شرکت‌های دانش‌بنیان از ضمانت بانکی بی‌نیاز شده‌اند

کد: 13950703135385689

https://goo.gl/tZBFYR

، تهران , (اخبار رسمی): معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی توسط صندوق توسعه فناوری‌های نوین و با حمایت پارک فناوری پردیس معاونت علمی توانسته است حجم قابل‌توجهی از نیاز شرکت‌ها در خصوص ارائه ضمانت‌نامه بانکی به دستگاه‌های اجرایی را جبران کند.

شرکت‌های دانش‌بنیان از ضمانت بانکی بی‌نیاز شده‌اند

به گزارش اخبار رسمی به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین در نشست شرکت‌ها و دستگاه‌های کارفرما و مراکز فناور و دانش‌بنیان استان خوزستان با اشاره به‌ضرورت صدور ضمانت‌نامه‌های معتبر برای شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گفت: با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری و توافقات اخیر انجام‌شده با صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق توسعه فناوری‌های نوین قادر خواهد بود ضمانت‌نامه‌های خود را با گستره و مبالغ بیشتر در سراسر کشور ارائه کند تا به‌این‌ترتیب از دغدغه‌های اصلی شرکت‌های فعال در حوزه علم و فناوری کشور، رفع شود.

میرامینی در ادامه بیان کرد: تعهد به حفظ منابع سپرده‌گذاران، عدم امکان ارزیابی تخصصی و عدم آشنایی کامل بانک‌ها با ادبیات طرح‌ها و ماهیت شرکت‌های دانش‌بنیان ازموانع پیش روی بانک‌ها در مواجهه با شرکت‌های دانش‌بنیان است.
وی توضیح داد: این عوامل باعث شده است بانک‌ها ریسک صدور ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها را با دریافت آورده‌های نقدی زیاد یا وثیقه‌های سنگین از شرکت‌ها جبران نمایند که اکثر شرکت‌های دانش‌بنیان به‌خصوص شرکت‌های نوپا و یا در حال رشد، با مشکلاتی در این خصوص مواجه می‌شوند. به‌این‌ترتیب حجم قابل‌توجهی از قراردادهای فی-مابین شرکت‌های دانش‌بنیان و دستگاه‌های اجرایی باوجود نیاز مبرم این دستگاه‌ها به فناوری‌های پیشرفته، اجرا نمی‌شوند و یا به تعویق می‌افتند.
مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین در ادامه افزود: صندوق توسعه فناوری‌های نوین، به‌موجب قانون و اسناد بالادستی اجازه‌ دارد با صدور انواع ضمانت‌نامه‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خلأ صدور ضمانت‌نامه‌های بانکی توسط بانک‌ها را به‌خوبی جبران ‌کند و ضمانت‌نامه‌هایی را مستقیماً صادر کند.
وی بیان کرد: صندوق برای ارزیابی دقیق از ریسک و ارائه خدمات بهتر به شرکت‌ها، به شبکه‌ای متشکل از متخصصان فنی و اقتصادی مجهز است تا چنانچه هر شرکتی در هر نقطه کشور، نیازمند ضمانت‌نامه باشد، توسط متخصصین این شبکه موردبررسی و ارزیابی قرارگرفته و با توجه به شرایط، ضمانت‌نامه منطبق با ریسک شرکت متقاضی، صادر شود.
مدیر بازار و ابزارهای تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی نیز، با تاکید به این‌که تسهیلات لیزینگ این صندوق مشمول محصولات دانش‌بنیان سرمایه‌ای و شبهه سرمایه‌ای می‌شود گفت: نرخ تسهیلات لیزینگ را از 9 درصد تا 11 درصد اعلام کرد.
وی، با ارائه آماری مبنی بر استفاده واحدهای دانش‌بنیان از تسهیلات اعطاشده، گفت: برای رسیدن به اهداف فعالیت اقتصاد دانش‌بنیان نیاز است تا در صنایع موجود که صنایع پایین و متوسط هستند، فناوری‌های نوین تزریق شود این شرکت‌ها از نظر نفوذ در بازار ضعیف هستند ودر مقابل در زمینه قابلیت‌های کارآفرینی و توسعه فناوری رشد خوبی داشته‌اند.
در پایان رییس سازمان صنایع کوچک استان خوزستان با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام سال اقتصاد مقاومتی گفت: در این راستا در تلاش هستیم با همکاری دفتر فن بازار منطقه‌ای در شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به شرکت‌های توانمند در زمینه نفت گاز و پتروشیمی که مستعد دانش‌بنیان شدن، هستند کمک شود تا مجوز دانش‌بنیانی را اخذ کنند.
خسروی خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با مراجعه به حوزه صنایع کوچک و درخواست استفاده از خدمات صندوق نسبت به دریافت معرفی‌نامه جهت استفاده از ضمانت‌نامه‌های این صندوق اقدام کنند. تشخیص سقف اعتباری و ترکیب وثایق بستگی به اطلاعات ارائه‌شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.
وی در آخر افزود: مجوز نمایندگی صندوق توسعه فناوری‌های نوین به شرکت کارگزاری فن بازار منطقه‌ای به نام کامیاران پردازش اعطاء شده است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف