اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950624126195577

ذخیره اطلاعات در نانوگرداب‌های مغناطیسی

کد: 13950624126195577

https://goo.gl/MWFW5C

، تهران , (اخبار رسمی): کنسرسیوم انگلیسی با بودجه 7 میلیون پوندی قصد دارد روی استفاده ازنانوگرداب‌های مغناطیسی در بخش ذخیره‌ اطلاعات کار کند. این گرداب‌ها می‌توانند با انرژی کم ودرفضایی بسیار کوچک اطلاعات را ذخیره‌سازی کنند.

ذخیره اطلاعات در نانوگرداب‌های مغناطیسی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو،اخیراً کنسرسیومی برای استفاده از گرداب‌های مغناطیسی نانومقیاس موسوم به اسکایریمیونز برای ذخیره‌سازی اطلاعات تشکیل شده‌است که این کار با بودجه 7 میلیون پوندی در دانشگاه دورهام انجام می‌شود.

اسکایریمیونز در واقع یک حالت جدید از مکانیک کوانتومی ماده است که می‌توان از آن در تلفن‌های همراه یا لپتاپ استفاده کرد، به طوری که با مصرف انرژی بسیار کم، هزینه پایین و ابعاد کوچک قادر به بهبود کارایی این ادوات است.
محققان امیدوارند که در این کنسرسیوم بتوانند دانش خود را درباره این گرداب‌ها افزایش داده و از آن برای ذخیره‌سازی و پردازش اطلاعات استفاده کنند.
وجود این نانوگرداب‌ها در سال 1962 پیش‌بینی شده بود، اما در سال 2009 دانشمندان به‌صورت عملی آن‌ها را اثبات کردند.
این تیم تحقیقاتی بریتانیایی قصد دارند تا یک گام رو به جلو برای درک بهتر این پدیده بردارند و در نهایت از نتایج یافته‌های خود در تولید نسل جدیدی از محصولات الکترونیکی استفاده کنند؛ این کار با همکاری صنعت انجام می‌شود.
این گرداب‌های نانومقیاس در برخی مواد مغناطیسی تولید می‌شود. این گرداب‌ها با ابعاد نانومقیاس خود می‌توانند با اتم‌های زیرین خود برهم‌کنش دهند. با اعمال میدان مغناطیسی می‌توان روی آن‌ها اطلاعات کرد.
این گرداب‌ها را می‌توان با انرژی 100 هزار بار کمتر از روش‌های رایج دستکاری کرد. بنابراین، با استفاده از آن‌ها می‌توان حافظه‌های ارزان قیمت با مصرف انرژی کم تولید کرد. در حال حاضر هارد دیسک‌ها گرمای زیادی تولید می‌کنند و برای این کار انرژی زیادی مصرف می‌شود، اما این گرداب‌ها می‌توانند با ابعاد کوچکتر و انرژی کمتر، همان کار را انجام دهند.
در این کنسرسیوم، متخصصان مختلفی در حوزه‌های سنتز مواد، شبیه‌سازی و روش‌های آزمایشگاهی حضور دارند که می‌توانند به سؤالات این پروژه پاسخ دهند. محققان قصد دارند تولید موادی که این گرداب‌ها روی آن‌ها تشکیل می‌شوند را مورد بررسی قرار دهند. سپس به بررسی فیزیک این گرداب‌ها بپردازند و در نهایت کاربردهای آن را مشخص کنند.
این پروژه از تابستان 2016 آغاز شده و تا سال 2022 ادامه خواهد داشت.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو

جمهوری اسلامی ایران بر اساس چشم انداز بیست ساله، کشوری است توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و مؤثر در روابط بین الملل. کسب این جایگاه جز با تشخیص صحیح، تصمیم درست و اقدام بجا و مؤثر امکان پذیر نیست و قطعاً برای این هر سه باید برنامه ریزی کرد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]