، تهران , (اخبار رسمی): محدودیتی در پذیرش پژوهشها وجود ندارد به خصوص با توجه به اهمیت پژوهشهای میان رشتهای در دنیا و حرکت به این سمت از این پژوهشها نیز حمایت ویژهای انجام میشود.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نصرت الله ضرغام رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی(بنیاد ملی علم ایران) در سفر به تبریز با پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی سهند تبریز دیدار کرد. ضرغام با اشاره به به ماموریتها ، اهداف، ارکان و تشریح عملکرد و دستاوردهای صندوق بیان کرد: : بنیاد ملی علم ایران با در نظر گرفتن بسته های حمایتی از قبل از تولد نوزاد تا فراغت از دانشگاه در تلاش است از استعدادهای افراد به عنوان پایه های سرمایه فکری برای خدمت به کشور بهره مند شود.
وی با اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیتها و تبدیل ظرفیتهای بالقوه به بالفعل در کشور عنوان کردضرغام افزود: سرمایه آینده دراختیار امپراتوری های فکری است و پس از جنگ جهانی دوم؛ امپراطوری ها تبدیل به امپراطوری های فکری شدند. کشور آمریکا با تاسی از این رویه اقدام به جذب سرمایه های فکری خارجی کردند و توانستند12000 میلیارد از کل تراز مالی اندیشه ها را به خود اختصاص دهند.
ضرغام ادامه داد: تراز مالی اندیشهها بالغ بر 21000 میلیارد دلار ارزش دارد که کشورهای با دارایی فکری بالا می توانند بر این اساس بیشترین اشتغال زایی را به وجود آورند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران همچنین عنوان کرد: خوشحالم که تعداد مراکز تحقیقاتی این دانشگاه رو به رشد است و پیشنهاد می کنم مرکز تحقیقات nbi (تجمیع علوم نانو، بیو، فناوری اطلاعات وعلوم شناختی) نیز در این دانشگاه ایجاد شود.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی در بخش بعدی صحبتهای خود به حمایت ویژه از استادیارهای جوان، اساتید و پژوهشگران خصوصا بانوان اشاره کرد و گفت: محدودیتی در پذیرش پژوهشها وجود ندارد به خصوص با توجه به اهمیت پژوهشهای میان رشتهای در دنیا و حرکت به این سمت از این پژوهشها نیز حمایت ویژه ای انجام میشود.
وی در پایان با بیان اینکه با اشتغال سنتی برای این نسل جوان نمی توان شغل به وجود آورد، اظهار داشت: باید دنبال طرح های جدید و ایجاد شرکت های دانش بنیان باشیم و از طریق مراکز نوآوری یافته های پژوهشی را حمایت می کنیم.
همچنین ضرغام در خصوص حمایت از رسالههای دکتری، طرحهای پسا دکتری، طرحهای اولویت دار پژوهشی، ثبت اختراع، برگزاری همایشها و کارگاهها، شکل گیری و توسعه مراکز نوآوری و اعطا کرسی و گرنت پژوهشی به سرآمدان هر رشته توضیحاتی را ارائه داد.
### پایان خبر رسمی