اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950710145695700

منشاء گرد و غبار اخیر خارجی است

کد: 13950710145695700

https://goo.gl/2r8nOv

، تهران , (اخبار رسمی): منشاء طوفان های گرد و غباری روزهای اخیر در جنوب کشور، کانون خارجی است.

منشاء گرد و غبار اخیر خارجی است

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت از محیط زیست ،ضیاء الدین شعاعی مدیر ملی کارگروه مقابله با پدیده گرد و بااعلام این خبر گفت: منشاء این طوفان ها مرز سوریه و عراق و مرکز عراق است.
شعاعی افزود: با توجه به جهت باد، بیشترین تاثیر از این پدیده را استان های جنوب و جنوب غربی داشتند.
مدیر ملی کارگروه مقابله با پدیده گرد و غبار ادامه داد: این طوفان ها که از روز چهارشنبه به صورت متناوب به خاک کشور وارد می شوند، درای شدت متفاوتی هستند.
به گفته این مقام مسئول، با توجه به شکل گیری توده جدیدی در مرز سوریه و عراق، پیش بینی می شود از نیمه  شب با توده جدیدی از گرد و غبار در استان های جنوبی مواجه شویم که شدت آن از توده فعلی کمتر باشد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]