اطلاعات تماس
  • 021664*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140004275334716498

چرا دادخواست طلاق از طرف زوجه به نتیجه نمی رسد؟

کد: 140004275334716498

https://bit.ly/3BkwBHw

، تهران , (اخبار رسمی): دادخواست طلاق از ۳ مرحله باید عبور کند تا منجر به رای طلاق شود . این ۳ مرحله را یک وکیل خانواده ویا وکیل طلاق مسلط بخوبی می داند وبا زمان بندی مرحله به مرحله دادخواست طلاق را به جلو می برد .

به عنوان وکیل طلاق بارها و بارها از نحوه دادخواست دادن موکلین اعلام عدم رضایت کرده ام چراکه به عنوان وکیل خانواده معتقدم وکیل طلاق ویا وکیل خانواده باید نه تنها دادخواست طلاق را در تنظیم کند بلکه علاوه بر مهارت تنظیم دادخواست طلاق باید وکیل پایه یک دادگستری هم باشد تا از مشکلات بعدی در دادگاه خانواده جلوگیری کند.

دقت کنید بعضی شعبات دادگاه خانواده به نوع دادخواست طلاق شما بسیار حساس هستند و در صورت اشتباه وکیل شما یا خودتان به مشکل برخواهید خورد.

چراکه تنظیم دادخواست چه برای وکالت امور ملکی ویا برای وکالت امور کیفری ویا برای وکالت دادگاه خانواده بسیار حساس بوده و نیازمند دقت فراوان می باشد.

در ابتدا عرض کنم دادخواست طلاق از ۳ مرحله باید عبور کند تا منجر به رای طلاق شود . این ۳ مرحله را یک وکیل خانواده ویا وکیل طلاق مسلط بخوبی می داند و با زمان بندی مرحله به مرحله دادخواست طلاق را به جلو می برد .

دادخواست طلاق برای رسیدن به نتیجه ۳ مرحله دارد که به عنوان وکیل خانواده به انها اشاره می کنم .

مرحله اول تنظیم

مرحله اول دادخواست طلاق تهیه دلایل طلاق و هزینه دادرسی طلاق است برای دادخواست طلاق و ثبت آن شما باید ابتدا هزینه دادرسی و یا مبالغ مربوط به تمبر پرونده را در دفتر خدمات الکترونیک برآورد نمایید.

سپس پس از ابطال تمبر به عنوان تکمیل مرحله اول تنظیم دادخواست طلاق اقدام به تهیه دلایل لازم برای دادخواست طلاق نماید عدم امادگی برای ارایه دلایل طلاق خود از موجبات رد شدن دعوای طلاق است.

دعوای طلاق یکی از مهم ترین دعاوی است که در دادگاه خانواده مطرح می شود و اگر فکر کرده اید صرف دادن دادخواست طلاق و دادن و بیان دلایل واهی مثل تنفر از شوهر می توانید رای طلاق از دادگاه خانواده بگیرید سخت در اشتباه هستید.

قطعا دعوای طلاق شما رد خواهد شد . پس لازم است قبل از انجام هر کاری نسبت به گرفتن مشاوره حقوقی از وکیل پایه یک دادگستری اقدام کنید. وکیل پایه یک دادگستری وکیلی است که پس از طی دوران کاراموزی وکالت شروع به فعالیت وکالت کرده و قطعا دارای تجربه کافی در دعاوی خانوادگی می باشد.

مرحله دوم

مرحله دوم دادخواست طلاق مرحله تنظیم دلایل و نوشتن لایحه دفاعیه جهت دعوای طلاق است که بسیار مهم و تاثیر گذار است . نوشتن لایحه خود تکمیل کننده دفاع شما پس از تنظیم دادخواست طلاق در دعوای خانواده است که می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

دعوای خانوادگی نیاز به مشاوره خانواده دارد و براساس آن باید نسبت به تنظیم دفاعیه و لایحه دفاعیه پرداخت یک دادخواست خالی چگونه می تواند حق شما را اعاده کند و به نتیجه برساند در صورتی که لایحه بیان کننده تکمیلی دعوای شماست  و دادگاه خانواده را نسبت به مسایل شما هشیار می کند و درصورت تضییع حق، حق شما اعاده خواهد شد

مرحله سوم

مرحله ۳ در دعاوی خانوادگی مرحله پی گیری صحیح دعوا و دانستن قرار های دعاوی خانوادگی است که مثلا به شما یاد می دهد چگونه به حق خود برسید و چه دلیلی را کجا ارایه کنید . 

قرار های دادگاه خانواده از جلسه دوم به بعد به شما می فهماند رای به نفع تان خواهد بود یا نه؟ 

دادگاه خانواده پیچ و خم های خود را دارد و اگر در این پیچ و خم های کوتاهی صورت گیرد رای بر علیه تان صادر خواهد شد و شاید یک سال زحمت شما بی اجر و نصیب خواهد ماند.

لذا لازم است در اسرع وقت نسبت به تنظیم دادخواست صحیح اقدام نمود دادخواست صحیح، شکایت را به سرعت به نتیجه می رساند اما قرارهای مناسب کدامند اگر زحمت مان در دادگاه نتیجه داد دادگاه چه علایمی از خود نشان می دهد تا ما بفهمیم رای به نفع ما خواهد بود.

اولین قرار که در دادگاه خانواده با آن روبه رو می شوید قرار دعوت به داوری است که بسیاری به غلط فکر می کنند یعنی قاضی حرفشان را پذیرفته و حاضر است برای انها رای طلاق صادر کند و این امر باعث می شود در میانه دادگاه خانواده با صحبت های پیش از موعد و غلط کارها را خراب کنند.

لذا قرار داوری قراری نیست که شما را صدرصد موفق کند بلکه در تمامی پرونده های طلاق از قرار داوری صحبت می شود و باعث تصور غلط در افراد می شود پس قرار داوری دیدگاه درستی برای داوری شما نمی دهد وبه معنای رای طلاق نیست.

قرار دیگر قرار احتیاطی است که اکثرا به عنوان وکیل خانواده در مورد آن از بنده سوال می کنند که قرار احتیاطی  چیست ؟ قرار احتیاطی هم می تواند خوب باشد هم می تواند بد باشد اگر قرار احتیاطی برای شما صادر شود یعنی قاضی کمی حرف شما را در دادگاه خانواده باور کرده و سعی می کند به شما مهلت کافی بدهد تا مدارک کامل تر را به دادگاه برسانید.

ولی اگر قرار احتیاطی در خصوص طرف مقابل شما باشد باید کمی صبور باشید جون احتمالا او می خواهد برای رساندن مدارکی به دادگاه خانواده برای دادخواست طلاق اقدامی بکند تا راه شما را سد سازد.

پس دقت کنید در این صورت راه طرف مقابل را با رونوشت گرفتن از لایحه او سد کنید و ضد لایحه تنظیم کنید تا طرف نتواند رای را بر علیه شما برگرداند خواهش من همیشه آن بوده که اگر نمی توانید وکیل بگیرید برای مشاوره حقوقی ویا تنظیم لایحه دفاعیه طلاق نزد وکیل خانواده ویا وکیل طلاق بروید . دقت داشته باشد راه طرح دعوا فقط یکبار باز است ونه دهها بار که بخواهید اشتباه کنید چه عمدی و چه سهوی پس از دقت در قرارها لازم است خود را برای جلسه اخر دعوای خانوادگی در دادگاه خانواده اماده کنید .

جلسه اخر جلسه بسیار مهمی است در این جلسه قاضی دادگاه خانواده همه مطالب و دلایل را بررسی کرده و سپس به نتیجه گیری می رسد و احتمالا رای می دهد و رای مورد نظر تعیین کننده خواهد بود در این جلسه باید سعی کرد هر حرفی را نزد و یا هر حرفی را برای طرف مقابل طعمه نکرد اقرار بیجا نکرد بلکه مرتب از کامل بودن دعوا در دادگاه خانواده بعنوان وکیل دادگستری ویا اصیل پرونده صحبت کرد .

اگر در پرونده وکیل دارید ودر جلسه آخر بهمراه موکل حضور دارید حتما دقت کنید بدون هماهنگی با وکیل یک کلمه هم حرف نزنید و متاسفانه اتفاق افتاده طرف دعوا یا یکی از طرفین دعوا بدون هماهنگی با وکیل مطالبی را در جلسه اخر دادگاه خانواده گفته که همه کارها را خراب کرده است وکیل ویا وکیل پایه یک دادگستری وظیفه دارد قبل از جلسه دادگاه خانواده تمامی مطالب را گوشزد نماید تا موکل بدون هماهنگی با او به اقرار مطالبی نپردازد که همه کارها را خراب کند .

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی هم وظیفه دارد در تمامی مراحل بدون احساسات وبا تعقل کامل برخورد کند تا به مشکلی بر خورد ننماید .  موکل هم باید ابهامات خود را بصورت سوالات حقوقی در اسرع وقت قبل از شروع جلسات دادگاه خانواده پرسیده تا خراب کاری ننماید .

ضمننا یک وکیل خوب هم باید هر ابهامی را برای موکل روشن نماید تا موکل در جلسه دادگاه حقوقی یا دادگاه خانواده تنها نماند . یادمان باشد وکالت طلاق تخصص می خواهد نه عصبانیت و حماقت سعی کنید

همیشه شماره وکیل دادگستری خود را در دسترس داشته باشید تا در صورت بروز مشکل از او سوالات لازم از او پرسیده شود قرار داد مشاوره حقوقی هم باید طوری تنظیم شود تا همیشه وکیل در دسترس شما باشد

منبع: وکیل فتح اللهی

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

بالیوا

گروه حقوقی بالیوا خدمات حقوقی از قبیل بررسی پرونده های کیفری ،خانواده ،حقوقی ،تنظیم دادخواست واظهارنامه ،لایحه ،مشاوره حقوقی و تلفنی را ارائه می دهد

اطلاعات تماس
  • 021664*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون