، رشت , (اخبار رسمی): دومین کنفرانس بینالمللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار و اولین کنفرانس بینالمللی عمران، معماری مدیریت شهری و محیطزیست در هزاره سوم برگزار شد.
به گزارش اخبار رسمی در این همایش مسلم گنجی افسوران مدیر نوسازی و تحول اداری شهرداری رشت در این باره گفت: در روزهای شنبه و یکشنبه، 13 و 14 شهریورماه 95 دومین کنفرانس بینالمللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار و اولین کنفرانس بینالمللی عمران، معماری مدیریت شهری و محیطزیست در هزاره سوم توسط شهرداری رشت با مشارکت دانشگاه لوتران کالیفرنیا و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، سازمان حفاظت محیط زیست و شرکت پیشگامان پژوهشهای نوین برگزار شد. ریاست این کنفرانس بر عهده دکتر سید محمدعلی ثابتقدم، شهردار رشت بود و دبیری علمی آن را پروفسور گرهارد آفلتالر برعهده داشت.
به گفته گنجی، دکتر ثابتقدم در این زمینه اظهار نمودکه این کنفرانسها باهدف گردآوری تجربیات و تلاشهای صورت پذیرفته در حوزههای مدیریت شهری، محیط زیست، حسابداری و نوآوری در کسب و کار در خارج و داخل کشور و همچنین نزدیک شدن به اهداف سند چشمانداز و برنامههای توسعه و منشورهای سازمان یونسکو برگزار شد.
شهردار رشت خاطرنشان کرد که برگزاری اینگونه کنفرانسها و همایشها، فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات و دستاوردهای نوین پژوهشی در حوزههای مختلف بهویژه در راستای حل چالشهای پیش روی مدیریت شهری است.
در سخن دکتر سید محمدعلی ثابتقدم، رئیس کنفرانس بینالمللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم آمده است: در هزاره سوم که به عنوان عصر فناوری اطلاعات و حاکمیت تکنولوژی شناخته شده است، نقش کنفرانسهای علمی در هماندیشی و تبادل اطلاعات، تجارب علمی و اجرایی بین دانشمندان، پژوهشگران، مدیران، مهندسین و دانشجویان بسیار حائز اهمیت است. رشد سریع شهرنشینی در سدههای اخیر، مسائل و چالشهای شهرها را در حوزههای مختلف پیچیدهتر و گستردهتر نموده است. بنابراین لزوم هم اندیشی و تبادل تجارب علمی و اجرایی بین صاحبنظران، متخصصان و کارشناسان این حوزهها اهمیت ویژهای یافته است. کنفرانس بینالمللی عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست در هزاره سوم، در راستای پاسخگویی به این ضرورت مهم است.
دکتر مسلم گنجی درباره جزییات این همایش نیز گفت: اساتید دانشگاهی، پژوهشگران، مدیران و دانشجویانی از خارج و داخل کشور با تعداد 241 مقاله علمی در محورهای عمران، معماری، مدیریت شهری، گردشگری، محیط زیست، پسماند و تعداد 111 مقاله علمی در محورهای مدیریت، کارآفرینی و حسابداری در این کنفرانسها شرکت داشتند.
در حاشیه کنفرانسهای حاضر، چهار کارگاه آموزشی تحت عناوین: کارگاه کارآفرینی و آینده شهرها و کارگاه بازاریابی و کسبوکار بینالملل توسط پروفسور گرهارد آفلتار ریاست دانشکده مدیریت دانشگاه لوتران کالیفرنیا و کارگاه برنامه استراتژیک او بر و کارگاه آموزشی بازاریابی استراتژیک توسط دکتر علی دهقان استاد دانشگاه ریورساید و پیردین آمریکا تشکیل شد.
در اهداف ارائه شده برای برگزاری این کنفرانس آمده است: اگرچه امروزه مدیریت شهری نقشی اساسی در پایداری و توسعهیافتگی کیفیت زندگی شهری دارد، اما در حوزههای مختلف ازجمله عمران، معماری و شهرسازی، خدمات شهری، فرهنگی و اجتماعی و … نیازمند بازنگری و استفاده از دانش روز و متخصصین این حوزه است. در دنیای امروز، تغییرات با سرعت در حال انجام است و به تبع آن اصول و روشهای مدیریتی نیز دستخوش تغییرات میگردد و تکنولوژی روز به روز جای بیشتری در فعالیتهای بشر باز میکند. برای پیشبرد سریع و مناسب برنامههای اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی و سایر امور رفاهی یک شهر، بهکارگیری مدیریت جامع شهری اجتنابناپذیر است. از سوی دیگر، افزایش جمعیت کلانشهرهای کشور، توسعه کالبدی این شهرها را در مسیری غیرمعقول قرار داده است و زندگی شهروندان را با معضلات مختلفی مواجه ساخته است. عوارض ناشی از تراکمهای مسکونی و جمعیتی، معضلات عوارض زیستمحیطی از قبیل آلودگی هوا و آلودگیهای صوتی، از بین رفتن اراضی کشاورزی، باغها و فضاهای سبز پیرامون شهرها، اتلاف بیش از اندازه وقت شهروندان درترددهای روزانه بین محل کار و سکونت را میتوان ازجمله این معضلات برشمرد. از اینرو محیط زندگی ما نیز مستقیم یا غیرمستقیم تحت تأثیر عوامل مذکور قرار میگیرد. در واقع، هرکدام از رشتههای علمی و مطالعاتی محیط زیست، معماری، شهرسازی و عمران به گونهای زندگی بشر امروز را تحتالشعاع قرار میدهند.
با این تفاصیل، مجموعه کنفرانس در نظر دارد با شناسایی نگرشها، به تجربیات نوین و تحلیل ابعاد نظری و علمی حزه های مرتبط بپردازد. برگزاری این همایش، فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات و دستاوردهای نوین پژوهشی بین متخصصان و اندیشمندان را فراهم میکند. بنابراین هدف از برگزاری این کنفرانس، گردآوری تجربیات و تلاشهای صورت پذیرفته حوزههای مدیریت شهری و محیط زیست در خارج و داخل کشور و همچنین نزدیک شدن به اهداف سند چشمانداز و برنامههای توسعه و منشورهای سازمان یونسکو میباشد که امیدواریم به این مهم دست پیدا کنیم.
### پایان خبر رسمی