اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950628129215700

از اول مهرماه آغاز می شود

اجرای سند محیط زیستی در مدارس

کد: 13950628129215700

https://goo.gl/Xaylpx

، تهران , (اخبار رسمی): سند همکاری فرابخشی و بین بخشی در حوزه آموزش حفاظت محیط زیست، مدیریت مصرف آب و انرژی در مدارس با موضوع هدف چهارم از اهداف توسعه پایدار، از اول مهرماه در مدارس سراسر کشور اجرایی می شود.

اجرای سند همکاری محیط زیستی از اول مهرماه در مدارس

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،کیومرث کلانتری ،مدیر کل دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر گفت:چندی پیش یک دستورالعمل مدارس محیط زیستی با همکاری وزارت آموزش و پرورش تدوین و بعد از برگزاری جلسات متعدد به یک سند همکاری میان سازمان حفاظت محیط زیست و وزارتخانه های آموزش و پرورش و نیرو تبدیل شد.
وی ادامه داد: این سند در زمینه آموزش حفاظت محیط زیست و مدیریت مصرف منابع آب و انرژی در مدارس تهیه شده که آن را برای 105 هزار واحد آموزشی مدرسه ای در سراسر کشور تهیه کرده ایم و لازم الاجرا است.
وی افزود: حال ممکن است زیر ساخت اجرای آن در یک واحد آموزشی فراهم باشد و در یک واحد آموزشی دیگر فراهم نباشد بنابراین به تدریج این سند در مدارس اجرایی خواهد شد.
کلانتری تاکید کرد: آموزش، لازمه حفظ محیط زیست است بنابراین در این سند هم مدیریت منابع و هم استفاده از انژری های پاک و تجدید پذیر را دنبال می کنیم.
وی با بیان اینکه این عزم در سازمان حفاظت محیط زیست و وزارتخانه های آموزش و پرورش و نیرو ایجاد شده است گفت: دبیرخانه اجرای این سند تشکیل می شود تا نحوه اجرای آن را در مدارس رصد و پیگیری کند، از روند اجرای این سند نیز گزارشی تهیه می شود و به نظر رییس سازمان حفاظت محیط زیست و وزرای آموزش و پرورش و نیرو خواهد رسید.
مدیر کل دفتر آموزش سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: هدف ما در اجرای این سند بالا بردن سطح آگاهی از طریق آموزش است، آنچه امروزه در زمینه محیط زیست مشاهده می کنیم پیامد نبود آموزش است، به عنوان مثال اگر در 105 هزار واحد آموزشی روزانه یک لامپ خاموش شود، حجم زیادی از انرژی صرفه جویی خواهد شد که اجرای آن نیاز به آموزش صحیح دارد.
وی گفت: آموزش، هدف چهارم توسعه پایدار است بنابراین این سند در این راستا تهیه و اجرایی می شود زیرا هدف رسیدن به توسعه پایدار است و این سند به نوعی تحقق این هدف است.
کلانتری تاکید کرد: مهم این است که در بحث آموزش به یک ادبیات و زبان مشترک رسیده ایم و آن آموزش در فضاهایی مانند مدارس است زیرا این فضاها باید جلوتر از سایر فضاها نکات محیط زیستی را رعایت کنند و فراگیران در این فضاها آینده سازان کشور هستند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

علم و آموزش | محیط زیست