قبلی محققان به این نتیجه رسیدند که ورزش در مبتلایان به پارکینسون تأثیر خوبی در بهبود مهارت‌ها داشته است. برای مثال انجام روزانه ورزش پیاده روی باعث افزایش سرعت پیاده روی آنها شده بود. با این حال مشخص نبود که آیا این امر همچنین می‌تواند لرزش در قسمت‌هایی که در ورزش پیاده روی دخیل نبودند را کمتر کند یا خیر.»

«تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات نشان داد که ورزش‌های هوازی تاثیرات مهمی بر بهبود علائم پارکینسون گذاشته بودند. اما می‌خواهیم بدانیم که ورزش‌های هوازی چه تاثیراتی بر علائمی که ربطی به ورزش‌ها ندارند می‌گذارند. به طور مثال آیا پیاده روی تاثیری بر لرزش دست‌ها دارد یا خیر؟»

گروه دوچرخه سواری به مدت 6 ماه سه بار در هفته حدودا 30 تا 45 دقیقه رکاب می‌زدند. برای این گروه صفحه نمایشی جالب شامل بازی‌ها و رقابت‌های جذاب طراحی شده بود. در حالی که در خانه رکاب می‌زدند می‌توانستند به این صفحه نمایش نگاه کرده و تمایل بیشتری برای دوچرخه سواری داشته باشند.

به عنوان مثال آنها می‌توانستند با همدیگر به رقابت بپردازند. مسابقه‌ای به نام روح سوار طراحی شده بود که آنها را به رقابت با هم تشویق می‌کرد.

این سیستم ضربان قلب شرکت کنندگان را تحت نظر داشت و بر همین اساس هر از گاهی به آنها اطلاع می‌داد که سرعت خود را کمتر یا بیشتر کنند.

تاثیرات ورزش در مبتلایان به پارکینسون با خوردن دارو برابری می‌کند

مطالعه‌ای که گروه علوم مغز و اعصاب در انستیتوی مغز، شناخت و رفتار دندرس در مرکز پزشکی دانشگاه رادبود انجام داد، نشان داد افرادی که مشغول به انجام ورزش دوچرخه سواری بودند خیلی بیشتر و زودتر از کسانی که مشغول انجام حرکات کششی بودند بهبود پیدا کردند و توانایی حرکتی آنها به طرز قابل توجهی پیشرفت داشت.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت دکتر چک به آدرس drchek.ir مراجعه کنند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

دکتر چک

دکتر چک یک مجله ساده اما پر محتوای فارسی می باشد . ما در دکتر چک سعی داریم تا جدید ترین و بهترین اخبار و مقالات پزشکی ، فناوری و... رو به صورت اورجینال تهیه و در اختیار شما ایرانیان عزیز قرار دهیم . ما را همراهی کنید...

منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | بهداشت و درمان