اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950624125265700

ایران واتریش سند همکاری محیط زیستی امضاکردند

کد: 13950624125265700

https://goo.gl/bX0P2b

، تهران , (اخبار رسمی): معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران و آندرا روپ رشتر وزیر کشاورزی اتریش سند همکاری اجرایی در زمینه های زیست محیطی امضاء کردند.

ایران واتریش سند همکاری محیط زیستی امضاکردند

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، این سند شامل تبادل اطلاعات و فناوری در عرصه های پژوهشی در عرصه محیط زیست ، محیط دریایی و محیط زیست انسانی و همچنین همکاری در موضوع تغییر آب و هوا و اجرایی کردن توافقنامه پاریس که به عنوان بزرگترین سند موجود برای مقابله با پدیده گرمایش جهانی و تعیین یک نگاه نوین برای زمان پس از سال 2020 از دیگر مواردی است که در این سند توافق نامه اجرایی امروز قرار گرفت.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان پس از امضاء این سند اجرایی گفت : وزیر محیط زیست اتریش سال گذشته سفری به تهران داشتند که ما در آنجا نیز یک تفاهم نامه کلیه همکاری های محیط زیستی را امضاء کردیم و در پی آن برای تنظیم عمل مشترک یعنی سند اجرایی که صورت گرفت آن را امروز در وین به امضاء رساندیم.
وی با اشاره به ابعاد همکاری های مشترک بین ایران و اتریش تصریح کرد: در ارتباط با انتقال تجربیات , آموزش و پژوهش خصوصا آموزش در زمینه مساله حفاظت در مناطق ملی و پارک های حفاظت شده در قالب دوره ای هم اکنون اجرایی شده است در کنار آن دور دوم آموزش محیط بانان در اتریش نیز در حال اجرا است .
ابتکار خاطر نشان کرد : ما زمینه های مختلفی را تعیین کردیم هم در بعد همکاری های دولتی و هم در ابعادی که می تواند زمینه ساز باشد برای سرمایه گزاری بخش خصوصی در موضوعات مرتبط با محیط زیست ، زمینه هایی مانند مدیریت پسماند، بحث های انرژی های نو زمینه های همکاری است که در این سند اجرایی به طور مشخص به آن اشاره شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: همانطور که این موضوعات همکاری را شروع کردیم بتوانیم در زمینه های دیگر نیز این همکاری را داشته باشیم.

آندرا روپ رشتر وزیر کشاورزی و جنگل بانی محیط زیست و آبخیزداری نیز در خصوص امضاء سند اجرایی بین ایران و اتریش و زمینه های مخلتف همکاری طرفین گفت : ما سال گذشته در ایران یک سند همکاری را در خصوص محیط زیست امضاکردیم .

امروز نیز یک برنامه اقدام مشترک را برای اجرایی کردن بسیاری از زمینه های همکاری محیط زیستی و همچنین موضوعات ملی که ایران تجربه های گسترده ای در این زمینه دارد و نیز مدیریت آب و فاضلاب و پسماند ها و همچنین ایجاد کارخانه های زباله سوزی در ایران را به امضاء رساندیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران برای دیدار با وزیر کشاورزی اتریش دیروز وارد وین شد. خانم ابتکار به دعوت رسمی آندرا روپ رشتر وزیر کشاورزی و محیط زیست اتریش برای دیدار و گفتگو به اتریش سفر کرده است. 
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشورمان در این سفر قرار است همچنین با سباستن کورتز وزیر خارجه دیدار جداگانه داشته باشد.
وی همچنین درپارلمان اتریش برای نشستی با حضور رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان شرکت می کند و علاوه براین قرار است با اعضای گروه دوستی پارلمان اتریش دیدار کند.
حضور دراتاق بازرگانی اتریش و دیدار با برخی شرکت های مربوط به محیط زیست از دیگر برنامه های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران در این سفر دو روزه است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس:

محیط زیست