اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1394071148044569

ضرورت برنامه ریزی آموزشی در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده

کد: 1394071148044569

http://j.mp/1OQvkft

، تهران , (اخبار رسمی): درآمدهای مالیاتی یکی از مهمترین منابع درآمد دولت‌ها محسوب می‌شوند. که این امکان را برای دولت‌ها فراهم می‌کند تا سیاست‌گذاری‌های لازم جهت ارائه خدمات رفاهی برای جوامع را به صورتی با ثبات و مستمر اجرا کند.

ضرورت برنامه ریزی آموزشی در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده

کاهش وابستگی دولت‌ها به درآمدهای نفتی و درآمدزایی مناسب از دیگر امتیازاتی است که باعث شده است مالیات بر ارزش‌افزوده به عنوان یکی از مهمترین نظا‌های مالیاتی غیرمستقیم شناخته شود.

به گزارش روابط عمومی سپیدار سیستم ، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات غیر مستقیمی است که برای تفاوت بین ارزش کالاها و خدمات عرضه شده با ارزش کالاها و خدمات خریداری یا تحصیل شده در یک دوره معین وضع می گردد.

تجربه تدوین و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال‌های اخیر در کشورهای متعدد نشان می‌دهد که این نظام مالیاتی یک منبع درآمد قابل اتکا برای دولت‌ها است. یکی از مزیت‌های مالیات بر ارزش افزوده، سادگی وصول و پرداخت آن نسبت به سایر انواع مالیات‌ها است؛ مزیتی که باعث شده است به عنوان رایج ترین نوع مالیات شناخته شود.
کاهش وابستگی دولت‌ها به درآمدهای نفتی و درآمدزایی مناسب از دیگر امتیازاتی است که باعث شده است مالیات بر ارزش‌افزوده به عنوان یکی از مهمترین نظا‌های مالیاتی غیرمستقیم شناخته شود.


تعریف مالیات بر ارزش افزوده
تعاریف متعددی از این مالیات ارائه شده است. قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ماده 3 قانون مالیات ارزش افزوده سازمان مالیاتی کل کشور، مالیات بر ارزش افزوده را اینگونه تعریف می‌کند:
مالیات بر ارزش افزوده مالیات غیر مستقیمی است که بر تفاوت بین ارزش کالاها و خدمات عرضه شده با ارزش کالاها و خدمات خریداری یا تحصیل شده در یک دوره معین وضع می‌گردد.
اجرای مالیات بر ارزش افزوده یکی از جنبه‌های مهم این قانون بشمار می‌رود. همچنین فراهم شدن زمینه کسب شناخت بیشتر و کسب اطلاعات کافی برای تمام کسانی که با بخش مالیاتی در ارتباط هستند نیز از ضرورت‌های اجرایی مالیات بر ارزش افزوده محسوب می‌شود.

در همین راستا، قانون مالیاتی ارزش افزوده از 3 جنبه‌ مهم قابل بررسی است:

  1. بخش اول مربوط به اصلاحات مورد نیاز در زمینه سیاست‌گذاری‌های قانون مالیاتی است. که در نتیجه می‌تواند به انجام اصلاحیه‌های قانون مالیات‌های مستقیم منجر شود.
  2. در بخش دوم اصلاحات لازم در خصوص مدیریت مالیاتی جزء بررسی می‌شود. که در نهایت با توجه به اهمیت آن منجر به تصویب و اجرای قانون مالیات بر ارزش‌افزوده شد.
  3. زمینه‌سازی فرهنگی جهت آشنایی مردم با فرهنگ مالیاتی و ضرورت وجودی آن، آخرین و مهمترین بخش مورد نیاز را تشکیل می‌دهد.


ارتقاء سطح آگاهی و شناخت مردم در این زمینه و فراهم شدن بسترهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری لازم، می‌تواند نقش مهمی در اجرای هرچه بهتر قانون مالیات ارزش‌افزوده و موفقیت آن داشته باشد.
برگزاری دوره‌ها و سمینارهای آموزشی با حضور استادان و کارشناسان این حوزه، توزیع پکیج‌های آموزشی و برگزاری کارگاه‌های عملی از جمله برنامه‌های مورد نظر جهت نیل به اهداف مشخص شده است.
همکاری نهادهای فعال از جمله سپیدار سیستم  در این حوزه و گسترش فعالیت‌های اجرایی مانند برگزاری وبینارها در سطح کشور، از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند فرآیند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در جامعه را تسریع کند که با اجرای آن علاوه بر شکل‌گیری ذهنیت صحیح نزد افراد جامعه، دولت را نیز در اجرای قانون مالیات بر ارزش‌افزوده و انجام رسالت‌های خود یاری می‌کند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سپیدار سیستم

عرضه کننده انحصاری محصولات نرم افزاری سپیدار و دشت همکاران سیستم

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

تجارت و بازار | حقوقی و قانون