اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950709143735700

مشارکت مردم و مسئولان در حفظ دریاچه بزنگان

کد: 13950709143735700

https://goo.gl/Da88au

، تهران , (اخبار رسمی): احیاء اثر طبیعی ملی بزنگان نمونه بارز مشارکت مردم و مسئولان در حفظ محیط زیست است.

مشارکت مردم و مسئولان در حفظ دریاچه بزنگان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی  سازمان حفاظت از  محیط زیست ، معصومه ابتکار ،رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست  در بازدید از دریاچه بزنگان ضمن ابراز خرسندی از بهبود چشمگیر وضعیت دریاچه  گفت: احیاء اثر طبیعی ملی بزنگان  به همت کمپین مردمی نمونه بارز مشارکت جامعه در حفظ محیط زیست است.

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست  کشور با ابراز خرسندی از بهبود شرایط تالاب ها  درمقایسه با سنوات پیشین گفت:برنامه ریزی و حمایت مستمر دولت تدبیر و امید همچون اجرای برنامه های تدوین شده ای مانند تامین حق آبه و حضور جهادی مردم ،منجر به نجات تالاب های در معرض نابودی شده است و دولت در کنار تلاش در دیگر عرصه های مرتبط با توسعه کشور ، این بخش را به صورت ویژه و جدی مورد توجه قرار داده است.

ابتکار ادامه داد: بی تردید توجه به مسایل زیست محیطی منجر به رونق هر چه بیشتر کشاورزی، بهبود سلامت آب رودخانه ها و احیای خاک می شود و به همین دلیل ، همکاری همه بخش های جامعه در کمک به بهبود شرایط این حوزه ضروری است.

معاون رئیس جمهوری خاطر نشان ساخت :دولت تدبیر و امید در نخستین جلسه پس از آغاز فعالیت خود ، احیای دریاچه ها را بررسی کرد که این مورد بیانگر عمق نگاه دولت به مسایل و مباحث زیست محیطی است.

خشکسالی و تبعات جبران ناپذیر آن طی سالهای گذشته تنها دریاچه طبیعی شمال شرق کشور را در آستانه خشک شدن قرار داده بود و ادامه این روند، حدود یک سال پیش وضعیت این اثر طبیعی ملی را به وضعیت خاصی رسانده بود که گردشگران و طبیعت گردان را با وقوع پدیده شکوفایی جلبک‌ها در آب دریاچه به دلیل کاهش چشمگیر سطح آب مواجه می ساخت و پس از بارندگی‌های متناوب و شدید،خیرین و طبیعت دوستان محیط زیست آستین همت را برای مرمت آبراهه ها و هدایت سیلاب ها به این اثر طبیعی ملی بالا زدند و با حمایت متولیان و مسئولان درمشارکتی بی نظیر و مستمر در جهت حفظ و بهره‌وری معقول از این پدیده طبیعی و با حفظ اصالت تعادل اکولوژیکی آن این دریاچه را دوباره احیا کردند.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

گردشگری و میراث فرهنگی | محیط زیست