اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 140102055937418097

معرفی چالش های کسب درآمد دلاری و پیشنهاد برای رفع این چالش ها

تجربه کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی در سال 1401

کد: 140102055937418097

https://bit.ly/3vK13ZF

، شیراز , (اخبار رسمی): افراد زیادی در ایران هستند که از طریق دورکاری و فریلنسری درآمد ارزی دارند، هر چند با چالشهای زیادی هم رو به رو هستند. در این مقاله به تجربیات کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی خواهیم پرداخت که احتمالا برای شما مفید واقع شود.

تجربه کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی در سال 1401
تجربه کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی در سال 1401

همانطور که میدانید، با توجه به ارزش دلار به نسبت ریال، کسب درآمد ارزی سود زیادی برای کسانی که از ایران کار میکنند به همراه دارد. البته باید توجه داشت که با توجه شرایط تحریم­های موجود، چالش­های بیشتری در راه فریلنسرهای ایرانی خواهد بود که به آنها خواهیم پرداخت و البته برای بسیاری از این چالش­ها راهکارهایی هم وجود دارد.

مزایای کار فریلنسری با مشتریان خارجی در مقایسه با مشتریان داخلی

اگر از فریلنسرهای ایرانی که با مشتریان خارجی کار میکنند در مورد مزایای این نوع کار بپرسید، نکات جالب توجهی را مطرح خواهند کرد که به طول کلی شامل موارد زیر میشود: 

۱- زمانی که دستمزدهای دلاری پرداخت میشود و قرار است به ریال تبدیل شود، مبالغ ریالی با توجه به هزینه­های زندگی در ایران قابل توجه است. مثلا یک کار ۲۰۰ دلاری که ممکن است ۴ روز از وقت شما را بگیرد حدود 6 میلیون تومان خواهد شد. 

۲- الگوی کاری مشتریان خارجی اغلب بر مبنای قیمت تعیین شده است. اکثر مشتریان خارجی یا بر سر قیمت چانه نمیزنند یا اگر هم به قیمتی برای پروژه به توافق رسیدند، در هنگام تحویل نهایی پروژه دیگر چانه زنی وجود ندارد .

۳- ورود به بازار جهانی اگرچه رقابتی­تر است، اما شما را به عنوان یک فریلنسر مجبور خواهد کرد که همیشه به روز باشید و نمونه کارهای افراد مطرح را مدام بررسی و جستجو کنید. 

۴- بازار ایران یعنی اینکه مشتریان خود را باید از میان ۸۰ میلیون نفر بیابید، اما ورود به بازار جهانی به معنی پیدا کردن مشتری­ها از میان ۸ میلیارد نفر با انواع سلیقه­ها و نیازها خواهد بود.

۵- برخی افراد تخصص­هایی دارند که ممکن است در ایران مشتری نداشته باشد اما در کشورهای خارجی مشتریان بسیار زیادی برای آن وجود دارد. به عنوان مثال طراحی مسکات ( Mascot)  بازار قابل توجهی در آمریکای شمالی، ژاپن و استرالیا دارد، در حالی که به ندرت در ایران میتوان برای آن بازاری پیدا کرد. 

۶- تجربه فریلنسرها نشان داده است که فرهنگ انعام دادن در برخی از مشتریان (بخصوص مشتریان آمریکایی) بسیار مشهود است. مشتریان راضی، خیلی اوقات بین ۱۰ تا ۱۰۰ دلار بسته به نوع پروژه انعام( Tip) میدهند. 

انواع مدل های کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی

سایت­های خارجی بسته نوع فعالیتشان بسیار زیاد و متنوع هستند. با این حال الگوی مدل کاری کسب درآمد در این سایت­ها به پنج دسته کلی میتوان تقسیم بندی کرد: 

الف) سایت­های مسابقه محور:

سایت­هایی که با این مدل کار میکنند اکثرا برای سایت­های هنری و گرافیک میتوان مشاهد کرد. در این مدل ،کارفرما هزینه یک پروژه را به سایت فریلنسری پرداخت میکند و فریلنسرها طرح­های خود را ارسال میکنند، در نهایت مشتری بهترین طرح یا طرح­ها را انتخاب کرده و هزینه به نفر اول یا سه نفر اول تعلق میگیرد.

مثال: سایت ۹ ۹Designs که روزانه ۱۰۰۰ مسابقه برگزار میکند.

ب) سایتهای پروژه محور:

در این مدل، سایت ها از فریلنسرها میخواهند که نمونه کارهای خود، رزومه و نوع خدمات خود را در یک صفحه اختصاصی معرفی کنند و برای نوع خدماتشان قیمت کلی تعیین کنند که به اصطلاح به آن Gig گفته میشود. مشتریان با پرداخت هزینه پروژه، به فریلنسر اعلام م یکنند که پروژه را استارت بزنند. مبلغ پرداخت شده نزد سایت فریلنسری محفوظ میماند و فریلنسر پس از تکمیل نهایی پروژه، دستمزد خود را آزاد میکند. 

مثال: سایت Fiverr که انواع رشتهها و شاخههای تخصصی را پوشش می‌دهد.

پ) سایتهای زمان محور:

در این مدل، سایت ها از فریلنسرها میخواهند که خود را در یک صفحه اختصاصی معرفی کنند و سپس تعیین کنند که برای هر ساعت چند دلار دریافت م یکنند. مشتری از طریق تماس با فریلنسر از طریق پلتفورم سایت فریلنسری، حداکثر بودجه خود را تعیین کرده و با مشتری وارد انجام پروژه میشود .هربار که بخشی از پروژه تکمیل شود، مشتری از فریلنسر میخواهد مقدار ساعت صرف شده را تعیین کند تا دستمزد واریز شود.

مثال: سایتUpWork  که انواع شاخه های تخصصی را پوشش م یدهد.

  • سایتهایی با مدل درآمد پسیو: 

در این مدل که عملا میتواند پول سازترین مدل درآمدی هم باشد، هر فریلنسر میتواند فروشگاهی برای خود ایجاد نماید و محصولات دیجیتال خود را برای فروش و دانلود بارگذاری کند. در این مدل کاری، با هر بار دانلود محصول، مشتریان مجبور به پرداخت هزینه هستند و در آخر ماه، فریلنسرها میتوانند با سایت برای تسویه حساب اقدام کنند. 

مثال: سایت Themeforest که مجموعه متنوعی از پلاگین­ها، قالب­های وردپرسی و کدها به فروش میرسد.

  • سایتهای بازدید محور:

در این مدل کاری، سایت ها از فریلنسرها میخواهند که محتوای نوشتاری یا محتوای ویدیویی تهیه کرده و بر اساس میزان بازدید ماهانه یا سالیانه کاربرها، به آنها بر اساس فرمول خاص خودشان دستمزد دهند.

مثال: سایت Medium که یک وب سایت محبوب جهانی در مورد موضوعات مختلف است. 

  • سایت­های  استخدام دورکار:

همانطور که مشخص است، در این مدل، سایت ها برای شرکت­هایی که نیازمند کارمند دورکار (تمام وقت یا پاره وقت) هستند، نیروی کار پیدا میکند. دورکارها تحت نظارت سایت با شرکت مورد نظر قرارداد میبندند و فریلنسر هر دوهفته یکبار یا انتهای هر ماه، دستمزد خود را دریافت میکند.

مثال: سایت Linkedln Profinder که زیر مجموعه شبکه اجتماعی Linkedln میباشد.

معرفی سایت های خارجی بر اساس حوزه کاری

تعداد سایت­هایی که فریلنسرها میتوانند در آنها به فعالیت بپردازند بسیار زیادتر از مواردی است که ما در اینجا معرفی میکنیم. با این حال سایت ها معرفی شده، مواردی هستند که درآمد دلاری فریلنسرهای ایرانی توسط مجموعه اول پرداخت (Avalpardakht) به ریال تبدیل شده است.

سایت­های مرتبط با رشته گرافیک: 

 

    •  designs۹۹ Etsy  Pikbest  DesignCrowd     Creative Market             DesignCuts        Crowdspring      Graphicriver     

 سایت­های مرتبط به طراحی سه بعدی :

 

    •  Unity     Sketchfab         TurboSquid        Artstation          Cults3d            CGTrader          

 

سایت-های مرتبط با پترن و طراحی پوشاک :

 

    •  Teespring          Redbubble         Bigcartel            Design by Humans         Zazzle   Threadless        Society6           Minted 

 

سایت های مرتبط با تحلیلگر موتور جستجو و شبکه‌های اجتماعی :

 

    •  Lionbridge        Appen    iSoftstone       

 سایت های مرتبط با برنامه نویسی:

 

    •  TemplateMonster           Themeforest      SEOClerks         Webflow expert  Codeable        

سایت های مرتبط با موسیقی

 

    •  Lessonface       DistroKid           Audio Jungle    Audioblocks      

 سایت های مرتبط با تدریس زبان: 

 

    •  VIPKid   Italki     QKids    Preply  TwoSigmas      

 سایت های مرتبط با ترجمه و ویرایش: 

 

    •  Proz      Unbabel             Rev       Reedsy iWriter   Squadhelp        Translated

سایت های مرتبط با عکاسی: 

 

    •  Twenty20         Alamy  

 

۵۰۰px سایت های مرتبط با تهیه ویدیو آموزشی: 

 

    •  Udemy  Gumroad           Domestika         Skillshare         Teachable        

 سایت های مرتبط با تبلیغات و نظر سنجی: 

 

    •  Ebesucher         Respondent       UserTesting      Swagbucks      

 سایت های کلی و پوشش دهنده همه شاخه ها: 

 

    •  Fiverr    UpWork             Toptal   People per hour             YunoJuno          Guru     Envato Studio    Cloudpeeps     

 

 چالشهایی که ممکن است در ایران با آن مواجه شوید

چالش­‌هایی که یک فریلنسر ایرانی برای کار در سایت های خارجی با آن مواجه میشود نسبت به یک فریلنسر مقیم خارج بسیار زیادتر خواهد بود. با این حال، با آگاهی از این چالش­ها و عملکرد هوشمندانه، میتوان این چالش­ها را به راحتی پشت سر گذاشت.

چالش اول، عدم امکان ورود با IP ایران

به دلیل شرایط تحریمی، زمانی که یک سایت خارجی فریلنسری را باز میکنید ممکن است با این اعلامیه رو به رو شوید:

  .We see you are accessing our site from a restricted location

برای حل این مشکل، شما تمامی مراحل ثبت نام در سایت خارجی را باید با IP غیر ایرانی وارد شوید و همیشه هنگام ورود هم این موضوع را رعایت کنید. اگر لو بروید که از ایران فعالیت میکنید، بسیاری از سایت ها به شما اعلام میکنند که تا چند هفته امکان برداشت پول خود را دارید و بعد از آن اکانتتان بسته خواهد شد.

چالش دوم، فرایند احراز هویت و وریفای تلفن همراه

برخی از سایتهای فریلنسری نیاز به احراز هویت ندارند، اما آنهایی که نیاز به احراز هویت دارند به دو روش اینکار را انجام میدهند: از طریق ارسال تصویر پاسپورت یا از طریق تایید شماره تلفن.

برخی از سایتهایی که نیاز به ارسال پاسپورت دارند، پاسپورت ایران را قبول میکنند به شرط آنکه نشان دهید از خارج کشور وارد سایت شده­اید و فعالیت میکنید. البته معدود سایتهایی هم علاوه بر پاسپورت، آدرس منزل و همچنین صورت حساب بانکی هم تقاضا میکنند که کار، بسیار دشوار خواهد بود. 

خیلی از سایتها مانند Fiverr از طریق وریفای شماره تلفن همراه، اجازه فعالیت میدهند. اگرچه شماره تلفن مجازی خارجی را ممکن است بتوانید برای ثبت نام استفاده کنید، اما در هنگام برداشت پول، ممکن است برای تایید دوباره شماره، کد وریفایی را به همان شماره تلفن ارسال کنند که دیگر در دسترس نباشد. اگر با یک سیم کارت بین المللی یا شماره یکی از دوستان و آشنایانتان در خارج کشور، ثبت نام کنید، این مشکل به راحتی رفع میشود.

چالش سوم، نقد درآمد ارزی و تبدیل به ریال

هیچ یک از بانکهای داخلی به شبکه مالی خارج متصل نیستند. شاید به نظر برسد تبدیل درآمد دلاری به ریال بسیار دشوار باشد. باید توجه داشته باشید که اکثر سایت های فریلنسری، برای واریز پول به حساب فریلنسرها از PayPal استفاده میکنند. پس یا باید  یک حساب پی پال داشته باشید یا اینکه از حساب پی پال شرکتی دیگران استفاده کنید.

این مشکل به راحتی قابل حل شدن است. شما میتوانید از سایت های ارایه دهنده خدمات ارزی مانند سایت اول پرداخت استفاده کنید .مجموعه اول پرداخت هم خدمات افتتاح حساب پی پال و هم خدمات نقد کردن درآمد ارزی را به کاربران خود ارائه میدهد.

تجربه فریلنسرهای ایرانی برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی  نشان داده که حتی در شرایط تحریمی هم گرفتن پروژه­های بین المللی امکانپذیر است. تنها کاری که لازم است انجام دهید، اتکا به مهارت­های خود شما است تا بتوانید مشتریان بیشتری را جذب کنید و مشتریان قدیمی خارجی را حفظ نمایید. اگر سوال بیشتری در رابطه با خدمات ارزی دارید، میتوانید از کارشناسان سایت اول پرداخت کمک بگیرید.

 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

اول پرداخت

اول پرداخت این افتخار را دارد که با بیش از ده ها طرح و ایده نو پیشتاز در عرصه پرداخت های بین المللی باشد و از طرفی یک محیط ایمن و قابل اعتماد را برای کاربر ایجاد کند. تیم مدیریت اول پرداخت با سابقه کاری طولانی مدت در عرصه پرداخت های آنلاین توانسته است اعتماد بسیاری از کاربران حوزه وب آنلاین را کسب کند. سرعت بالا در انجام سفارشات، قیمت مناسب و رقابتی و محیط امنی که مدیران ما برای کاربران فراهم کرده اند، سبب شده است که بسیاری از کاربران و فعالان در این بخش پرداخت های خود را به ما بسپارند. همچنین ایجاد فضایی دلنشین و دوستانه برای فریلنسر ها سبب شده است که این قشر از کاربران نیز با خیالی آسوده به فعالیت در این بخش ادامه داده و درآمدهای ارزی خود را نقد کنند و در کوتاه ترین مدت معادل ریالی آن را دریافت نمایند لذا کلیه این عوامل باعث شدند تا ما شعار "انتخاب اول در پرداخت های بین المللی " را برای خود برگزینیم و همواره در تلاشیم که در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات و رفع نواقص خود و تحقق این شعار گام بر داریم. مدیران اول پرداخت از هرگونه نظر و پیشنهاد در جهت ارتقای کیفی و کمی خدمات خود مشتاقانه استقبال می کنند.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

تجارت و بازار