اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 1395060699525700

تخریب 10مزرعه پرورش ماهی غیرمجاز

کد: 1395060699525700

http://goo.gl/cv4DJL

، تهران , (اخبار رسمی): 10مزرعه پرورش ماهی غیرمجاز در بهشت آباد شهرستان اردل چهارمحال و بختیاری با دستور قضایی تخریب شد.

تخریب ده مزرعه پرورش ماهی غیرمجاز

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست، شهرام احمدی فارسانی ،دیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری اعلام این خبر گفت: باتوجه به تبعات زیست محیطی فعالیت های غیرمجاز بر بستر رودخانه های استان، از سال گذشته پایش رودخانه ها در دستور کار قرارگرفته شد.
 وی  با تاکید بر تعامل خوبی که بین دستگاه های مختلف با حفاظت محیط زیست در استان به وجود آمده است افزود: این مزارع به دلیل عدم اخذ مجوز های قانونی لازم توسط شرکت آب منطقه ای استان با همکاری سایر دستگاه ها تخریب شده اند.
 احمدی فارسانی دخل و تصرف در حریم رودخانه، غیراستاندارد بودن و ایجاد آلایندگی را از مهمترین معضلات این مزارع اشاره کرد و اظهار داشت: مجریان و دست اندرکاران احداث پروژه های پرورش ماهی نیز در هنگام اجرای این نوع طرح‌ها جوانب مختلف کار را کاملاً مورد توجه قرار دهند تا با اتخاذ روش‌های صحیح و اصولی، درآینده شاهد بروز مشکلات جدی زیست محیطی نباشیم.
درسال جاری با تعامل و هماهنگی دستگاه های اجرایی استان برای افزایش حفاظت بهینه از انفال و برخورد قانونی با تصرف کنندگان بیت المال تلاش زیادی شده است. این اقدامات شامل اجرای مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان و شورای حفاظت کیفی رودخانه زاینده رود می شود.
تخریب مزارع ذکر شده براساس قانون و مصوبات کارگروه ها و همکاری و اقدام اعضای این شوراها ازجمله شرکت آب منطقه ای استان، دادگستری کل استان، استانداری و مجموعه امنیتی و انتظامی استان بوده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تبلیغات و روابط عمومی