اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 139903244355313819

دکتر ایوب اسماعیلی

با تقویت این ۱۰ ویژگی ، مزیت رقابتی خود را افزایش دهید

کد: 139903244355313819

https://bit.ly/30D1pU9

، تهران , (اخبار رسمی): در دنیای بسیار رقابتی نیروی کار آن هم در شرایط فعلی و با بحران ها و اتفاقات پی در پی، آگاهی از این ویژگی‌ها و تلاش برای تقویت آن می‌تواند دست‌آوردهای زیادی برای هر یک از ما داشته باشد.

با تقویت این ۱۰ ویژگی ، مزیت رقابتی خود را افزایش دهید
مزیت رقابتی خود را افزایش دهید

۱. بلندپروازی

در گذشته بیشتر افراد بلندپروازی را خصلتی برای افرادی تلقی می‌کردند که می خواهند به تعبیر سنتی ره صد ساله را یک شبه طی کنند اما واقعیت این است که هر فرد موفق فارغ از ویژگی های شخصیتی، مدام در اندیشه رشد و ترسیم اهداف بزرگ و متعالی برای خود و در تلاش برای رسیدن به آن‌هاست.

داشتن چشم انداز در دنیایی که رکود و سکون در آن به تبهای می‌انجامد نیاز هر فرد حرفه است و به قول استاد هوشنگ ابتهاج “آبی که برآسود زمینش بخورد زود/ دریا شود آن رود که پیوسته روان است”

۲. استقلال و عدم اتکای مستمر

رسیدن به جایگاه و شرایطی که بتوانیم مستقل و با کمترین اتکا و نظارت مستقیم دیگران از پس مسئولیت‌ها و وظایف خود برآییم گام موثری در حرکت به سمت موفقیت حرفه‌ای است. این واقعیت که در مسیر حرفه ای افراد سازمانی، آنهایی که توانسته‌اند به اصطلاح گلیم خود را از آب بکشند

رویکردی مستقل و خود انگیخته در کار دارند و خودشان سعی می کنند بدون عتاب و خطاب مستقیم مافوق در انجام وظایف خود موفق باشند.

۳. فروتنی

فروتن بودن و پرهیز از تکبر و غرور بی جهت باعث اعتلای حس اعتماد و تقویت رابطه می‌شود، موضوعی مهم در دنیایی که بیشترین موفقیت ها را شبکه سازی و ارتباط موثر شکل می دهد. بعضی از افراد با نگاه بالا به پایین نسبت به دیگران و شیوه‌های تحقیر آمیز ارتباطی در مواجهه با سایرین مانع از اعتماد افراد می‌شوند

و برای یک فرد حرفه‌ای داشتن سرمایه اجتماعی و اعتماد و همراهی دیگران مهمترین نقش را ایفا می‌کند.

۴. اشتیاق

داشتن علاقه به کاری که انجام می‌دهیم، همیشه نقطه تمایز است و باعث رشد در مسیر حرفه‌ای می‌شود. موتور محرکه ما در دنبال کردن دقیق و موثر اهداف، اشتیاق و علاقه ماست و مطمئنا اگر به کاری که دوست داریم بپردازیم خیلی از موانع و سختی‌های آن برایمان قابل رفع و تحمل خواهد بود.

پرداختن به موضوعات از زاویه رفع تکلیف و پر کردن زمان نه ارزش افزوده‌ای برای سازمان می‌سازد و نه فرد و دیری نمی‌پاید که این بی توجهی باعث فرسودگی و سرخوردگی دو سویه خواهد شد.

۵. اعتماد به نفس

نوع نگرش ما و شناختی که از توانمندی های خود حاصل می کنیم نکته بسیار ارزشمند و در عین حال زیرساختی برای شکل گرفتن خودباوری و تلاش برای ریسک کردن‌های متعاقب آن است. بدون اعتماد به نفس کافی همیشه تردید و دودلی در انجام کارها بر ما مستولی می شود و قاعدتا روی نتایج خلق شده تاثیر به سزایی دارد.

۶. صداقت

افرادی که با دروغ و تزویر سعی در پیشبرد اهداف خود دارند از کمتر جایگاه اجتماعی برخوردار بوده و در واقع داشتن صداقت یکی از پایه‌ای ترین اصول حرفه ای در انجام هر شغلی محسوب می شود.

همانگونه که ابتدای تصدی بسیاری از مشاغل مهم با سوگندنامه‌هایی همراه است که مبتنی بر پایبندی به تعهدات نگارش شده است، این واقعیت وجود دارد که قبل از همه سوگندنامه‌ها و مرامنامه‌های حرفه‌ای برای قبول همان‌ها، صداقت و حرکت در مسیر آن جایگاه ویژه‌تر و اصلی‌‌تری دارد.

ادامه این مقاله را در مدیرنامه بخوانید 

نویسنده :ایوب اسماعیلی

مدرس ومشاور منابع انسانی
معاونت منابع انسانی شرکت مبین نت

مدیرنامه رسانه اختصاصی مدیران 
www.modirnameh.ir

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

مدیرنامه

مدیرنامه ؛ پایگاه اختصاصی خبری و تحلیلی مدیران می باشد که با هدف انعکاس رویدادهای خبری مورد نیاز جامعه مدیران کشور ایجاد شده است و گسترش ارتباطات مفید و سازنده بین فعالان عرصه مدیریت را هدف غایی خود می داند .

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

علم و آموزش