اطلاعات تماس
  • 028335*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140007205472717387

تیلر چیست؟ انتخاب و خرید انواع تیلر و کولتیواتور کاربردی

کد: 140007205472717387

https://bit.ly/3Cco20V

، (اخبار رسمی): تیلر تقریباً همه وظایف تراکتور را در ابعاد کوچکتر شامل فعالیت های مربوط به کاشت، داشت و برداشت را انجام دهد. تیلرها به دلیل سبک بودن نسبت به تراکتور هنگام حرکت فشار کمتری به خاک وارد می کنند و کمتر باعث فشرده شده خاک می شوند.

تیلر چیست؟ انتخاب و خرید انواع تیلر و کولتیواتور کاربردی
تیلر چیست؟ انتخاب و خرید انواع تیلر و کولتیواتور کاربردی

تیلر نمونه کوچک شده تراکتور می باشد که قادر است تقریباً همه وظایف تراکتور را در ابعاد کوچکتر شامل فعالیت های مربوط به کاشت، داشت و برداشت را انجام دهد.

تیلر چیست؟

تیلر نمونه کوچک شده تراکتور می باشد که قادر است تقریباً همه وظایف تراکتور را در ابعاد کوچکتر شامل فعالیت های مربوط به کاشت، داشت و برداشت را انجام دهد. تیلر می تواند عملیات خاکورزی اولیه مثل شخم زدن، خاکورزی ثانویه مثل روتیواتور زدن، از بین بردن علف های هرز، ایجاد نهر، سمپاشی، مرزکشی، صاف کردن زمین و حمل بار را در ابعاد کوچک انجام دهد.

به دلیل اینکه معمولاً بیشتر باغات و مزارع در ابعاد کوچک هستند و ممکن است تراکتور قادر به حرکت در آنجا نباشد و یا خرید تراکتور مقرون به صرفه نباشد تیلر گزینه مناسبی برای استفاده می باشد.از طرف دیگر تیلرها به دلیل سبک بودن نسبت به تراکتور هنگام حرکت فشار کمتری به خاک وارد می کنند و کمتر باعث فشرده شده خاک می شوند.

تفاوت تیلر و کولتیواتور چیست؟

تیلر تراکتور دوچرخی است که بیشتر با موتورهای دیزلی از ۸ تا ۱۴ اسب بخار تولید می شود و معمولاً در زمین های شالیزاری مورد استفاده قرار می گیرد. کولتیواتور یا کلتیواتور نیز از خانواده تیلر می باشد که معمولاً نسبت به تیلر دارای قدرت کمتر و ابعاد کوچکتری می باشد و به دلیل شباهت زیاد به تیلر به آن تیلر کولتیواتور نیز گفته می شود و با دو نوع موتور بنزینی از ۵ الی ۹ اسب بخار و موتور دیزلی از ۵ الی ۱۲ اسب بخار تولید می شود و مناسب برای کار در زمین های خشک می باشد.

شخم زدن با تیغه های روتیواتور اصلی ترین وظیفه تیلرها می باشد که در تیلرهای شالیزاری معمولا روتیواتور به پشت دستگاه بسته می شود بدون اینکه چرخ های لاستیکی از جای خود خارج شود ولی در کولتیواتورها چرخ های لاستیکی از جای خود خارج می شود و مجموعه محور و تیغه های کلتیواتور به جای چرخ متصل می شود.این مدل اتصال باعث می شود که کار کردن با کلتیواتورها نسبت به تیلرها سخت تر باشد چون با لرزش بیشتری همراه است.

تراکتور دوچرخ چه فرقی با تیلر شالیزاری دارد؟

تراکتور دوچرخ هایی که در بازار ایران وجود دارند بیشتر ایتالیایی هستند و از لحاظ نحوه کارکرد مشابه تیلر شالیزاری می باشد یعنی برای استفاده از روتیواتور نیازی به خارج کردن چرخ ها نمی باشد و روتیواتور به پشت دستگاه و به شافت خروجی آن بسته می شود. تراکتور دوچرخ تفاوتی که با تیلر دارد این است که به دلیل استفاده از تکنولوژی به روزتر دارای ابعاد کوچکتری است و دارای فرمان متحرک می باشد که دستگاه را قادر می سازد که با اتصال هد دروگر به جای روتیواتور به عنوان دروگر علف، یونجه و غلات نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

تیلرها به دلیل داشتن موتور قوی تر و شاسی محکمتر و آب خنک بودن برای کارهای سنگین تر و مناطق با رطوبت بالا و گرمسیر مناسبتر از تراکتور دوچرخ می باشد.

بهترین کولتیواتورهای موجود در بازار کدامند؟

بهترین مارک کلتیواتورهایی که در بازار ایران مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

تیلر کولتیواتور کاما (KAMA)

معروفترین و شناخته شده ترین برند تیلر کولتیواتور در ایران تیلر کاما می باشد.برند کاما بیشتر با موتورش شناخته می شود که بخاطر معروفیت، موتور آن بر روی کولتیواتورهای شرکت های دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برند کاما فقط با موتورهای دیزلی، آن هم بیشتر ۷ و ۹ اسب در بازار وجود دارد البته با موتور ۵.۵ اسب کاما و ۱۲ اسب کاما بصورت محدود نیز وارد می شود.بهترین کولتیواتور با برند کاما که در بازار وجود دارد کولتیواتوری است که توسط خود شرکت کاما تولید شده است و علاوه بر موتور کاما از گیربکس شرکت کاما نیز بهره گرفته است.

توجه شود که تیلر کاما- کاما فقط در دو مدل 7 اسب(178F) و 9 اسب یا همان 10 اسب(186F) وارد کشور شده است و بقیه تیلرهای کاما فقط از موتور کاما در ساخت استفاده کرده اند.در زیر عکس هایی از قسمت های مختلف تیلر کاما- کاما برای شناخت مدل اصلی از غیر اصلی آورده شده است.دقت شود که رنگ قسمتهای مختلف نوع اصلی بایستی مطابق تصویر باشد.

تیلر کولتیواتور ویما

برند ویما نیز از معروف ترین برندهای تولیدکننده تیلر کلتیواتور در چین می باشد که دارای نماینده رسمی در ایران می باشد و از لحاظ گستردگی محصول از برند کاما جلوتر می باشد و از لحاظ کیفیت نیز هیچ تفاوتی با کاما ندارد. تیلر- کلتیواتورهای ویما که در ایران به نام کولتیواتورهای SKN ویما نیز شناخته می شوند با موتورهای بنزینی از 6 الی 7 اسب و گازوئیلی(دیزلی) از 5-12 اسب به مصرف کنندگان عرضه می شود.

تیلر کولتیواتور دیانا

تیلرهای دیانا از جمله با کیفیت ترین تیلر کولیتواتورهای بازار ایران می باشند و با موتورهای بنزینی ۷ اسب و دیزلی ۵.۵ تا ۱۲ اسب موجود می باشند.

تیلر کولتیواتور راتو

برند راتو برندی است که علاوه بر کلتیواتور موتور آب، موتور برق و … نیز تولید میکند و در کشور چین و استرالیا تولید می شود.

منبع: فروشگاه آکاتولز

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 028335*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

صنعت و تولید