اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950607101465700

مباحث محیط زیستی در کتاب های درسی

کد: 13950607101465700

http://goo.gl/JJAJqB

، تهران , (اخبار رسمی): 33 موضوع محیط زیستی به کتاب‌های درسی دانش‌آموزان افزوده می‌شود.

مباحث محیط زیستی در کتاب های درسی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست ، مهناز مظاهری ،معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست در نشست خبری با اصحاب رسانه  بااعلام این خبر گفت:دولت یازدهم خود را یک دولت محیط زیستی می‌داند.

مظاهری همچنین از ورود دو واحد درسی انسان و محیط زیست پس از طی مراحل برای دانش‌آموزان خبر داد و گفت: خوب است که کودکان از سنین پایین با محیط زیست آشنا شوند.
وی با اشاره به اینکه در زمینه آموزش در مهد کودک‌ها باید ورود پیدا کنند، اضافه کرد: دانشگاه شهید بهشتی برای مربیان مهدهای کودک این آموزش‌ها را در نظر گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر تفاوت‌هایی در محیط زیست صورت گرفته است، تاکید کرد: این موضوع نشات گرفته از دیدگاه دولت است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با اشاره به مشکلات محیط زیستی کشور عنوان کرد: دانشگاه شهید بهشتی وضعیت محیط زیستی را طی ده سال گذشته مورد بررسی کرده که نشان از تغییرات و تحولات است.
مظاهری با اشاره به اینکه فرصت خوبی است که با ارائه آماری آگاهی در زمینه وضعیت محیط زیست افزایش یابد، تاکید کرد: با ارائه این آمار می‌توان به تغییرات محیط زیستی دست یافت.
وی با اشاره به نقش رسانه در موضوع آموزش و پژوهش تصریح کرد: این معاونت در چهار موضوع نقش دارد و چه از نظر عملی و چه تئوری باید به طوری عمل کند که بتوان در زمینه محیط زیست آموزش‌های لازم را داد.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با بیان اینکه در محیط زیست در بخش پژوهش با همکاری معاونت متوسطه آموزش و پرورش در زمینه محیط زیست دانش‌آموزان صاحب نظر می‌شوند، افزود: در بحث دانشگاه‌ها اولویت‌های پژوهشی محیط زیست یک سال و 2 ماه طول کشید تا اولویت‌ها براساس نیاز پژوهش کشور احصا شده است.
مظاهری با اشاره به اینکه دستورالعمل دانشگاه‌های سبز توسط محیط زیست کشور به وزارت علوم ارائه شده است، اضافه کرد: این دانشگاه‌ها براساس شاخصه‌های پایداری فعالیت می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه زنجان از بین بیش از 400 دانشگاه رتبه 69 دانشگاه را کسب کرده است، عنوان کرد: این دانشگاه براساس شاخص‌های پایداری و مدیریت سبز دانشگاه‌ها مدیریت سبز را دریافت کرده است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست اضافه کرد: محیط زیست از وزارت علوم درخواست کرده تا دو واحد درس در زمینه محیط زیست ارائه دهند.
مظاهری با اشاره به برگزاری دو نشست تخصصی در زمینه محیط زیست در کشور اعلام کرد: نشست تخصصی استان‌های ساحلی و استان‌های غرب کشور با حضور 11 استان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه 250 پروژه تحقیقاتی دانشگاه به محیط زیست ارسال شده بود اظهار کرد: از این تعداد 70 پروژه مورد بررسی قرار گرفته است که همگی از اعتبارات استانی تامین شده است.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه نباید بدون پژوهش تصمیم‌گیری صورت گیرد، عنوان کرد: محیط زیست و معاونت فناوری در شناسایی نخبگان محیط زیستی گام‌های خوبی برداشته شده است.
مظاهری از تدوین دو سند محیط زیستی در کشور خبر داد و اضافه کرد: یکی سند دریایی سند توسعه فن‌آوری آب خاک و فرسایش و دیگری سند علم و فرهنگ بوده که به شورای عالی فرهنگی تحویل داده شده است.
وی از ایجاد بانک اطلاعاتی همه اطلاعات 30 ساله گذشته خاطر نشان کرد: اطلاعات نخبگان محیط زیستی نیز ایجاد می شود.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با بیان اینکه 6 بحث اقتصاد مقاومتی با اقتصاد سبز هم‌پوشانی دارد، گفت: اگر ارزش‌گذاری‌ها مشخص نشود می‌تواند اثر منفی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تعداد سمن‌ها در آغاز دولت 430 بود، اضافه کرد: 820 سمن در محیط زیست فعالیت می‌کند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در سال 95 آموزش سمن‌ها در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: آموزش جوامع محلی روستائیان و زنان در دستور کار سازمان قرار دارد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

نشریات و کتاب