، تهران , (اخبار رسمی): با تغییراتی که آسیبهای اجتماعی و روانی در جامعه دارند، فهرست اولویتهای رسیدگی به آسیبها تغییر کرده و اکنون اعتیاد، طلاق و خشونت در صدر لیست قرار گرفته باشند.
به گزارش اخبار رسمی و به نقل از روابط عمومی سازمان بهزیستی کشور محسن روشنپژوه در رابطه با وضعیت آسیبهای اجتماعی، روانی و اعتیاد در کشور گفت: حدود 5 سال پیش در شبکه تحقیقات سلامت روان توسط کارشناسان و گروههای مرجع، اولویتها در زمینه آسیبها مشخص شد.
وی ادامه داد: قرار شد همین متخصصان این اولویتها را استخراج کنند و فهرستی از آسیبهای روانی و اجتماعی حال حاضر در جامعه را تهیه کنند.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: به اعتقاد بنده و بازبینی گروه صاحب نظران، ممکن است جای اولویتها در آسیبهای اجتماعی و روانی تغییر کند هر چند که موضوع آسیبها یکسان بماند، بر این اساس اگر اولویتها تغییر کرد باید با توجه به آن، برنامهریزیها انجام شود.
روشنپژوه گفت: آسیبهایی مثل اعتیاد، طلاق و خشونت از جمله آسیبهایی است که با توجه به تغییراتش در جامعه، در فهرست اولویتها جایگاهش تغییر کرده و احتمالاً بالای لیست آمده است.
وی دلایل افزایش این آسیبها را تغییرات در فضای فرهنگی، اجتماعی و رسانهای جامعه دانست و گفت: شواهد و زمینههای بروز برخی آسیبها مانند اعتیاد نشان میدهد که تغییراتی در الگوی خانوادگی، فرزندپروری و فضای اجتماعی ایجاد شده و مشکلات و استرسهای محیطی باعث میشود زمینه بروز اعتیاد و خشونت افزایش یابد.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در رابطه با آخرین وضعیت طرح شیوع شناسی اعتیاد گفت: این طرح چهار ماه پیش به اتمام رسید و به ستاد مبارزه با مواد مخدر داده شد، بنده مجری طرح بودم، اما انتشار آن وظیفه متولی است که طبق این برنامه، سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند که هنوز آن را اعلام نکردهاند.
### پایان خبر رسمی