اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395053091215700

تقدیر از احداث مدارس دوستدار محیط زیست

کد: 1395053091215700

http://goo.gl/wtRhP0

، تهران , (اخبار رسمی): رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور ،احداث مدارس دوستدار محیط زیست از موفقیت های آموزش و پرورش دانست.

تقدیر از احداث مدارس دوستدار محیط زیست

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،معصومه ابتکار،رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشوردر مراسم پایانی دومین جشنواره ملی نوجوان خوارزمی در مشهد  ،گفت: دولت یازدهم در این زمینه تاکنون گام های بلندی برداشته و موفقیتهایی حاصل شده است.

او با بیان اینکه آموزش و پرورش در دولت یازدهم در زمینه حفاظت از محیط زیست و آموزش های محیط زیستی بسیار موفق عمل کرده است، اظهارکرد: در این زمینه تفاهم نامه هایی میان سازمان حفاظت محیط زیست و آموزش و پرورش به منظور توسعه آموزش های محیط زیستی امضاء شده است.

وی با بیان اینکه کودکان و دانش آموزان باید با عناصر طبیعی، طبیعت و گیاهان سر و کار داشته باشند، افزود: توصیه متخصصان علوم تربیتی، پزشکی و روانشناسی بر ضرورت وجود ارتباط میان انسان و طبیعت است.

ابتکار افزود: شبکه‌های اجتماعی می توانند فرصتی برای انتقال پیام های علمی محیط زیست و ایجاد جریانهای اجتماعی مجازی در حفاظت از محیط زیست باشند که امیدواریم جریانات مجازی دانش آموزی در حمایت از محیط زیست شکل بگیرد.

وی ایجاد دبیرخانه مدارس محیط زیست و احداث مدارس دوستدار محیط زیست را از موفقیت های آموزش و پرورش برشمرد و اظهارکرد: دستورالعمل مشترکی با مشارکت آموزش و پرورش تهیه شده و به زودی ابلاغ می شود که در اجرای آن در 105 هزار مدرسه کشور ارتباط با طبیعت و آموزش های محیط زیستی انجام می شود.

وی گفت: از مسائل مهمی که درحوزه آموزش و پرورش باید به آن توجه شود، ضرورت ارائه آموزش ها و مهارت های زندگی از جمله جایگاه و نقش محیط زیست به دانش آموزان در کنار تدریس دروس و مواد آموزشی است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در زمینه آموزش مهارتهای زندگی و جلوگیری از تخریب محیط زیست غفلت شده و همین امر بشریت را با تهدیدات جدی مواجه کرده است، تهدیداتی که قبل از اینکه برای نسل ما دغدغه باشد برای نوجوانان و جوانان دغدغه است.

وی اظهارکرد: برای نجات کره زمین فرصت بسیار کم داریم و باید تلاش جدی و عزم همگانی در این زمینه ایجاد شود.

ابتکار با اشاره به بحران آب گفت: هم اکنون در مناطق روستایی و شهری الگوی مصرف آب در کشاورزی و آبیاری به شدت نگران کننده و نیازمند تغییر اساسی است.

وی با بیان اینکه ریشه‌های این تحول از سطوح اولیه آموزش اتفاق می‌افتد، افزود: در زمینه از دست دادن منابع آب در دوره‌ای که بی توجهی شدید در کشور بود، رتبه‌های اول را در دنیا کسب کردیم و همین امر موجب شد شرایط خوبی در این زمینه نداشته باشیم.

معاون رئیس جمهوری اظهارکرد: اقدامات خوبی مانند جشنواره نوجوان خوارزمی می‌تواند در این زمینه مفید و موثر باشد.

وی گفت: از جمله برنامه‌های خوبی که امسال شروع شده است افزایش آگاهی دانش آموزان مدارس و جوامع محلی در اطراف بوستانهای ملی و مناطق حفاظت شده است که این آموزش ها با همکاری محیط بانان ارائه می شود.

ئومین جشنواره ملی نوجوان خوارزمی با حضور 201 دانش آموز دختر و پسر برگزیده از استان های مختلف کشور از 27 مرداد ماه در مشهد برگزارشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | محیط زیست