اطلاعات تماس
  • 021913*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140012225765818358

بهترین مشاوره حقوقی در تهران

کد: 140012225765818358

https://bit.ly/3t5V2GE

، (اخبار رسمی): یافتن مشاوره حقوقی باتجربه و حاذق در زمینه‌های حقوقی از جمله مشکلاتی است که عموم مردم با آن دست به گریبان هستند. در شهر تهران نیز موسسات مختلف حقوقی و وکلا با سطح دانش متفاوت مشغول ارائه‌ی خدمات به مردم هستند.

بهترین مشاوره حقوقی در تهران
بهترین مشاوره حقوقی در تهران

انتخاب میان این تعداد از وکلا و مشاوران حقوقی برای مردم یا شرکت‌های حاضر در این شهر بسیار سخت است. در این نوشتار سعی شده است با معرفی کامل مشاوره حقوقی در تهران، راهنمایی‌هایی در مورد نحوه‌ی انتخاب، هزینه‌های مربوط به آن و موضوعات رایج حقوقی، راه رسیدن به مشاور مناسب را برای شما هموار کنیم.

مراجع صالح برای رسیدگی به دعاوی در تهران کدامند؟ به طور کلی در دادگستری با مسائل متعددی مواجه هستیم که هر یک باید در یک مرجع خاص طرح شوند. گاهی با یک جرم مواجه می‌شویم که نیازمند رسیدگی کیفری است؛ بدین منظور دادسراها، دادگاه‌های کیفری دو و دادگاه‌های کیفری یک تاسیس شدند. البته ناگفته نماند که بنا به نوع جرم ممکن است مراجع ویژه‌ای نظیر دادگاه انقلاب، دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت و سازمان قضایی نیروهای مسلح صالح به رسیدگی باشند. از سوی دیگر گاهی از اوقات با یک اختلاف حقوقی مواجه هستیم که نیاز است در دادگاه‌های حقوقی طرح شوند. همچنین ممکن است در موارد خاص مانند مسائل مربوط به امور خانوادگی دادگاه‌های خانواده نیز تاسیس شدند که صرفا در همان امور صالح به رسیدگی هستند. از طرفی گاهی از اوقات اختلافات مطرح شده کوچک هستند که در این موارد باید به شوراهای حل اختلاف مراجعه شود.

اما اگر شما بخواهید از دولت یا کارمندان دولت بابت اقدامات و اعمالی که مرتکب شدند شکایت کنید با دیوان عدالت اداری مواجه هستید که خود دارای شعب بدوی و تجدیدنظر است و هر شعبه آن به موضوعات خاصی رسیدگی می‌کند. باید دقت داشته باشیم برای اعتراض به آرای دادگاه‌های بدوی اعم از حقوقی و کیفری باید به دادگاه تجدیدنظر استان مراجعه کنید و برای رسیدگی عالی به مسایل قضایی نیز دیوان عالی کشور بنا شده است.

 

مجتمع‌های قضایی تهران را بشناسید در راس مجتمع‌های قضایی تهران دادگستری استان تهران قرار دارد که خود دارای معاونت‌های متعددی نظیر معاونت پیشگیری از وقوع جرم، معاونت منابع انسانی و … است. در زیر این ساختار مراجع قضایی مربوط به استان تهران بنا شدند که حسب مورد در هر شهرستان استان تهران مانند رودهن، لواسانات، چهاردانگه و ... می‌توانند پراکنده باشند یا به واسطه جایگاه و شان‌ آنها در شهر تهران باشند. اصولا دادسراها، شوراهای حل اختلاف، دادگاه‌های حقوقی، دادگاه‌های انقلاب و دادگاه‌های کیفری دو در سطح هر شهرستان پراکنده شدند که بسته به میزان پرونده‌های مطروحه در آن شهرستان‌ها می‌توانند دارای یک یا چند شعبه باشند و دادگاه‌های تجدیدنظر استان تهران و دادگاه‌های کیفری یک در شهر تهران مستقر هستند.
همچنین برخی مراجع قضاوتی مستقر در تهران مربوط به دادگستری استان تهران نبوده بلکه دارای صلاحیت ملی بوده و به تمامی مسائل سطح کشور رسیدگی می‌کنند و صرفا از باب تمرکز در پایتخت در تهران بنا شدند از جمله دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری.
 اما در شهر تهران چه می‌گذرد؟

 

در شهر تهران دادسراهای زیادی مستقر هستند و تشکیلات متعددی نیز برای هدایت آن در نظر گرفته شده است از جمله دادسرای مرکز، اداره سجل کیفری، معاونت امور زنان، معاونت امور زندان‌ها و اجرای احکام و … در حال حاضر بیش از سی دادسرا در شهر تهران بنا نهاده شده و در سطح شهر پراکنده هستند تا بتوانند به جرایمی که در ناحیه آنها رخ داده است رسیدگی کنند. به علاوه برخی از این دادسراها فقط به موضوعات تخصصی رسیدگی می‌کنند و اصولا به همه جرایم رسیدگی نمی‌کنند مانند دادسرای جرایم رایانه‌ای، دادسرای جرایم امنیت اخلاقی، دادسرای فرهنگ و رسانه و …
از سوی دیگر در شهر تهران بیش از بیست مجتمع قضایی بنا شده است که حسب مورد به مسائل حقوقی، کیفری، خانواده، امنیت، انقلاب و … رسیدگی می‌کنند مانند مجتمع قضایی شهید صدر، مجتمع قضایی شهید مفتح، مجتمع قضایی شهید قدوسی، مجتمع قضایی شهید مدرس و … و برای تجدیدنظر از آرای دادگاه‌های بدوی در میدان هروی تهران مجتمع دادگاه‌های تجدیدنظر استان تهران واقع شده است. در کنار این تشکیلات قریب به بیست مجتمع شورای حل اختلاف نیز در سطح تهران گسترده شدند که به مسائل کوچک قضایی رسیدگی می‌کنند. اما برای رسیدگی به جرایم سنگین و پیچیده دادگاه کیفری یک تشکیل شده است که در حال حاضر در خیابان خیام تهران قرار دارد و به جرایمی مانند قتل، تجاوز و امثال آن رسیدگی می‌کند.

 

موضوعات حقوقی رایج در تهران چه هستند؟ رایج ترین دعاوی مطرح شده در سطح تهران مربوط به مطالبه وجه اعم از مطالبه وجه تعهدات و مطالبه وجه چک، طلاق توافقی، مطالبه مهریه، مطالبه نفقه، الزام به تمکین، طلاق غیر توافقی، سرقت، ضرب و جرح عمدی و اعسار است. گفتنی است گرچه آمار این پرونده‌ها نه تنها در سطح تهران بلکه در سطح کشور نیز نگران کننده و بالاست ولی پرونده‌های دیگری وجود دارند که موضوعات آنها بسیار سنگین و پیچیده‌تر از این دعاوی هستند مانند قتل، کلاهبرداری، تجاوز به عنف، اختلاس و … که خوشبختانه به نسبت سایر پرونده­ها آمار پایین‌تری دارند.

 

مشاوره حقوقی در تهران در تهران به واسطه استقرار بسیاری از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های برتر کشور در زمینه رشته حقوق مانند دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی و … و همچنین فعالیت زیاد کانون وکلای دادگستری مرکز و مرکز مشاوران قوه قضاییه در سطح استان تهران، تعداد قابل توجهی از وکلا و مشاورین حقوقی به فعالیت می‌پردازند که در زمینه‌های عمومی رشته حقوق یا شاخه‌های تخصصی و ویژه آن تبحر و دانش دارند. بدین ترتیب شما می‌توانید در تهران چه به صورت حضوری چه به صورت تلفنی و آنلاین از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنید.

 

هزینه مشاوره حقوقی در تهران چقدر است؟ هزینه مشاورین حقوقی در سطح شهر تهران دارای گوناگونی زیادی است به طوری که امکان دریافت مشاوره با هزینه ساعتی از دویست هزار تومان تا دو میلیون تومان در تهران فراهم است. اما آنچه سبب این بازه قیمتی بسیار گسترده می‌شود بسته به میزان دانش، تخصص و تجربه مشاور دارد. از سوی دیگر موضوعی که مورد سوال شماست نیز می‌تواند در میزان قیمت مشاوره اثرگذار باشد و طبیعتا موضوعات عمومی دارای هزینه کمتری به نسبت موضوعات تخصصی دارند و هر چه مشاوری که به شما مشاوره می‌دهد دانش و تجربه بیشتری داشته باشد، این مبلغ بیشتر خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی حضوری و تفاوت آن مشاوره حقوقی آنلاین هر کدام از این روش‌ها برای خود مزایا و معایبی دارند ولی به طور ویژه در دوران پاندمی کرونا مشاوره حقوقی آنلاین دارای مزیت‌های بیشتری نسبت به مشاوره حقوقی حضوری است. به علاوه اینکه دسترس‌پذیری این نوع از خدمات مشاوره حقوقی بسیار بالاتر بوده و شما در هر جا که باشید در صورت دسترسی به اینترنت می‌توانید از آن استفاده کنید، بدون اینکه نیاز باشد منزل یا حتی اتاق خود را ترک کنید و به دفتر یک وکیل یا مشاور مراجعه کنید.

از سوی دیگر هزینه این نوع از خدمات نسبت به مشاوره حضوری به صرفه‌تر بوده و شما می‌توانید به سهولت اسناد و مدارک خود را برای مشاور خود ارسال کنید و از او نظرخواهی کنید. در حال حاضر یکی از بهترین پلتفرم‌های ارائه دهنده این نوع از خدمات مشاوره حقوقی آنلاین، پلتفرم حقوقی ترازو به نشانی Etarazoo.com است که در زمینه‌های مختلف حقوقی از خانواده گرفته تا کسب‌وکارها به مشتریان خود خدمت رسانی می‌کند.

 

 

 

 

 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • 021913*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

حقوقی و قانون