اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
کد: 13950718154615700

کمک عزادارن حسینی به پاکبانان

کد: 13950718154615700

https://goo.gl/2vscwe

، تهران , (اخبار رسمی): عزاداران حسینی کبودراهنگ در جمع آوری پسماند به پاکبان ها کمک می کنند.

کمک عزادارن حسینی به پاکبانان

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، پیمان زرین ،ئریس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کبودراهنگ خواستار ادامه راه امام حسین (ع) در زمینه امر به معروف و نهی از منکر شده و تخریب محیط زیست و تهدید بقای بشر و پایمال کردن منافع نسل های آتی را از طریق این تخریب، منکر حال حاضر جوامع بشری ذکر کرد.
زرین از نمایندگان هیئت های مذهبی شهرستان خواست با توجه به پتانسیل های بالقوه این هیئت ها در ایجاد فرهنگ زیست محیطی برای کاهش و یا عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف با پایه پلیمری و استفاده از ظروف سنتی و یا حتی الامکان ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی و نهادینه کردن آن، تلاش و فرهنگسازی کنند.
وی سپس با اشاره به مطرح شدن مسائل زیست محیطی و ابعاد مختلف طبیعت و محیط زیست  در قرآن، سنت و سیره نبوی (ص)، به بیان آیات، احادیث و سخنانی در این مورد پرداخت و اهمیت طبیعت در قرآن، واژه های ذکر شده از طبیت در قرآن، نامگذاری سوره های قرآن به نام پدیده های طبیعی، همچنین موارد سوگند به آثار طبیعی و دعوت به اندیشه و تدبر در پدیده های طبیعی از سوی قرآن و تأثیرات طبیعت در انسان و بالعکس را تشریح کرد.
در ادامه این نشست که در راستای ترویج فرهنگ کاهش زباله و عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف و برخی ملاحظات زیست محیطی خصوصاً در ایام محرم برگزار شده بود، حاضران با اجماع نظر بر لزوم ایجاد فرهنگ زیست محیطی و زمان بر بودن این پروسه تأکید کردند و در دسترس نبودن ظروف یکبار مصرف گیاهی و قیمت پایین تر ظروف یکبار مصرف پلاستیکی را از دلایل همه گیر شدن ظروف پلاستیکی دانستند.
همچنین در این جلسه اعلام شد کیسه های جمع آوری پسماند توسط عزاداران در انتهای دسته جات عزاداری کبودراهنگ برای جمع آوری زباله های موجود در نظر گرفته شده است و عزاداران با پاکبان ها در پاکسازی معابر همکاری خواهند کرد.

### پایان خبر رسمی

اخبار رسمی هویت منتشر کننده را تایید می‌کند ولی مسئولیت صحت مطلب منتشر شده بر عهده ناشر است.

پروفایل ناشر گزارش تخلف
درباره منتشر کننده:

سازمان حفاظت محیط زیست

تخریب محیط زیست و بهره برداری بیش از حد منابع در کشور ما نیز همانند بسیاری از کشورهای جهان در طی قرن گذشته، چشمگیر بوده و تسریع در این روند در سال 1335 منجر به تشکیل دستگاهی مستقل به نام کانون شکار ایران، با هدف حفظ نسل شکار و نظارت بر اجرای مقررات مربوط به آن شد. در سال 1346 در پی تصویب قانون شکار و صید، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید جایگزین کانون فوق شد. بر اساس قانون اخیر، سازمان شکاربانی و نظارت بر صید، مرکب از وزیران کشاورزی، دارایی، ‌جنگ و شش نفر از اشخاص با صلاحیت بود. بر اساس ماده 6 قانون فوق، وظایف سازمان شکاربانی و نظارت بر صید از محدوده نظارت و اجرای مقررات ناظر بر شکار فراتر رفته و امور تحقیقاتی و مطالعاتی مربوط به حیات‌وحش کشور، تکثیر و پرورش حیوانات وحشی و حفاظت از زیستگاه آنها و تعیین مناطقی به عنوان پارک وحش و موزه‌های جانورشناسی را نیز در بر گرفت. در سال 1350 نام سازمان شکاربانی و نظارت بر صید به “سازمان حفاظت محیط زیست و نام شورای‌عالی شکاربانی و نظارت بر صید به “شورای‌عالی حفاظت محیط زیستف تبدیل شد و امور زیست‌محیطی از جمله پیشگیری از اقدامهای زیانبار برای تعادل و تناسب محیط زیست نیز به اختیارات قبلی آن افزوده شد. در سال 1353 پس از برپایی کنفرانس جهانی محیط زیست در استکهلم و با تصویب قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست در 21 ماده، این سازمان از اختیارات قانونی تازه‌ای برخوردار شد و از نظر تشکیلاتی نیز تا اندازه‌ای از ابعاد و کیفیت سازگار با ضرورتهای برنامه‌های رشد و توسعه برخوردار شد.

اطلاعات تماس
[نمایش اطلاعات]
منتشر شده در سرویس های:

شهر و جامعه | محیط زیست