اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950611109625700

اخطار زیست محیطی به پنج واحد آلاینده

کد: 13950611109625700

http://goo.gl/WnXJd9

، تهران , (اخبار رسمی): پنج واحد آلاینده در شهرستان دلیجان در هفته گذشته اخطار زیست محیطی دریافت کردند.

اخطار زیست محیطی به پنج واحد آلاینده

به گزارش  اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، کامبیز خلیلی ،رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دلیجان با اعلام این مطلب گفت:  این واحدها شامل دو تولید کننده محصول ایزوگام و مصالح ساختمانی، دو دهیاری به دلیل نداشتن مدیریت پسماند و یک کشتارگاه دام است.

خلیلی افزود: واحدهای صنعتی با انتشار گازهای آلاینده در هوای دلیجان به شدت بر کیفیت محیطی اثرگذاری نامطلوب داشتند و فعالیت مجدد آن ها منوط به رفع آلایندگی، نصب سامانه فیلتراسیون و مهار گاز متصاعد شده از دودکش است.

وی بیان کرد: اخطارها مربوط به مدیریت نامناسب پسماندهای روستایی برای دو دهیاری دلیجان نیز با الزام مدیریت این روستاها برای تدوین و اجرای راهبردهای اصولی پسماندهای عادی همراه است چرا که مواد زائد در این روستاها دفن غیر بهداشتی می شد و نبود شیوه خاک دهی و آتش زدن پسماندها آلایندگی هوا و منابع آب و خاک را همراه داشت.

وی ادامه داد: این مدیریت نامناسب پسماند بر خلاف مقررات زیست محیطی بوده و تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود.

 وی ادامه داد: بر اساس ماده هفت قانون مدیریت پسماند مدیریت اجرایی پسماندها عادی در حوزه روستا به عهده دهیاریها است، کشتارگاه دام نیز به دلیل خروج فاضلاب بالاتر از حد استاندارد زیست محیطی مشمول اخطار زیست محیطی شده است.

 خلیلی، با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون 650 بازدید و پایش زیست محیطی از صنایع موجوددر این شهرستان انجام شده است، ادامه داد: 40 واحد صنعتی و خدماتی آلاینده زیست محیطی اخطار دریافت کرده اند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دلیجان گفت: بر اساس بند ب ماده 192 قانون برنامه پنجم توسعه تمام واحدهای تولیدی، صنعتی، عمرانی، خدماتی و زیر بنایی موظف هستند نسبت به نمونه برداری و اندازه گیری آلودگی و تخریب زیست محیطی خود اقدام و نتیجه را در چارچوب خود اظهاری به سازمان حفاظت محیط زیست ارائه دهند.

وی گفت: بر این اساس از ابتدای امسال تاکنون 183 ابلاغ نامه انجام خود اظهاری در پایش به واحد های صنعتی ارسال شده است.

خلیلی اظهارکرد: 18 ابلاغ نامه نیز به مطب ها و مراکز درمانی داده شده تا نسبت به ارایه برنامه عملیاتی و مشخص کردن میزان و نحوه دفع پسماندهای پزشکی خود اقدام کنند.

وی اخذ 71 مورد نتایج خود اظهاری در پایش واحدهای صنعتی توسط آزمایشگاه های معتمد سازمان در بخش آب و خاک و پساب، برگزاری دوره های آموزشی زیست محیطی، پیگیری ساماندهی محل دفن پسماند شهری و روستایی، پیگیری ساخت تصفیه خانه واحدهای صنعتی برای کاهش آلودگی آب و خاک از اقدامات زیست محیطی در سال جاری بیان کرد.

خلیلی ،گشت و کنترل مناطق تحت مدیریت در راستای مبارزه با تخلفات شکار و صید، صدور پروانه صید ماهی با قلاب به تعداد 150 پروانه و اطلاع رسانی و آموزش را از دیگر اقدامات این اداره در سال جاری دانست.

شهرستان دلیجان در جنوب استان مرکزی با 50 هزار نفر جمعیت، 400 واحد صنعتی در چهار شهرک و ناحیه صنعتی دارد و به عنوان چهارمین شهر آلوده استان مرکزی شناخته شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست