اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950607102655700

دعوت محیط زیستی فرانسه از ایران

کد: 13950607102655700

http://goo.gl/dtAIdl

، تهران , (اخبار رسمی): وزیر محیط زیست، انرژی و دریاهای فرانسه از ایران به خاطر پیوستن به اهداف کنفرانس 21 و امضای این قرارداد تشکر کرد و گفت: از ایران دعوت می‌کنیم تا در ائتلاف‌های مختلف محیط زیستی جهانی عضو شود.

دعوت محیط زیستی فرانسه از ایران

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت از محیط زیست، سگولن رویالوزیر محیط زیست، انرژی و دریاهای فرانسه بعد از نشست تخصصی با معصومه ابتکار ریس سازمان حفاتظت محیط زیست در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت : بسیار خوشحال هستم که به دعوت خانم ابتکار به ایران آمدم، البته این بار اول نیست که ما باهم ملاقات می کنیم .
وزیر محیط زیست فرانسه اظهار کرد: من در چهارچوب توافق پاریس ، بازدید از کشورهای مختلف را آغاز کرده ام و حدود یک سال است که ریاست cop21 را برعهده دارم .
وی ادامه داد: از ایران به علت پیوستن به توافق پاریس و امضا این قرارداد در 22 آوریل گذشته تشکر می کنم، ایران اقدامات خود را در زمینه تصویب مفاد اجرایی توافق پاریس در مجلس آغاز کرده است که جای قدردانی دارد.
وی اظهار کرد: من در چهارچوب توافق پاریس ، بازدید از کشورهای مختلف را آغاز کرده ام و حدود یک سال است که ریاست cop21 را برعهده دارم .
وی ادامه داد: از ایران به علت پیوستن به توافق پاریس و امضا این قرارداد در 22 آوریل گذشته تشکر می کنم، ایران اقدامات خود را در زمینه تصویب مفاد اجرایی توافق پاریس در مجلس آغاز کرده است که جای قدردانی دارد.
اجرای تفاهم نامه پاریس اشتغال و توسعه اقتصادی به همراه دارد
رویال در زمینه توسعه همکاری های محیط زیستی با کشورهای دیگر گفت: ریاست بیست و یکمین کنفرانس متعاهدین تغییرات آب و هوا ( سال 2015 با حضور 190 کشور در پاریس برگزار شد) را بر عهده دارم، از این رو باید در این زمینه فعال تر باشم، در این راستا موضوعات مختلفی مطرح است؛ یکی تصویب تفاهمنامه، این که هر کشوری به برنامه ملی خود پایبند باشد و اهداف و خواسته های خود را تصویب کند، و دیگری مساله مالی است.
رییس بیست و یکمین کنفرانس متعاهدین تغییرات آب و هوا تاکید کرد: کارهای این تفاهمنامه پیش می رود، چون در ورای آن اشتغال و توسعه اقتصادی وجود دارد.
وزیر محیط زیست فرانسه همچنین به موضعات مختلف در دیدارش با رییس سازمان حفاظت محیط زیست ایران اشاره کرد و گفت: در این دیدار موضوعات مختلفی مطرح شد که دو کشور می توانند با هم همکاری کنند؛ مسائل مختلفی از جمله دریاهای ایران با سه هزار و 500 کیلومتر ساحل، جنگل ها که در ایران دارای سه نوع است و رودخانه ها مطرح شد، ایران دارای 20 سایت طبیعی است که در یونسکو ثبت شده و جدیدا دشت لوت و قنات ها، این میراث شگفت انگیز، نیز به ثبت رسیده اند به همین دلیل بازدید از موزه تنوع زیستی یکی از برنامه های سفرم است.
وی ادامه داد: فرانسه در زمینه تنوع زیستی همکاری خوبی با ایران دارد، به ویژه با موزه ملی تاریخ طبیعی که امیدوارم این همکاری دو جانبه تقویت شود.
رویال با تاکید بر تقویت همکاری محیط زیست فرانسه با دانشگاه تهران گفت: در این سفر با رییس دانشگاه تهران ملاقات خواهم داشت که امیدوارم موجب تقویت همکاری دو جانبه شود.
وی افزود: به همراه شرکت های خصوصی بزرگ و فعال در زمینه محیط زیست به ایران آمدم، انتخاب این شرکت ها براساس چالش هایی بود که ایران به ما گوشزد کرده بود که بیشتر آنها در زمینه آب به عنوان یک چالش قابل توجه، انرژی، کیفیت هوا و حوادث اقلیمی بود، این یک فرصت فوق العاده است که بتوانیم در این زمینه ها همکاری کنیم.
رویال با اشاره به برگزاری نمایشگاه بین المللی محیط زیست در ایران در فوریه 2017( 7 تا 10 اسفندماه 95) گفت: پیرامون صحبت هایی که در خصوص نمایشگاه محیط زیست ایران مطرح شد، پیشنهاد کردم فرانسه هم در این رویداد بزرگ یک پاویون داشته باشد تا از این فرصت برای توسعه همکاری بیشتر استفاده کنیم، البته خوشحال می شوم که بتوانم فوریه به ایران بیایم تا از مناطقی که در این سفر وقت بازدید آنها را ندارم، دیدن کنم.
به گفته وی، قرار شد در ماه اکتبر یک هیات کاری ایرانی به فرانسه سفر کند تا در زمینه بنا و اصول این شراکت بیشتر مذاکره شود.
 بازدید از دریاچه ارومیه
وزیر محیط زیست فرانسه به برنامه بازدید خود از دریاچه ارومیه نیز اشاره کرد و گفت: قرار است فردا طبق پیشنهاد خانم ابتکار از این دریاچه بازدید کنم، البته همکاری هایی در زمینه این دریاچه با ایران داشتیم اما بنا داریم در زمینه آب و مدیریت منابع آبی همکاری های بیشتری داشته باشیم و آن را تقویت کنیم.
وی افزود: دریاچه ارومیه مورد تهدید قرار گرفته اما اکنون شرایط رو به بهبودی است چون ایران تصمیمات شجاعانه ای به خصوص در زمینه تغییر دادن روش های کشاورزی، نحوه استفاده از منابع آبی و گیاهان کم آب بر گرفته است.
وزیر محیط زیست فرانسه اظهار کرد: مساله استفاده از آب در زمینه کشاورزی یک مشکل جهانی است به همین دلیل این تغییرات بسیار مورد نیاز است ، همچنین کاهش استفاده از آفت کش ها هم باید جدی گرفته شود.
وی افزود: آفت کش ها و مواد شیمیایی موجب تخریب و نابودی تنوع زیستی می شوند، بر این اساس قانونی در فرانسه وضع شده که استفاده از برخی سموم را از جمله سم نئونکوئید ممنوع کرده است، چون برای دست یافتن به مواد طبیعی و استفاده از گیاهان کم آب بر از فناوری های جدیدی استفاده می کنیم برای همین علاقه مندیم در نمایشگاه محیط زیست سهمی داشته باشیم.
وزیر محیط زیست شنبه شب در سفری دو روزه وارد تهران شد و مورد استقبال پروین فرشچی، معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست قرار گرفت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تبلیغات و روابط عمومی