اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950705137965700

تعیین تکلیف لایحه هوای پاک در هفته جاری

کد: 13950705137965700

https://goo.gl/GpNHbo

، تهران , (اخبار رسمی): طرح اصلاح قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا و طرح کاهش آلودگی هوای کشور این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی می شود.

تعیین تکلیف لایحه هوای پاک در هفته جاری

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست ،محمد مجابی،معاون توسعه مدیریت حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با اعلام این خبر گفت: این لایحه به عنوان دستور هفتم در دستور کار این هفته مجلس شورای اسلامی خواهد بود و آنچه که در صحن علنی بررسی می‌شود گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی است.

وی ادامه داد: بنابر گزارش کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی 34 ماده در حوزه‌های مختلف محیط زیستی در این لایحه مورد بررسی قرار گرفته که در ابتدا به تعاریف اصطلاحات آن پرداخته و سپس شئون قانون برای آن تعریف شده است، همچنین در این لایحه ضمن بحث و بررسی استانداردهای موضوعی، تکالیف دستگاه‌های مختلفدر حوزه‌های زیست محیطی روشن شده است و سپس جرایمی را برای آلاینده‌های هوا مشخص کرده است.

معاون سازمان محیط زیست با بیان اینکه در نیمه دوم سال با پدیده وارونگی دما مواجه هستیم و در افزایش آلودگی هوا در کلانشهرها اثر بالایی خواهد داشت گفت: در صورت تصویب این لایحه در صحن علنی مجلس می‌توانیم تکالیف دستگاه‌های مختلف را روشن کرده و اثرات اصلاحی را در کاهش آلودگی هوا داشته باشیم.

 مجابی گفت: اقدامی که مجلس شورای اسلامی برای این موضوع کرده است نشان از توجه نمایندگان به بحث محیط زیست و آلودگی هوا دارد و همچنین با توجه به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های کلی محیط زیست، تصویب این لایحه که اقدام هماهنگ دولت و مجلس است، برای حل یکی از مسائل مهم محیط زیست کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]