، (اخبار رسمی): روش های درمانیای است که فرد معتاد بدون درد و خماری بتواند طول دوران مصرف را به پایان برساند. بنابراین اگر شما نیز به دنبال دریافت پاسخ کامل برای پرسش خود (از چه طریقی میتوانیم به صورت تخصصی بدون درد ترک کنیم؟) هستید، با ما همراه باشید.
ترک مواد مخدر، فرایند سخت و پیچیده ای است. حال ترکیب این فرایند به همراه چاشنی ترس از درد و خماری عامل و محرک اصلیای برای بی میلی و سستی در افراد معتاد به منظور شروع طول درمان است. بهترین روشی که برای مقابله با این موضوع می تواند استفاده نمود، روش های درمانیای است که فرد معتاد بدون درد و خماری بتواند طول دوران مصرف را به پایان برساند. بنابراین اگر شما نیز به دنبال دریافت پاسخ کامل برای پرسش خود (از چه طریقی میتوانیم به صورت تخصصی بدون درد ترک کنیم؟) هستید، با ما همراه باشید.
علائم خماری مواد مخدر چگونه است؟
تشخیص خماری ناشی از عدم مصرف مواد مخدر، فرایند ساده ای نیست! این موضوع کاملا بسته به نوع ماده مخدر می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال علائم خماری در افرادی که اقدام به مصرف مواد مخدر می کنند، با افرادی که مواد توهمزا مصرف می کنند، متفاوت است.
عوارض ناشی از ترک مواد مخدر
عموما به صورت جسمی در فرد مشخص می شود. که این عوارض به صورت لرزش، تعریق بیش از حد، آبریزش بینی، احساس دردهای عضلانی و مفصلی، بروز مشکلات گوارشی همچون اسهال و استفراغ و در برخی از موارد یبوست، تنگی نفس، ایجاد مشکلات پوستی در کنار خارش شدید بدن، احساس سوزش شدید در ناحیه پاها و … در فرد پدیدار می شود.
عوارض ناشی از ترک مواد توهمزا
عموما به صورت روانی در فرد مشخص می شود. از جمله این عوارض می توان به بیقراری و استرس شدید، بروز رفتارهای خشونت آمیز و تهاجمی، احساس کسلی، عدم توانایی فرد در تمرکز کردن، احساس افسردگی اشاره نمود.
مصرف نادرست متادون یک مشکل منحصر به فرد در مورد اعتیاد و درمان به مواد مخدر است. این دارو مفید است زیرا باعث کاهش علائم ترک می شود (که همین علائم ممکن است باعث عود مجدد بیماری در افراد مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر شود). با این وجود، چیزی که گاهی اوقات اتفاق می افتد این است که افراد برای ترک یک ماده مخدر متادون مصرف می کنند، اما سپس مبتلا به اعتیاد به خود متادون می شوند. روند ترک در افراد مختلف متفاوت است. علائم و مدت ترک بسته به شدت و طول مدت اعتیاد مصرف کننده متفاوت است. شیمی بدن و تحمل مصرف کننده نیز بر علائم او و مدت زمان طول کشیدن روند ترک تأثیر می گذارد.
آیا ترک اعتیاد بدون درد و خماری امکان پذیر است؟
خوشبختانه بله! پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه پزشکی سبب شده است تا با ارائه برخی دارو ها که زیر نظر پزشک متخصص تجویز می شوند، فرایند ترک مواد مخدر و توهم زا بدون درد و خماری انجام بپذیرد.
البته در نظر داشته باشید که این روش تنها و تنها توسط پزشک متخصص ترک اعتیاد انجام می شود و توجه به دستورالعمل های تجویز شده از سوی وی، می تواند این شرایط را برای شما به همراه داشته باشد. هر نوع مصرف خودسرانانه قرص، شربت و سایر مواد دیگر می تواند شرایط اعتیاد شما را تشدید کند و عوارض مختلفی را برای شما به همراه داشته باشد. از این رو توصیه می کنیم اگر به دنبال روشی مناسب برای ترک ماد مخدر بدون درد و خماری هستید، از پزشک متخصص ترک اعتیاد راهنمایی و مشاوره های لازم را دریافت کنید.
برای درمان ترک اعتیاد با جدید ترین روش ها می توانید از کلینیک های ترک اعتیادی همچون کلینیک طلوعی دوباره و سایر کلینیک ها زیر نظر پزشکان ترک اعتیاد درمان خود را شروع کنید.
برای ترک اعتیاد چه روشهایی وجود دارد؟
اگر در پروسه ترک اعتیاد قرار دارید، بسته به شرایط جسمی و روانی، مدت زمان مصرف، میزان اعتیاد و سایر موارد دیگر می توان از روش های مختلف و متنوع ای به جهت ترک مواد مخدر استفاده نمود. اگر به کلینیک های ترک مواد مخدر مراجعه کنید، روش اتخاذی برای شما بسته به وضعیت شما مشخص خواهد شد.
روش های ترک اعتیاد ارجحیت بیشتر یا کمتری نسبت به هم ندارند و بسته به شرایط جسمی و روحی بیمار مناسب ترین روش برای او در نظر گرفته می شود. مهم تر از انتخاب روش مناسب برای ترک اعتیاد، روش استفاده صحیح و اصولی آن به همراه مجموعه مشاورهای و روانشناسیای است که در کلینیک های ترک اعتیاد، در اختیار بیمار قرار می گیرد.
از بهترین روش های اصولی که منطبق بر تحقیقات علمی به منظور ترک مواد مخدر کاربرد دارند می توان به سم زدایی فوق سریع، بستری تدریجی و کاشت ایمپلنت نالتروکسان زیر نظر پزشک اشاره نمود.
آیا استفاده از مواد شبه مخدر برای کاهش درد و خماری توصیه می شود؟
به هیچ عنوان! متاسفانه برخی از کلینیک های ترک اعتیاد به منظور کاهش درد و میزان خماری از روش هایی همچون استفاده از مواد شبه مخدر برای درمان اعتیاد در افراد استفاده می کنند که روشی نامناسب و غیر اصولی است.
در این شرایط نه تنها نوع ماده مخدر مصرفی فرد، تغییر خواهد کرد بلکه فرد معتاد مجدد در دام اعتیاد خواهد افتاد و پروسه درمان سخت تر و پیچیده تر خواهد شد.
آن چه در مبحث ترک اعتیاد بدون خماری و درد و یا همان روشهای اصولی ترک اعتیاد بیش از پیش وجود دارد، مراجعه به یک مرکز کلینیک ترک اعتیاد است.
از چه طریقی میتوانیم به صورت تخصصی بدون درد ترک کنیم؟
برای این که بتوانید به صورت تخصصی و بدون درد، اعتیاد به مواد مخدر را ترک کنید باید از خدمات کلینیک های ترک اعتیاد استفاده کنید تا با بهترین روش ها و زیر افراد متخصص شروع به درمان کنید.
جمع بندی:
با استفاده از روش های نوین، اصولی که بر پایه تحقیق و بررسی های علمی باشد می توان برای همیشه از دام اعتیاد خارج شد. این روش ها متناسب با فیزیک هر فرد، نوع ماده مصرفی، مدت زمان مصرف و سایر موارد دیگر مشخص خواهند شد و به منظور کاهش میزان درد و خماری ناشی از عدم مصرف مواد مخدر، توصیه به گفته های پزشک متخصص ترک اعتیاد می تواند مناسب و موثر باشد. در طول دوران ترک اعتیاد، از مصرف هر نوع قرص، شربت و سایر مواد شبه مخدر به صورت خودسرانانه اجتناب کنید.
مصرف همواره مواد شبه مخدر می تواند موجب بروز عوامل متعدد و مختلفی در شما شود که این عوارض در نهایت باعث به وجود آمدن مشکلات عدیده ای از نظر سلامت روان و فیزیک شما خواهد شد و می تواند پروسه ترک اعتیاد را طولانی کند.
### پایان خبر رسمی