اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395052585345700

برخوردبا عوامل تخلیه غیر مجاز نخاله وزباله

کد: 1395052585345700

http://goo.gl/ZEozcx

، تهران , (اخبار رسمی): سازمان حفاظت از محیط زیست با عوامل برخورد غیر مجاز نخاله و زباله برخورد می کند.

برخوردبا عوامل تخلیه غیر مجاز نخاله وزباله

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت  محیط زیست ،ایوب زارع رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رباط کریم  با انتقاد از برگزاری دیرهنگام کارگروه مدیریت پسماند شهرستان گفت:  نگاه به پسماندها به عنوان ضایعات بی اهمیت می‌بایستی تغییر کند؛ بطوری که امروزه با بازیافت زباله از طریق فناوریهای نوین از آن به بهترین نحو استفاده می کنند.
 وی با اشاره به قوانینی مصوب در خصوص پسماندها و بویژه بند الف ماده 193 قانون برنامه پنجم، افزود: از هرگونه دفن زباله در شهرستانهای باجمعیت بالای 200 هزار نفر خودداری شده و باید با فناوریهای نوین نسبت به بازیافت زباله اقدام گردد لذا سازمان پسماند شهرداریهای رباط کریم و بهارستان ضرورت دارد هرچه سریعتر به این سمت حرکت کند .
زارع  اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون مأموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان در گشت و پایش های خود با تعداد بیش از 10 مورد تخلیه غیر مجاز نخاله و زباله برخورد کرده و پرونده جهت پیگیری حقوقی به دادگاه ارجاع گردید.
وی به مصوبات جلسه اشاره کرد و گفت: در این جلسه مقرر شد اداره حفاظت محیط زیست گشت ویژه در اطراف لشکر 123 برقرار کندتا با عوامل جمع آوری و تفکیک زباله برخورد نمایند همچنین بدلیل اینکه متاسفانه یکسری افراد در حریم راهها و روستاهها و شهرها اقدام به ضایعات سوزی می کنند مقرر شد شهرداریها و دهیاریها و اداره راه و شهرسازی شهرستان در حریم راهها کنترل بیشتری داشته باشند و با این اشخاص برخورد جدی نمایند و نیز از اینگونه اقدامات جلوگیری کنند.
 زارع  خاطرنشان کرد: موضوع آتش سوزی ضایعات در شهرکهای صنعتی رباط کریم نیز از موارد دیگر مورد بحث در این جلسه بود که بر نظارت بیشتر مدیران شهرکها در این زمینه تاکید شد و به جهت نظارت دقیقتر مقرر شد مدیران شهرکها اسامی واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی که ضوابط مدیریت پسماند صنعتی را رعایت نمی کنند به محیط زیست اعلام نمایند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست