اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052182265700

آغاز مبارزه فیزیکی با ﻣﮕﺲ‌ﻫﺎی ﺳﻔﯿﺪ ﭘﺎیتخت

کد: 1395052182265700

http://goo.gl/iWNhGt

، تهران , (اخبار رسمی): ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻣحیط ﺯﯾﺴﺖ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻣﺒﺎﺭزه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺑﺎ مگس های سفید ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩﺍﻧﺪ.

آغاز مبارزه فیزیکی با ﻣﮕﺲ‌ﻫﺎی ﺳﻔﯿﺪ ﭘﺎیتخت

به گزارش اخباررسمی به نقل از روابط عمومی  سازمان حفاظت از محیط زیست ،محمد حسین بازگیر،ﺭﯾﯿﺲ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻣحیط ﺯﯾﺴﺖ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺭزه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺑﺎ مگس های سفید ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩﺍﻧﺪ،ﮔﻔﺖ: ﺍﺯ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﮕﺲ ﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ تهران ﻭ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺮﮔزﺍﺭ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ.

او ﮔﻔﺖ: ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻗﺪﺍﻣﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﮐﺎﻫﺵ ﻣﮕﺲﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ را ﺗﺸﺪﯾﺪ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺷﺴﺖ ﻭ ﺷﻮﯼ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺯﯾﺴﺖ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﺷﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺍﯾﺠﺎﺩ نمی‌کند، انجام دهد.

ﻭﯼ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺣﻔﻆ ﻧﺒﺎﺗﺎﺕ ﻭ مراکز مرتبط در ﺟﻬﺎﺩ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺷﺪﻩ و ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﻣﯿﺪﺍﻧﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ می‌ﺩﻫﻨﺪ.

ﺑﺎﺯﮔﯿﺮ ﮔﻔﺖ: ﺟﻤﻌﯿﺖ این ﻋﺴﻠﮏﻫﺎ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﻭﻟﯽ ﻫﻨﻮﺯ ﺣﺬﻑ ﻧﺸﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

ﺭﯾﯿﺲ ﺍﺩﺍﺭﻩ ﻣﺤﯿﻂ ﺯﯾﺴﺖ ﺷﻬﺮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺑﺎ ﺑﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺭزه ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺭﺍ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩﺍﻧﺪ، اظهار کرد: ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻣﺒﺎﺭزه ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺷﻬﺮوندﺍﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست