اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950620119415700

رها سازی مرحله دوم حق آبه،تالاب هامون

کد: 13950620119415700

http://goo.gl/l0ewkn

، تهران , (اخبار رسمی): مرحله دوم رهاسازی حق آبه زیست محیطی تالاب هامون انجام شد.

رها سازی مرحله دوم حق آبه تالاب هامون

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ، سعیدمحمودی ،مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان با اعلام این خبر گفت: با توجه به وزش بادهای شدید 120 روزه و افزایش تبخیر در منطقه سیستان، به منظور برقراری چرخه اکولوژیکی تالاب هامون، تثبیت کانونهای بحرانی ریزگردها، تعدیل هوای منطقه، اکوتوریسم و اشتغال حاشیه نشینان تالاب، با همکاری سازمانهای ذیربط مرحله دوم رهاسازی حق آبه داخلی تالاب هامون به میزان 20 میلیون متر مکعب از ذخایر چاه نیمه ها اختصاص یافت و این حجم آب از روز شنبه مورخ 23 مرداد به سمت تالاب هامون صابوری و هیرمند در رودخانه سیستان در جریان است. 

محمودی افزود: مرحله اول از حق آبه زیست محیطی 60 میلیون متر مکعبی مورد توافق با وزارت نیرو از منابع داخلی ذخایر چاه نیمه ها؛ به میزان 20 میلیون متر مکعب؛ در تیرماه سال جاری در بستر تالاب هامون رهاسازی گردید و تأثیرات قابل توجه ای در چرخه اکولوژیکی تالاب و بهره برداری بهینه از کارکردهای مختلف تالاب هامون داشت.

وی ادامه داد: اداره کل حفاظت محیط زیست در نظر دارد باقیمانده حق آبه تالاب به میزان 20 میلیون متر مکعب را در زمان مناسب قبل از کاهش دما و شروع نزولات جوی در تالاب هامون رهاسازی کند، این حجم آب از طریق رودخانه سیستان به رودخانه های لورگ باغ و افضل آباد و در نهایت هامون صابوری و هامون هیرمند (سنگل) هدایت می شود.

 

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست