، (اخبار رسمی): ایمنی از بیماری های غیر واگیر مستلزم کاهش چربی های مضر است.
به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمد کاظم زاده ،مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بااعلام این خبر گفت که رهایی از چربیهای مضر خون را که زمینه ساز بیماریهای غیر واگیر است را تغییر سبک زندگی ناسالم به ویژه تغذیه بیان کرد و گفت: ضمن توجه ویژه به مصرف لبنیات ،به جای پنیر و شیر چرب ، از انواع کم چرب لبنیات استفاده کنید.
وی با تاکید بر پرهیز از روغن های حیوانی و روغن های جامدبه روغنهای سالم کانولا، زیتون، آفتاب گردان، سویا و بادام زمینی اشاره کرد و افزود: به جای سرخ کردن، مواد غذایی را آب پز، بخارپز یا کبابی کنید.
کاظم زاده، مصرف نان های سبوس دار را به علت برخورداری از فیبر بالا نسبت به نان سفیدتوصیه و اظهار کرد: نان،برنج، سیب زمینی چاق کننده و به تنهایی دارای فیبر بالا، کالری و چربی پائین هستند.
وی با توصیه بر کاهش مصرف قند، شکر، کلوچه، شیرینی و کیک افزود: افراد لاغر هم مستعد ابتلا به کلسترول بالا هستند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان اظهار کرد: از گوشت قرمز کمتر استفاده کنید و موقع پخته شدن گوشت چربی های آن را جدا و بیشتر از مرغ و ماهی استفاده کنید.
کاظم زاده با تاکید بر افزایش مصرف سبزیجات مانند کاهو و هویج و میوه ها مانند سیب، زرد آلو، گلابی، پرتقال، لیمو، گریپ فروت و توت فرنگی در کاهش جذب کلسترول گفت: مصرف سیر به عنوان ضد کلسترول بسیار قوی می تواند علاوه بر چربی، میزان فشار خون را نیز کاهش دهد، همچنین خوردن سیر و پیاز همراه غذا،مصرف گوجه فرنگی، جعفری، توت فرنگی، لیمو ترش، فلفل سبز، مرکبات و سبزیجات تازه مفید است. وی افزایش مصرف آجیل ها و مغزهای برشته نشده و بدون نمک به ویژه بادام و گردو را توصیه و به پرهیز از مصرف میگو، دل، جگر، قلوه، کله پاچه و مغز تاکید کرد.
کاظم زاده ورزش را عامل مهم در کاهش وزن برشمرد و افزود: وزنتان را با ورزش کردن مستمر در محدوده مطلوب و ایده آل نگه دارید.
### پایان خبر رسمی