، تهران , (اخبار رسمی): تکار تراپی در زمینه فیزیوتراپی یک روش غیر تهاجمی بدون درد است که نتایج درمانی بسیار خوبی دارد و بیماران بدون جراحی کردن می توانند با استفاه از این روش به سلامتی خود دست یابند. از تاثیرات درمانی تکار تراپی بر روی بدن، کاهش درد عضلانی و اسکلتی و التهاب های مزمن می باشد.
دستگاه تکار فیزیوتراپی مایکروتکنولوژی دارای دو مد با اپلیکاتور مجزای مقاومتی و خازنی می باشد که برای درمان های عمقی و سطحی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای چند سری های با سایز های مختلف می باشد
تکار تراپی یکی از متد های درمان در فیزیوتراپی می باشد که به عنوان یک روش غیرتهاجمی و پیشرفته نوین به شمار می آید و برای درمان دردها مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه تکار که ابزاری برای انتقال انرژی به بدن می باشد.
دستگاه تکار فیزیوتراپی دارای طول موج های رادیوفرکانسی گسترده ای است که در جهت درمان بیماری های حوزه فیزیوتراپی کاربرد دارد و یک روش کاملا غیر تهاجمی و بدون عوارض می باشد.
- از تاثیرات درمانی تکار تراپی بر روی بدن، کاهش درد عضلانی و اسکلتی و التهاب های مزمن می باشد .
- تکار تراپی هم به شکل گرمایی انجام می شود و هم به شکل غیر گرمایی ( ایجاد جریان الکترومغناطیسی در بدن)
تکار تراپی غیر گرمایی
روش غیر گرمایی بدین صورت است که توسط دستگاه تکار ، امواج رادیو فرکانس به لایه ها و بافت های زیرین پوست که دچار التهاب و درد شده است می رسد و این امواج انرژی خود را توسط جریان های الکترومغناطیس به بدن منتقل می کنند.
این جریانات منتقل شده به بافت های آسیب دیده بدن منجر به حرکت سریع تر یون های موجود می شود که فعالیت سیستم لنفاوی بدن انسان را بیشتر می کند.
زمانی که فعالیت سیستم لنفاوی بدن بیشتر شود تاثیرات ضد التهابی و کاهش تورمی را به همراه خواهد داشت که به این روش، روش غیر گرمایی تکار تراپی گفته می شود.
تکارتراپی به روش گرمایی
در این روش اثرات گرمایی تکارتراپی با باز کردن رگ های خونی و یا اتساع عروق در بافت های آسیب دیده انجام می شود که باعث افزایش جریانات خونی و اکسیژن رسانی شده و مواد مغذی بیشتری به بافت ها می رسد که منجر به التیام و بهبود درد می شود.
تکارتراپی در بدن چه تاثیراتی می گذارد؟
با عنایت به توضیحات فوق که در این مقاله و مقاله تکار تراپی داده شد، می توانیم نتیجه گیری کنیم که تاثیرات درمانی تکار تراپی در بدن انسان عبارتند از:
- افزایش خونرسانی به بافت های آسیب دیده
- تقویت عضلات
- افزایش روند بهبودی بافت های آسیب دیده
- کمک به خروج مایعات اضافه از بدن
- افزایش حرکات یون ها و تبادلات سلولی
- انبساط و انقباض عضلات
- ایجاد گرما در عمق بافت ها در جهت بهبود دردهای عمقی
- افزایش متابولیسم سلولی
- افزایش دامنه حرکتی مفاصل
- کاهش دوره نقاهت در بیماران
- افزایش فعالیت سیستم لنفاوی که تاثیرات ضد التهابی به همراه دارد
چه بیماری هایی با تکارتراپی درمان می شود؟
با دلیل مزایای فوق العاده ای تکار تراپی دلرد، می توان گفت تکار تراپی برای درمان بسیاری از بیماری ها که در بخشی از آن ها در این قسمت اشاره خواهم کرد کاربرد دارد و به طور طبیعی بدن را برای بازسازی بافت های آسیب دیده تحریک می کند و درمان های ضدالتهابی و کاهش دردهای مزمن را توسط پتانسیل درونی بدن ایجاد می کند
- کمر درد
- گردن درد
- آرتروز
- تنیس البو
- اسپاسم عضلات
- آسیب ها و درد شانه
- زانو درد
- التهاب بورسیت
- پارگی و کشیدگی تاندون ها
- مشکلات آرنج
- درد ستون فقرات
- امراض مربوط به متابولیسم سلول ها
- التهاب مزمن مفاصل
- آسیب دیدگی های غضروف
- تسریع روند شکستگی های استخوانی
- آسیب های ورزشی
- توانبخشی پس از جراحی
تاثیرات تکار در فیزیوتراپی
تکار تراپی یک روش درمانی غیر تهاجمی و بدون عوارض می باشد که در فیزیوتراپی های سراسر دنیا توسط فیزیوتراپیست ها بر روی بدن بیماران انجام می شود
تاثیرات درمانی تکار تراپی به قدری بازتاب مثبت و امیدوار کننده ای به همراه داشته است که فیزیوتراپیست های زیادی را ترغیب به استفاده از این دستگاه جادویی کرده است .
دستگاه تکار فیزیوتراپی یکی از قدرتمند ترین و بهترین دستگاه های حوزه پزشکی می باشد که علاوه بر حیطه فیزیوتراپی در زمینه زیبایی و لاغری نیز کاربرد دارد.
با استفاده از دستگاه تکار بیماران در کوتاه ترین زمان ممکن بهبود یافته و درمان می شوند و به شدت باعث کاهش التهاب نیز می شود.
انواع دستگاه تکار در فیزیوتراپی
همانطور که می دانید دستگاه تکار دارای دو مد خازنی و مقاومتی می باشد که مد خازنی CET و مد مقاومتی RET می باشد.
مد خازنی برای درمان بیماری های سطحی مورد استفاده قرار می گیرد و بیمار انجام این روش را فقط در نقطه محل آسیب احساس می کند.
مد مقاومتی برای درمان های عمقی کاربرد دارد و بیمار در کل بافت ها به شکل وسیعی، درمان را احساس می کند.
دستگاه تکار فیزیوتراپی شرکت مایکروتکنولوژی علاوه بر تغییر مدهای دستگاه تکار به شکل نرم افزاری، دارای هندپیس های جداگانه برای مد خازنی و مقاومتی می باشد که هر کدام از این هند پیس ها دارای چند سری با سایز های مختلف می باشد که برای نقاط مختلف بدن قابل استفاده می باشد
برای اطلاعات بیشتر از قیمت و مشخصات دستگاه تکار TC300 مایکروتکنولوژی می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید و یا با همکاران ما در بخش فروش ارتباط برقرار نمائید.
### پایان خبر رسمی