اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950607102375577

با فناوری‌ نانو میسر می شود

استارتاپ‌هایی برای حل مشکل سرطان

کد: 13950607102375577

http://goo.gl/2HBakm

، تهران , (اخبار رسمی): 250 کارآفرین دریک چالش با موضوع استفاده از فناوری‌ نانو برای حل مشکل سرطان شرکت کردند. 10کارآفرین برتر این چالش انتخاب شده و قرار است با حمایت مالی سرمایه‌گذاران، استارت‌آپ‌های خود را راه‌اندازی کنند.

استارت‌آپ‌هایی برای حل مشکل سرطان

به گزارش اخباررسمی و به نقل از روابط عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو ،مرکز نوآوری‌های پیشرفته (CAI) ده گروه برتر را در چالش استارت‌آپ‌های فناوری‌ نانو (NSC2) معرفی کرد. گروه‌های تحقیقاتی مختلفی از مؤسسه ملی سلامت (NIH)، مؤسسه ملی سرطان (NCI) و مؤسسه ملی تصویربرداری و زیست‌مهندسی (NIBIB) و چند مؤسسه دیگر در این چالش استارت‌آپ‌ها شرکت داشتند. هدف از این رقابت، ارائه نوآوری در درمان سرطان با استفاده از فناوری نانو است. 

کارآفرینان برتر این رقابت، یک برنامه کسب و کار 10 صفحه‌ای، مدل‌های مالی و 20 دقیقه ارائه زنده در مورد این که چگونه می‌خواهند از فناوری‌ نانو برای درمان سرطان استفاده کنند، ارائه کردند. هیئت داوران براساس این اطلاعات اقدام به انتخاب کرد.
تیم‌های برنده به فاز سوم و مرحله نهایی راه خواهند یافت. در این فاز، کارآفرینان استارت‌آپ‌های خود را تبدیل به نوآوری در بخش درمان سرطان با فناوری‌ نانو می‌کنند. آن‌ها یک جایزه و حمایت مالی 2000 دلاری دریافت می‌کنند.
این چالش توسط گروه‌های مختلفی نظیر مدایمیون (MedImmune) که یک مرکز تحقیقات زیست‌شناسی معتبر جهانی است، حمایت می‌شود.
پیوتر گرودزینسکی از مدیران این برنامه می‌گوید: «این چالش، کانال‌های جدیدی برای توسعه فناوری‌ نانو در بخش سرطان ایجاد می‌کند. از همه مهمتر این که کارآفرینان آموزش دیده و با صنعت درگیر می‌شوند که این کار موجب می‌شود تا کارآفرینان بتوانند آمادگی وارد شدن از بخش تحقیقات به صنعت را پیدا کنند.»
در ثبت نام اولیه این چالش که در سال 2015 انجام شد، بیش از 250 کارآفرین و 28 تیم نام‌نویسی کردند. این گروه‌ها در طول چالش توسط افراد مختلفی آموزش دیده و مهارت‌های لازم را به‌دست آوردند. آن‌ها برای آموزش، افراد زبده‌ای از صنعت زیست‌فناوری، دانشگاه‌ها و بخش‌های دولتی فراخوانده شدند. این آموزش‌ها به صورت رایگان و در 30 وبینار انجام شد. این وبینارها با موضوع، مدل‌سازی مالی، راهبردهای قانونی، مالکیت فکری، برنامه‌ریزی تحقیق و توسعه بوده است.
در فاز نهایی، این برنامه به گروه‌های کارآفرین امکان داد تا استارت‌آپ‌های خود را راه‌اندازی کنند و به سراغ سرمایه‌گذارها برای جلب حمایت مالی بروند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

جمهوری اسلامی ایران بر اساس چشم انداز بیست ساله، کشوری است توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و مؤثر در روابط بین الملل. کسب این جایگاه جز با تشخیص صحیح، تصمیم درست و اقدام بجا و مؤثر امکان پذیر نیست و قطعاً برای این هر سه باید برنامه ریزی کرد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

سلامت و زیبایی