اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950705137985700

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماندهای صنعتی

کد: 13950705137985700

https://goo.gl/N5U3Ju

، تهران , (اخبار رسمی): کارگاه آموزش مدیریت پسماندهای صنعتی بر پایه اکولوژی صنعتی برای 60 نفر از مسئولانHSE واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان البرز، کارشناسان ادارات بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت و حفاظت محیط زیست استان قزوین در محل سالن همایش های شرکت نستله برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماندهای صنعتی

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست  ،سیاوش غیاثوند رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان البرز در این کارگاه طی سخنانی گفت: اداره محیط زیست شهرستان البرز در راستای کاهش آلایندگی واحدهای صنعتی و تولیدی همگام با اجرای قوانین و مقررات، آموزش و فرهنگ سازی مسایل و مفاهیم محیط زیستی را در  بین مدیران، کارکنان و به ویژه مسئولان HSE ایمنی، بهداشت و محیط زیست) واحدهای صنعتی، در دستور کار خود قرار داده است.
غیاثوند افزود: آموزش های تخصصی باعث ارتقای آگاهی مدیران و کارشناسان با مسائل و مشکلات محیط زیستی و شناخت راهکارهای جلوگیری یا کاهش عوامل مخرب محیطزیست می شود و مشارکت همگانی ضریب حفاظت و حراست از محیط زیست کشور را ارتقا می دهد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان البرز در ادامه تصریح کرد: به همین منظور این اداره با همکاری شرکت نستله ایرانیان کارگاه آموزشی مدیریت پسماندهای صنعتی بر پایه اکولوژی صنعتی را با حضور اساتید دانشگاه برگزار کرده است.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی یک روزه  امروز با حضور مسئولان و کارشناسان HSE واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان البرز، تعدادی از کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز برگزار شد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست