اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950614112675700

جنگل ابر، منطقه حفاظت شده تعیین شد

کد: 13950614112675700

http://goo.gl/PmuQOT

، تهران , (اخبار رسمی): جنگل ابر رسما" به عنوان منطفه حفاظت شده اعلام شد.

جنگل ابر، منطقه حفاظت شده

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست  ،پیرو مصوبه شماره 385 مورخ 29/10/93 شورایعالی محیط زیست مبنی بر اعلام جنگل ابر به عنوان منطفه حفاظت شده با انتشار این مصوبه در روزنامه رسمی شماره کشوربه شماره 20802 مورخ 18/05/95 این منطقه حفاظت شده رسما برای حفاظت بهینه توسط سازمان حفاظت محیط زیست دارای پشتوانه قانونی شد.

 عباسعلی دامنگیر،مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان با اعلام این خبر گفت: تلاش برای تبدیل جنگل ابر شاهرود به یک منطقه حفاظت شده به منظور حفظ یکی از بهترین و بی نظیرترین اکوتونهای جنگل های هیرکانی و بر اساس توافق سازمان حفاظت محیط زیست وسازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری از سال 1387 آغاز شد و پس از اخذ موافقت های قانونی در جلسه شورایعالی محیط زیست مورخ 29/10/93 به تصویب این شورا رسید.

اوگفت: وفق ماده 4 قانون شکار و صید مصوبات شورایعالی حفاظت محیط زیست 20روز پس از انتشار در روزنامه رسمی کشور لازم الاجرا خواهند بود؛ لذا از 7 شهرویور ماه همه قوانین مقرر بر مناطق حفاظت شده در حدود اربعه منطقه حفاظت شده جنگل ابر لازم الاجرا بوده و خواهند بود.

 دامنگیر در خاتمه افزود: به منظور حفاظت بهینه و امکان برقراری گشت و کنترل محیط بانان در این منطقه یک واحد محیط بانی نیز از محل اعتبارات استانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان احداث و در سال جاری آماده بهره برداری می باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

محیط زیست | تبلیغات و روابط عمومی