اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۸*****
[نمایش اطلاعات]
کد: 140101175798516450

علائم بواسیر داخلی درجه ۱،۲،۳ و ۴ چیست؟

کد: 140101175798516450

https://bit.ly/35IL8Sv

، (اخبار رسمی): هموروئید در مردان و زنان بسیار شایع است. حدود نیمی از افراد تا سن ۵۰ سالگی به هموروئید مبتلا می شوند. بسیاری از زنان در دوران بارداری و زایمان به این بیماری مبتلا می شوند.

علائم بواسیر داخلی درجه ۱،۲،۳ و ۴ چیست؟
بواسیر داخلی

بواسیر داخلی چیست؟
بواسیر داخلی از بیماریهای شایعی است که به تورم سیاهرگ ها داخل کانال مقعد گفته میشود. هموروئید چیست؟ هموروئید شبکه ای از سیاهرگ ها و بالشتک های پرخونی هستند که وظیفه حمل جریان خون را برعهده دارند، هرگاه این هموروئیدها تحت فشار قرار گیرند، دیواره سیاهرگ های آن گشاد شده و زائده ای متورم از مقعد بیرون می زند که بواسیر یا هموروئید داخلی نام دارد.

انواع هموروئید داخلی

این بیماری بر حسب میزان پیشرفت آنها به انواع زیر تقسیم میشود.

بواسیر داخلی درجه ۱

بواسیر های درجه یک، علائم خفیف تری در مقایسه با دیگر انواع آن دارد. معمولاً ۳ هفته ی اول بیماری در این حالت قرار دارد، یعنی بیمار زائده ای را مشاهده نمی کند اما در حقیقت این زائده داخل کانال مقعد است.

 در این حالت زائده ای متورم بخش زیادی از رکتوم را پوشانده است. در این حالت ممکن است بیماران به طور مداوم احساس نیاز به دفع مدفوع را داشته باشند. برخی از بیماران درد و خونریزی های خفیف را نیز تجربه می کنند.

بواسیر داخلی درجه ۲

ممکن است از تبدیل شدن هموروئید درجه یا گرید ۱ تا ۲، هفته ها و ماه ها فاصله باشد. این فاصله و میزان پیشرفت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

بواسیرهای داخلی درجه ۲، تورم بیشتری در مقایسه با درجه اول دارند و با فشار مقعد هنگام دفع از مقعد خارج میشوند. اما خود به خود به داخل باز می گردند.  

علائم بیمار در این حالت می تواند شامل، خونریزی، خارش و سوزش و درد باشد.

بواسیر داخلی درجه ۳

بهتر است بیماران هموروئید را قبل از وارد شدن به مرحله سوم و چهارم درمان کنند. با این حال برخی بیماران در درمان تعلل می کنند. بنابراین زائده هموروئیدی بیشتر از پیش دچار افتادگی میشود و با دفع مدفوع یا در شرایط عادی از مقعد خارج میشود و تنها با فشار دست به داخل برمی گردد.

بواسیر داخلی درجه ۴

این نوع هموروئید داخلی شدید ترین حالت آن است که حتی ممکن است نیاز به درمان اورژانسی داشته باشد. زیرا در این حالت زائده بواسیر از مقعد خارج شده است و حتی با فشار دست هم به داخل بر نمی گردد.

در این حالت بیمار درد شدیدی را احساس می کند و چون زائده هموروئید دریچه مقعد را پوشانده امکان رعایت بهداشت نبوده و بیماران دچار خارش و سوزش شدید میشوند. خونریزی غیر قابل کنترل از دیگر عوارض این بیماری به شمار می رود.

در هر حال بواسیر در هر درجه ای که قرار دارد، سریعاً برای درمان اقدام کنید، این بیماری به سرعت پیشرفت کرده و درمان آن پیچیده تر از قبل خواهد شد.

علت و دلایل ایجاد هموروئید داخلی

علت این بیماری مجموعه ای از عوامل شامل تحت فشار قرار گرفتن بالشتک های هموروئید و عوامل ژنتیکی و ارثی است. از مهمترین علت های این بیماری می توان به این موارد اشاره کرد :

یبوست و اسهال مزمن

بارداری

زایمان

کهولت سن

اضافه وزن

جا به جایی اشیا سنگین

رابطه مقعدی

علائم بواسیر داخلی چیست؟

 علائم بیماری ممکن است در افراد مختلف باشد و یا همزمان تمامی این علائم را نداشته باشید. مهمترین علائم و نشانه های این بیماری عبارتند از :

درد (هموروئید بیرون زده یا پرولاپس شده معمولاً درد شدیدی را ایجاد میکند.)

خونریزی یا خون در مدفوع

خارش ( در صورتی که بواسیر داخلی از مقعد بیرون زد، امکان رعایت بهداشت وجود نداشته و این میتواند باعث عفونت و خارش شود.)

سوزش مقعد

التهاب و تورم مقعد

احساس مداوم نیاز به دفع

مشاهده زائده های گوشتی بیرون زده از مقعد (بواسیر داخلی گرید ۲،۳ و۴ از مقعد بیرون می زنند و با چشم قابل رویت هستند.)

گرفتگی ماهیچه های اطراف مقعد

ترشحات مخاطی ( این ترشحات می توانند پوست اطراف مقعد را ملتهب کرده و باعث سوزش و خارش شوند.)

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
اطلاعات تماس
  • ۰۲۱۸۸۸*****
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

بهداشت و درمان